RSS Feed

Galériák

Kutyamix

Kutyamix A kutya az ember legjobb barátja. Mellettünk áll bajban, vidámságban, betegségben, boldogságban és feltétel nélkül szereti gazdiját. Legyen kistestű, nagytestű, rövidszőrű, akár kopasz, abban mindenki egyetért, hogy imádjuk ezeket a bohókás állatokat.

Kenyai képeslapok

Kenyai képeslapok Kenyában minden nevezetesebb afrikai állat nagy számban található. A nemzeti parkok rendszere kiterjedt területeken óvja az állatvilágot, az ország területének 6-%át foglalják el.

Gyerekek...

Gyerekek... Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme vicces fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Kék-fehér csempeművészet Portugáliában

Kék-fehér csempeművészet Portugáliában Miként az arab régióban, a spanyol és a portugál nyelvterületen is igen elterjed a kék-fehér csempeművészet. A Dél-Európától Latin-Amerikáig hódító kis- és nagy faliképek egyszerre díszítő elemek és kordokumentumok. Mi Madeirán, a virágok szigetén kaptunk lencsevégre néhány ilyen histórikus azulejo-alkotást.

Hampton Court, a királyi pihenőhely

Hampton Court, a királyi pihenőhely Hampton Court, a királyi pihenőhely

Szerelmes Shakespeare a Madáchban

Szerelmes Shakespeare a Madáchban Szirtes Tamás nemcsak színre vitte a Szerelmes Shakespeare című, világsikerű filmből készült előadását, hanem olyat teremtett, ami a színházi életben is ritka. Megelevenedett a papír, újraértelmeződött a filmben látott történet és persze a tehetséges színművészek lélekkel töltötték meg a szerzők által megálmodott figurákat.

Kirándulás Lengyelországban

Kirándulás Lengyelországban Berlintől alig 80 kilométerre fekszik a német-lengyel határ. Az odera-menti Frankfurtba vonattal, autóval juthatunk el a leggyorsabban, s onnan pár perces sétával egy új (régi) világot fedezhetünk fel. Izgalmas kaland!

Cica mix

Cica mix Édes kis bohókás háziállatok. Szeretjük őket, mert végtelenül kedvesek, sosem unják meg a hízelgést.

Kenyai pillanatok

Kenyai pillanatok Kenyai pillanatok

Motor nélkül öszvéren

Motor nélkül öszvéren Az Athént övező csodálatos szigetvilág Piraeusból könnyen megközelíthető, alig fél óra, s elénk tárul a mesevilág.

Esztergomban jártunk

Esztergomban jártunk Ott, ahol a Duna folyam délnek fordul, a Dunakanyar jobb partján magasodik az esztergomi Várhegy, és rajta az ország legnagyobb temploma, a Bazilika.

Rodosz, te csodás!

Rodosz, te csodás! A Dodekán szigetcsoport legnagyobb tagja a török partok közelében, melyet nem csupán az évente 300 napon át tartó verőfényes időjárás tesz vonzóvá, hanem a kristálytiszta tenger a türkiz és a kék varázslatos színeiben.

Medvék parkja

Medvék parkja Veresegyházon 1998. novemberében nyílt meg Közép-Európa egyetlen medvemenhelye. Az 5,5 hektáron elterülő együttes, 3,5 hektárnyi egybefüggő kifutójában kedvére játszhat ma is 39 barnamedve.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ