RSS Feed

Matt Damon a családjával együtt rekedt Dublinban

Khaleej Times - 2020. 05. 17. 8:00:44 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Matt Damon a családjával együtt rekedt Dublinban

Ridley Scott Írországban forgatta legújabb filmjét Matt Damon főszereplésével. A színész magával vitte a családját is. A forgatás vége egybeesett az utazási korlátozások bevezetésével, ezért a Damon família kénytelen volt Dublinban maradni. Azóta is az ír főváros gazdag, Dalkey nevű negyedében tartózkodik, ott, más hírességek mellett a U2 énekese, Bono is lakik.

A helyiek persze rögtön kiszúrták a világsztárt, az egyik helyi rádió pedig hetek óta próbálja követni a mindennapjait és rávenni interjúra. Ez utóbbi sikerült is, s a beszélgetésben Matt Damon a körülmények ellenére mesésnek nevezte az ott tartózkodásukat és elárulta, hogy az egyik New York-i egyetemen tanuló legidősebb lányát, Alexiának pozitív volt a vírustesztje.

- Fák, erdők vesznek körül bennünket, itt van az óceán is, egyszóval, mesés a környezet, ahol ideiglenes élünk, de várjuk a napot, amikor visszatérhetünk Los Angelesbe - mondta a színész. -  Elismerésem az ír miniszterelnöknek is, aki orvos és hetente egy napot kórházban dolgozik. 


Fotó: -a-
Lap tetejére