RSS Feed

Karantén-főzőműsort indít Tina és Emilio

Molnár Boglárka - 2020. 03. 25. 13:00:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Karantén-főzőműsort indít Tina és Emilio

A házaspár úgy döntött, hogy minden nap készít valami finomságot, aminek elkészítési módját, receptjét a nézők elé tárják. A Drága családomban minden nap jelentkeznek a ’Karantén-konyhával’.

Lassan egy hete vonult önkéntes otthoni karanténba Emilio és családja, akik a körülményekhez képest igyekeznek a maximumot kihozni otthontartózkodásukból. Legutóbb táncbajnokságot rendeztek lányuk szórakoztatására, ám most szeretnének azok segítségére lenni, akik szintén otthon töltik mindennapjaikat, így sütni-főzni kényszerülnek. „Eddig se voltunk pillekönnyűek, de most, hogy itthon vagyunk tényleg oda kell figyelnünk, nehogy a karantén végére már csak gurulni tudjunk. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az én cukrász végzettségemmel és Emilio főzni tudásával sütés-főzési szempontból könnyen át tudjuk vészelni ezt az időszakot. Szeretnénk, ha ez másoknál is így lenne, ezért indítjuk el a Karantén-konyhát” – árulta el Tina, aki minden alkalommal egy-egy kenyér, sütemény, pékáru elkészítését valamint receptjét árulja el. Férje, Emilio pedig a húsos fogásokat készíti. 

„Tinával összeírtuk jó pár kedvencünket, ezek elkészítésével és a recept megadásával szeretnénk segíteni azoknak, akik otthon tartózkodnak önkéntes otthoni karanténban. Süssön-főzzön mindenki, egyetek jókat ebben a nehéz időszakban is. Reméljük, hogy a Karantén-konyhával mi is hozzájárulhatunk ehhez” – mondta a ma 20:55-től a Sláger TV-n látható adás kapcsán Emilio. 

Fotó: delmagyar.hu
Lap tetejére