RSS Feed

Bangó Margit is önkéntes otthoni karanténban

Molnár Boglárka - 2020. 03. 23. 8:00:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bangó Margit is önkéntes otthoni karanténban

A kialakult járványügyi helyzet miatt kettészakadt Bangó Margit családja, hiszen a művésznőhöz hasonlóan unokája családja is saját otthonában várja a helyzet javulását.

Telefonon és videochaten tartja a kapcsolatot családjával Bangó Margit, aki a járványügyi helyzet miatt otthonában vészeli át ezt az időszakot. Példáját követte családja is, akik bár pár utcára laknak tőle, biztonsági okokból most nem látogatják őt, ahogy a nóták koronázatlan királynője sem mozdul otthonából. 

„Elképesztően hiányzik a családom, de ez az időszak most ilyen. Fegyelem és figyelem: ezekre kell most koncentrálnunk. Fegyelmezetten otthon maradni, ezzel is vigyázva magunkra és embertársainkra. Szigorúan betartom azt, hogy nem megyek el otthonról és hozzám se jönnek most. Nem mindegy, hogy hat hét vagy hat hónap lesz ez az időszak, amit így kell eltölteni. Nekem is borzasztóan hiányzik a családom, de átvészeljük ezt az időszakot! Hiszek abban, hogy ha most fegyelmezettek vagyunk és aki tud, otthon marad, hamarabb lecseng a járvány és hamarosan fellélegezhet majd az ország. Addig azonban tennünk kell, most azzal is, hogy otthon maradunk” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Bangó Margit, akinek unokáját megviseli a kialakult helyzet.

 „Nem pánikolunk, igyekszünk mindent megtenni, hogy vigyázzunk egymásra, másokra, így itthon maradunk. Ebben a helyzetben is próbáljuk megőrizni a jókedvünket, amennyire csak lehet, de lelkileg nem könnyű ez az időszak. Hiányzik Mama mindannyiunknak, nem is emlékszem mikor volt ilyen, hogy ennyi ideig nem találkoztunk. Erre most nem kerülhet sor, de megbeszéltük, hogy ha vége lesz a járványnak, addig öleljük egymást, amíg el nem zsibbad a karunk!" – tette hozzá Tina, aki családjával együtt komolyan veszi az önkéntes otthoni karantént.


Fotó: STOP.HU
Lap tetejére