RSS Feed

Geszti Péter új dalt és animációs klipet készített

M. A. - 2020. 05. 18. 16:58:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Geszti Péter új dalt és animációs klipet készített

Geszti Péter érzelmes új dalt írt NOÉ címmel, amelyhez különleges, rajzos videó klip is készült. A videóban a bibliai Noé története egy kisfiú, egy kislány és egy kutyus fantasztikus utazásán keresztül idéződik meg.

„Apaként régóta azt érzem, hogy nehéz időkben különösen helyt kell állnom: hitet, erőt adni a családomnak, miszerint mi együtt mindent átvészelünk. Ha összeomlik a világunk, nekünk kell megteremtenünk az újat, nem várhatunk másra. A NOÉ az újrakezdés dala. Nem a COVID-19 járvány ihlette, már jó ideje dolgozom rajta, de a koronavírus adta meg hozzá az utolsó lökést” – mondta Geszti Péter.

A zeneszerző, szövegíró hozzátette, a dal fő üzenete: ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! „A világvége mindenkinek mást jelent: elveszíteni szülőt, szerelmet, barátot, egy kutyát vagy éppen a munkánkat - ez mind megrázó lehet. De higgy magadban, fogd meg a párod kezét, és teremts vele bátran egy új világot. Szeretettel és hittel - járványon innen és túl.”

Gesztinek idén több, mint ötven koncertje és előadása marad el a vírushelyzet miatt, de szokása szerint pozitívan áll a változásokhoz. "Az elmúlt két hónapban itthon dolgoztam, rengeteg időt tölthettem a családommal, egy egész albumnyi dal született, és végre befejezhettem ennek a fontos dalomnak a videó klipjét, amit én írtam és rendeztem”-  nyilatkozta.

A Noé c. dalt még jóval a járvány kitörése előtt vették fel, a klip viszont már a karanténban készült, Geszti csak videó hívásokon keresztül találkozott alkotótársaival. A dal szerzői és előadói Geszti Péter és Kálmán Tamás, a klip art direktora Brunszkó László, animátora Bogdán Balázs.


Fotó: GRUND
Lap tetejére