RSS Feed

Ha a vírus is akarja: újra Mad Max

M. A. - 2020. 03. 22. 13:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ha a vírus is akarja: újra Mad Max

A Mad Max – A harag útja nemcsak egy legendás figurát és történetet keltett új életre 2015-ben, hanem elképesztő, megérdemelt sikert is aratott, ami úgy tűnik nem is ér véget.

Bizony, a folytatásnak is folytatása lesz. George Miller író-rendező, aki nemrég töltötte be 75. életévét, hatalmas energiával dolgozik: a következő Mad Max film A harag útja egyik legemlékezetesebb figurája, Furiosa (2015-ben Charlize Theron játszotta) történetét bontja ki – a világvége után is mindent túlélő harcos amazon fiatalkoráról szól.

Az alkotók már meg is találták a Theron fiatal korát alakító színésznőt: az ifjú Furiosát a Megszállottak viadala (Killing Eve) sorozatból ismert Jodie Comer alakíthatja, partnere pedig A trónok harcában híressé vált Richard Madden lehet. Az ő figuráját így írja le a rendező: „lélegzetelállítóan jóképű. Angyalarc, a homlokán mély sebhellyel, amelyet csillogó fémkapcsok fognak össze”.

Az eredettörténet forgatása még az idén megkezdődik, de George Miller rögtön még két folytatást tervez a Mad Max-nek: hogy az legutolsó rész szereplői közül Charlize Theron, Tom Hardy, Nicholas Hoult vagy akár Mel Gibson, az eredeti Mad Max játszik-e majd a filmekben, azt még nem tudni.


Fotó: - movie maestro -
Lap tetejére