RSS Feed

Balázs Andrea és a párkapcsolat

Molnár Boglárka - 2020. 03. 16. 9:58:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Balázs Andrea és a párkapcsolat

A színésznő ritkán beszél a magánéletéről, azonban most kivételt tett. Elárulta, hogy párjával, hogyan ismerkedtek meg, tizennyolc évvel ezelőtt.

Szinte mindig mosolygósan, kitörően vidámnak láthatják a nézők Balázs Andrea színésznőt, aki bár imádja a humort és a felhőtlen hangulatot, nem titkolja, hogy neki is vannak rosszabb napjai. 

„Általában az van, hogy nagyon pörgök, minden rendben van, szuperjó kedvem van. Persze van egy másik árnyoldala ennek, amikor kicsit magam alatt vagyok. Lehet, hogy kívülről az látszik, hogy mindig mosolygok, minden jó, de hatalmas amplitúdón élem az életem. Ha kell, összeszedem magam. Merek sírni, nagyon meg tudok hatódni, szuperszenzitív vagyok. Gábor, akivel 18 éve élek együtt azt hiszem már megszokta, hogy kicsit furcsa lánnyal él együtt” – mondta a színésznő, aki megismerkedésükről is mesélt az Édesítő műsorvezetőjének, Molnár Andreának. „2002-ben végeztem, épp a vizsgaidőszak közepén jött ez a szép, kék szemű fiú, aki ott állt előttem. Azt mondta egy házibuliban, hogy ’Ne menj még!’. Én pedig mondtam, hogy jó...és azóta nem megyek sehova” – mondta viccelődve a színésznő, aki hosszú ideje alkot egy párt kedvesével. „18 éve vagyok a színházban, pont mióta megismerkedtünk. Valahogy törvényszerű volt, hogy mi találkoztunk. Együtt kezdtük az életet, én ott álltam a suli után egy sporttáskával, ő épp akkor költözött el otthonról, mert már nagyfiú volt. Természetes volt, hogy összeköltöztünk. Aztán én elkezdtem dolgozgatni, bekerültem a színházba, minden jött magától. Az egész nagyon sorsszerű volt” – emlékezett vissza Balázs Andi az RTL Klubon látható Édesítőben. 


Fotó: jegy.hu
Lap tetejére