RSS Feed

Automechanika Istanbul - nyáron

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2020. 03. 26. 16:49:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Automechanika Istanbul - nyáron

Törökországban tavasszal tárta volna szélesre kapuit a következő nemzetközi gépjármű mustra. Ám a koronavírus terjedése miatt júniusra tolták a szervezők a kiállítást. A főleg Fiatokkal, Volkswagenekkel és japán modellekkel suhanó eurázsiai állam polgárainak zöme agg autókkal gurul.

Aki 2020 elején nem jutott el Bécsbe, Brüsszelbe, az április helyett majd június 25. és 28. között ismerkedhet meg az aktuális típusválasztékkal az isztambuli Automechanika szakvásár standjainál. Emitt a friss Opel Corsa – akár elektromos kivitelben is. Amott a legfrissebb kecskeméti Mercedesek és wolfsburgi VW-k. A 20 ezer euró alatti kategóriában pár hónapja debütált nyolcadik generációs Volkswagen Golf persze csak kevesek játékszere lesz Recep Tayyip Erdogan államfő birodalmában.

A tavaly ősszel Budapesten vendégeskedő török elnök hazájában főleg Fiatokkal, Volkswagenekkel és japán modellekkel suhannak a polgárok. Maga Erdogan jobbára nyújtott karosszériás, fekete Mercedesszel érkezik tárgyalásaira. Miként a másik, méretesebb eurázsiai állam örökifjú vezére – a szintén 66 esztendős – Vlagyimir Putyin is főleg Made in Germany luxus limizinokkal közlekedik.
       

       

Fotó: -a-
Lap tetejére