RSS Feed

Vanessa Hudgens, a karanténszakértő

velvet - 2020. 03. 22. 8:00:44 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vanessa Hudgens, a karanténszakértő

Vanessa Hudgens elég különös értékrendről tesz tanúbizonyságot mostanság. Az első furcsa megnyilvánulása nem sokkal azután történt, hogy 9 évnyi együtt járás után szakított Austin Butlerrel. A szingli énekesnő egy bárba ment el a barátnőivel, ahol egy férfi bepróbálkozott nála, de rögtön elvágta magát, amikor Hudgens neve iránt érdeklődött.

A High School Musical sztárjának most nem azzal volt problémája, hogy valaki megfeledkezett arról, hogyan andalgott annak idején Zac Efronnal. Nemes egyszerűséggel baromságnak tartja a koronavírus miatt elrendelt karanténokat, erről pedig Instagramos élőzése során beszélt.

Hát igen, ez az egész júliusig egy nagy baromságnak hangzik. Ez egy vírus, értem. Elfogadom. De ugyanakkor ha úgyis mindenki elkapja... igen, emberek fognak meghalni, ami szörnyű. De elkerülhetetlen, nem?– hangzott el az élő videóban, mire nem meglepő módon az énekesnő rajongói kiakadtak.

Hudgens azóta bocsánatot kért az elhangzottak miatt, és elismerte, hogy a mondandója tapintatlan volt, és nem a megfelelő módon állt hozzá a szituációhoz - szúrta ki az E! News.

Fotó: -a-
Lap tetejére