RSS Feed

Galériák

Zsong a bécsi utca

Zsong a bécsi utca Öröm nézni a vidám bécsi vasárnapot. A császárváros központja a nappal csillogó, éjjel ragyogó Kartner Strasse, a bécsi Váci utca, csak kétszer olyan széles. Reggeltől-estig zsong a bécsi utca, a híres Zacher-torta fogy, hozzá a bécsi mokka.

Mini Magyarország Szarvason

Mini Magyarország Szarvason Szarvason épült fel az ország egyetlen interaktív makettparkja, a mini Magyarország. A parkban több mint félszáz épített csoda minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén. Képeinken most elsősorban a budapesti látványosságok kicsinyített mását mutatjuk be olvasóinknak.

Az Atlanti-Óceán virágos szigete

Az Atlanti-Óceán virágos szigete A hegyvidékes, atlanti-óceáni szigetre érkezőket napjainkban éppúgy elvarázsolja a portugál táj természeti szépsége, mint a régi korok számos hírességét. Megfordult itt a legendás hajós Kolombusz, majd Napóleón, Sissi királyné és Churchil is. Remek csücske ez a világnak!

Csábító Keleti-tenger

Csábító Keleti-tenger Skandinávia, a Balti-államok, Lengyelország és a hajdani NDK kies tájai büszkélkedhetnek keleti-tengeri romantikával. A vízi sportok szerelmesei már régen felfedezték maguknak Európa északibb vidékeit.

Budapesti séta - éjjel-nappal

Budapesti séta - éjjel-nappal A külföldi vendégek a Lánchíd és a Tűzoltó utca között ezer arcát ismerhetik meg a Duna-metropolisnak. Fedezzük fel mi is!

Motor nélkül öszvéren

Motor nélkül öszvéren Az Athént övező csodálatos szigetvilág Piraeusból könnyen megközelíthető, alig fél óra, s elénk tárul a mesevilág.

Egyedi rendszámok

Egyedi rendszámok A rendszámtábla állandó és ideiglenes is lehet. Az állandó rendszámtáblából az európai uniós csatlakozás óta már két típus létezik. Mindkettő betűk és számok kombinációiból áll, ezekből mutatunk párat.

Utazás 2018

Utazás 2018 Optimizmus és növekedés jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 41. Utazás kiállítást is. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 23 ország 280 kiállítója hozta el újdonságait, ahol a belföldi díszvendég Hévíz, míg a külföldi, Marokkó volt.

A Fővárosi Vízművek egyik csodája

A Fővárosi Vízművek egyik csodája Az idén 150. születésnapját ünneplő Fővárosi Vízművekkel szinte egyidős a Kőbányai víztározó medencéje és gépháza, amelyet először láthat a nagyközönség március 22-én, a Víz Világnapján. A máig üzemelő medence építészeti szempontból is igazi csoda, megtekintése különleges élményt kínál az érdeklődőknek.

Pecások a Dunán

Pecások a Dunán Pecások a Dunán

Arcok, pillanatok Nepálból

Arcok, pillanatok Nepálból Kalandutazás Ázsia csodás országában, Nepál legszebb helyein, az egykori Malla királyok földjén. Swayambhunath, Patan, Pokhara, Pashupathinath, Bakthapur. Királyi városok, paloták, hindu szentélyek és buddhista sztúpák világába repítenek.

Párizsi hangulatok

Párizsi hangulatok Párizs, te csodás!

Versvonat indult Szárszóra

Versvonat indult Szárszóra A József Attila Versvonat a költő halálának 80. évfordulóján robogott Balatonszárszóra. József Attila szülőhelyén, a ferencvárosi pályaudvaron szálltak fel a költő rajongói, s útközben többek között Jordán Tamás, Hobó, a Sebő együttes, a Kávészünet zenekar, Posta Viktor és az Ostinato együttes mondott és énekelt József Attilát.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ