RSS Feed

Leáll a Drága örökösök forgatása

hvg.hu - 2020. 03. 17. 8:22:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Leáll a Drága örökösök forgatása

„A mai napon hozott saját, önkéntes döntésünk alapján mi is kényszerszünetre megyünk a Drága örökösökkel” – mondta a Media1-nek Kapitány Iván, a Drága örökösök rendezője és producere. Egyelőre két hétre állnak le, azután az események függvényében döntenek arról, hogyan tovább.

Kapitány elmondta, hogy a döntést egyeztették az RTL Klubbal, és azt ígéri, hogy a nézők semmit sem fognak észrevenni a leállásból, jól állnak ugyanis az elkészült tartalmakkal.

„Mindenkire hatnak ezek a körülmények, akármennyire is vegyék komolyan, és ez különösen igaz az alkotó emberekre, akik sokszor érzékenyebben reagálnak a külső ingerekre.

Ebben a helyzetben egyik kollégától sem várható el, hogy teljes egészében a produkcióra koncentráljon, így a legjobb döntés a forgatás leállítása. 

Emellett azt gondolom, hogyha rendeződik a helyzet, akkor is szükség lesz szórakoztató tartalmakra, és az első adandó alkalommal, amikor az élet visszatérhet a normális kerékvágásba, akkor a produkcióink is újra forogni fognak” – mondta a lapnak Kapitány Iván.

Fotó: -a-
Lap tetejére