RSS Feed

Honvéd: Sannino távozik

NS - 2020. 03. 20. 8:47:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Honvéd: Sannino távozik

A Budapest Honvéd FC közös megegyezéssel szerződést bontott olasz vezetőedzőjével, Giuseppe Sanninóval és stábjával – jelentette be a klub hivatalos honlapján. A kispesti klubnak borzalmasan alakult a labdarúgó NB I legutóbbi két fordulója, a DVTK-tól 4–0-ra, a Kisvárdától 5–1-re kapott ki. Igaz, Giuseppe Sannino a két mérkőzés közül csak utóbbin lehetett ott a kispadon.

„A kialakult helyzetre tekintettel közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd vezetősége Giuseppe Sanninóval és stábjával. Valerio Zuddas erőnléti edző április 30-ig még a klubnál marad, de a többiek még a héten visszatérnek hazájukba. Az olasz szakember és segítői a 2019–2020-as szezonra érkeztek Kispestre, a most futó idényben négy Európa-liga-, 25 OTP Bank Liga- és hét Magyar Kupa-mérkőzésen irányították a csapatot” – olvasható a honvedfc.hu-n megjelent közleményben. 

Sannino munkáját ideiglenesen Pisont veszi át, a bajnokság szüneteltetésének időszakában egyéni edzéstervek alapján – az erőnléti edzővel közösen – készíti föl a játékosokat a későbbi mérkőzésekre.

Fotó: -a-
Lap tetejére