RSS Feed

Détár Enikő takarítást is vállal

velvet - 2020. 03. 18. 12:40:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Détár Enikő takarítást is vállal

Nemcsak a megbetegedettek számítanak a koronavírus áldozatainak, a vendéglátóiparban, színházban dolgozóakat is megviselik a jelenlegi korlátozások. Détár Enikő például minden színházi munkájától elesett (mivel a kormány rendelete szerint a színházaknak be kellett zárniuk), és már a megtakarításait éli fel. A Bors kérdezte tőle, hogyan tovább.

A lapnak a színésznő elmondta, hogy mivel vállalkozóként dolgozik, az előadási után kapott fizetést, vagyis nem volt fix jövedelme. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a karantén idején nincs bevétele, ezért lényegében bármilyen munkát elvállalna, nem idegenkedne a kétkezi munkától is:

TAKARÍTÁST, BETEGÁPOLÁST, AUTÓMOSÁST, FŰNYÍRÁST IS VÁLLALNA. 

Mint mondja, a betegápolásról édesanyjának köszönhetően már mindent tud, így a pelenkázás, fürdetés sem okozna neki problémát. 

Óriási szerencsém van, hogy most ebben a bizonytalan helyzetben van mihez nyúlnom, talán két-három hónapig kitart a félretett pénzem, de azután fogalmam sincs, hogy miből fogok élni. A túlélésre játszom. 

A színésznő azt is elmondta, pályakezdő színésznőként, amikor még nem keresett eleget, hogy fenn tudja tartani magát, butikokba szállított ruhákat, amit picit ugyan megalázónak érzett, de érdekes tapasztalásnak tartotta.

Fotó: -a-
Lap tetejére