RSS Feed

Elindult az #ötpróbávalotthon

Nagy Sportágválasztó - 2020. 03. 26. 8:00:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Elindult az #ötpróbávalotthon

Segítségével Ötpróbázóiknak és minden sportolni vágyónak tippeket adnak arra, hogyan tartsa magát fitten, edzésben otthoni körülmények között játékos módon.

Ezúton küldöm szíves felhasználásra az Ötpróba programsorozatot koordináló cég, a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kampányát, melyet #ötpróbávalotthon címmel indítottunk el.

Bár az Ötpróba naptárában szereplő szabadidősport rendezvények jelenleg szünetelnek, maga az Ötpróba nem állt meg. Most sajnos nincs lehetőség arra, hogy a szabadban, a közösségben sportoljunk, de szeretnénk az országot mozgásban tartani. Éppen ezért elindítottuk a #ötpróbávalotthon elnevezésű kampányunkat, melynek segítségével Ötpróbázóinknak és minden sportolni vágyónak tippeket adunk arra, hogyan tartsa magát fitten, edzésben otthoni körülmények között játékos módon. Természetesen mi is kiállunk a #maradjotthon kampány mellett, fontosnak tartjuk, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt a szabályokat betartsuk, legyünk fegyelmezettek, gyakran mossunk kezet, mindezekkel lassítva a vírus terjedését, csökkentve a fertőzés kockázatát.

A #ötpróbávalotthon kampányban természetesen irodánk dolgozói is részt vesznek, minden nap egy-egy otthoni edzéslehetőségre hívjuk fel a figyelmet, ezzel motiválva, ösztönözve azokat az embereket, akik nem szeretnének sport nélkül maradni ebben a veszélyhelyzetben.

https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-kihivas/
https://otprobatokioba.hu/otprobaval-otthon-kihivas-jatekszabalyzat/


Fotó: otprobatokioba.hu
Lap tetejére