RSS Feed

A Proton Színház: elmaradt olasz és spanyol vendégjáték

Proton Színház - 2020. 03. 20. 8:31:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Proton Színház: elmaradt olasz és spanyol vendégjáték

A vírushelyzet a Proton Színházat is érzékenyen érinti: elmaradt olasz és spanyol Látszatélet vendégjátékok, kényszerű búcsú a Vackor nyomában musiceltől, reményteljes jövő.

Elmaradt olasz és spanyol Látszatélet vendégjátékok, kényszerű búcsú a Vackor nyomában musiceltől, reményteljes jövő.

Előző hírlevelünk óta mintha hónapok teltek volna el, pedig nincs két hete, hogy elküldtük Önöknek. Mivel azonban mintha azóta felfordult volna a világ, rendhagyó módon ebben a hónapban ismét jelentkezünk.
 
Március első napjaiban még csak a Látszatélet római turnéjának elmaradásáról számoltunk be, sajnos azóta madridi vendégszereplésünk is meghiúsult a koronavírus miatt. Mindkét turnét nagy izgalommal vártuk, Rómában utoljára 2012-ben arattunk nagy sikert a Szégyennel, a madridi Teatros del Canalban pedig most mutatkoztunk volna be a spanyol közönségnek. Őszintén reméljük, hogy lesz a jövőben lehetőségünk az elmaradt alkalmak bepótlására.
 
Nagy fájdalmunkra Vackor nyomában című családi musicelünktől sem tudtunk méltóképpen elbúcsúzni, ugyanis a járványügyi helyzet miatt bizonytalan időre a Madách Színház is bezárta kapuit. A március 21-22-ére megvásárolt jegyeket természetesen visszaváltják. Ezzel kapcsolatban minden szükséges információ a Madách Színház honlapján érhető el.
 
Tiszta szívből reméljük, hogy május közepére minden visszaáll a rendes kerékvágásba és a 16-17-i hétvégén megünnepelhetjük Frankenstein-terv című alapító előadásunk 150. jubileumát. Terveink szerint nyár elején pedig a Látszatélet térne vissza a Trafó színpadára, június 7-én Péterfy Bori, 8-án pedig Láng Annamária játszik az előadásban.
 

Fotó: -a-
Lap tetejére