RSS Feed

Bifidóval nyakon öntve

Csontos Tibor - 2021. 04. 25. 8:00:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bifidóval nyakon öntve

A szépség belülről fakad, de azért nem árt, ha a kencefice extraszűz olajban vagyon feloldva. Ráadásul egy nehéz nap végén az életünk sokszor tele van bosszantó dolgokkal. Ilyen a székrekedés és ilyenek a reklámok, még ha erről nem is készül reklámfilm. Elviselhetetlen mértékben, kéretlenül öntenek bennünket nyakon a bifido baktériumokkal, a körömgombával, az orrdugulással. Olyannyira elhülyültünk, hogy elhisszük: kirgiz űrhajós igenis létezik.

Hihetetlen, de az állítás igaz: kirgiz űrhajós igenis létezik és felveszi a harcot az orrdugulással. Felveszi a harcot a kínzó fájdalommal és segít, hogy újra önmagam legyek. Megküzd a vírusokkal, a derékfájással, és akár tíz perc után is eléri csúcskoncentrációját, hogy minél előbb visszatérhessek a kellemes dolgokhoz és ismétlem: ahhoz is, hogy újra önmagam legyek. Hogy felfedezzem a fúzió erejét, s megcélozzam a fájdalom erejét a kétszer gyorsabb felszívódású lágy kapszulával, a bifido baktériummal, a legmagasabb diklofenil tartalommal. Ah, My Immunity, te szülj nekem rendet! Nem érdekel a bontott kacsa 668 forintért, nekem a szerves magnéziumsó kell, a húsz százalékkal gyorsabb felszívódás, az üzemanyag a hajhagymáknak, a sárga dobozos krém, az a helyileg ható szimetikon! 

Nekem az kell, hogy ha a gyerek köpni-nyelni nem tud, legyen kéznél szopogató tabletta, hogy a kékzakós jöjjön el a konyhánkba és segítsen neki levegőhöz jutni! Kell a szopi tabi, mert a megfázástól még egy extraszűzben feloldott kirgiz űrhajósnak is bedugulhat az orra és az olyan, mintha a víz alatt lenne. Évmilliárdok távolából évmilliárdok távolába hat az a kétmilliárd baktériumot rejtő medikált szirup tele gyógynövényekkel. Halál a körömgombára! Az élet csupa rohanás, munka, stressz, jöhet hát az értágító hatású, mikrogénmonoxint tartalmazó kényelmes kapszula koncentrátum mixelve némi bifidus actiregularisszal. Engem is lehangol a sérült, töredezett haj, de tudom, hogy az erős haj magabiztossá tesz, ezért a természet erejével stimulálom a hajtüszőket. Miként az is lázba hoz, hogy a bizonyított gyógyírrel előétel mellett fogyasztva megelőzhetem a gyomorsav túltengését. 

Velem van a védelem, a szuszpenziós kollagén. Megnyugtat, hogy az összetevők sértetlenül jutnak el a bélflórába. Ráadásul gazdaságos kiszerelésben. Mindemellett a gyerekek ízlésére szabva is, sok vitaminnal, és jó érzés, hogy a picik szavak nélkül is megköszönnek. Kell is egy adag, hogy rögtön a fejembe szálljon, s a fejem is hűsítsem, ne csak a szám. A torokgyulladás ugyanis olyan, mint egy jéghegy, mélyre nyúlik és fájdalomhoz vezet. Nem emlékszem, hogy torokgyulladáskor szétfagytam volna, de sebaj, most húsz százalék kedvezménnyel segít megszabadulni a megfázás kínzó tüneteitől, felszabadítja a légutakat, hármas hatással csökkenti a dugulást. Szinte már hallom: Szia, én vagyok a megújuló bélflórák hasznos baktériuma! Szia, én pedig élőflóra vagyok! 

Én pedig kivagyok, mindettől, hiába jutnak el az összetevők sértetlenül a bélflórába. Ha ennyi minden van ennyi mindenre, mit kérdezősködjek az orvosoktól és a gyógyszerészektől? Benyomom az összetevőket a bélflórába oszt' jó napot! Különben is. Tíz orvosból kilenc mindig ezt ajánlja. Vajon  miért zárkózik el minden tizedik, hogy csatlakozzon a meglévő kilenchez és ő is ajánlja a gyógyszernek nem minősülő, vény nélkül kapható csodaszereket? Talán kevesli a honoráriumot? Fotó: activia.ro
Lap tetejére