RSS Feed

Kivételes adománygyűjtési lehetőség a koronavírus idején

M. A. - 2020. 03. 22. 17:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kivételes adománygyűjtési lehetőség a koronavírus idején

Ingyenessé teszi a közösségi adománygyűjtést az adjukössze.hu online közösségi adománygyűjtő portál. A rendkívüli válsághelyzetben a NIOK Alapítvány mostantól visszavonásig fedezi az adjukossze.hu oldalon civil szervezetek által indított KÖZÖSSÉGI adománygyűjtéseknél a szolgáltatás költségeit.

Az adjunkossze.hu Magyarország legnagyobb online közösségi adománygyűjtő oldala. A NIOK Alapítvány fennállása óta segíti és fejleszti. 7 éve elsőként vezette be a közösségi adománygyűjtés fogalmát (crowdfunding) és fejlesztette ki az online közösségi adománygyűjtést támogató szolgáltatást. A mostani akció elsődleges célja, hogy a kialakult helyzetben a civil szervezetek adománygyűjtésén keresztül minél több embernek, minél hatékonyabban tudjanak segítséget nyújtani.  Hazai viszonylatban ez a legismertebb adományozási portál, amely kifejezetten civil szervezetek, közösségi kezdeményezések számára nyújt online adománygyűjtő felületet, alkalmazkodva azok igényéhez, lehetőségeihez, szakmailag támogatva gyűjtésüket, kommunikációjukat.

Az adjukössze.hu oldal segítségével már több, mint 500 000 000 Ft adomány jutott el jótékony ügyekhez Magyarországon.

„A koronavírus járvány a társadalmunk minden tagját érinti, mindenkinek kisebb –nagyobb kellemetlenségekkel kell küzdenie, de olyanok is vannak és sajnos egyre többen lesznek, aki komoly segítségre, támogatásra fognak szorulni: van, aki beteg lesz, van, aki elveszíti a munkáját, nem tud tanulni, ellátni magát. Ilyen helyzetben különösen fontos, hogy segítsük egymást, és támogassuk azokat a jótékony kezdeményezéseket, melyek segítséget nyújtanak a nehéz helyzetben” - mondta Gerencsér Balázs, a NIOK Alapítvány vezetője.

Ez a kezdeményezés megsokszorozza a felajánlásokat, és bevonhatja a társadalmat, és a cég dolgozóit is a jótékonyságba. A részletekről és a lehetőségekről az adjukossze.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.


Fotó: -a-
Lap tetejére