RSS Feed

Később kuvikol a Fülesbagoly

M. A. - 2020. 03. 25. 8:00:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Később kuvikol a Fülesbagoly

Új időpontban, szeptember 6-án rendezik meg a Fülesbagoly Tehetségkutatót Debrecenben, ahol összesen 27 díjat osztanak ki a szervezők.

A könnyűzenei versenyen többek közt fesztiválfellépéseket, sajtókampányt, tévés zenélést, rádiós jelenlétet és előzenekarozást lehet nyerni.

Az idei első Fülesbagoly Tehetségkutató március 28-án lett volna Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban, a második május 3-án Debrecenben, a Nagyerdei Víztorony kertjében, míg a harmadik június 21-én Budapesten, a Kobuci Kertben.

A Fülesbagoly Tehetségkutatók az Öröm a Zene rendszerében jöttek létre, a Hangfoglaló Program támogatásával, de a szervezőknek az a legfontosabb, hogy a tehetségek egészségesek is maradjanak, így került át őszre a kezdési időpont.

Ha vannak saját dalaid, és azokat elő tudod adni, jelentkezz a tehetségkutatóra! A könnyűzenén belül bármilyen stílusban megmutathatod magadat, legyen az pop, rock, jazz, metal, funky, lényegében bármi. A jelentkezés határideje: 2020. április 15., éjfél! További részletek a Fülesbagoly weboldalán a fulesbagoly.blog.hu-n.


Fotó: -a-
Lap tetejére