RSS Feed

Galériák

Alhambra - a Világörökség része

Alhambra - a Világörökség része Alhambra - a Világörökség része

Virágok

Virágok Virágok

Balatoni este

Balatoni este Szinte hallja az ember a magyar tenger hullámzását, a szúnyogok zümmögését, s a távoli diszkó muzsikáját. Dinnye illatot hoz a szél - távolban egy fehér vitorla. Naplemente.

Temze-parti séta

Temze-parti séta Éjjel-nappal lüktető metropolis London. Nagy-Britannia fővárosa a világ minden csücskéből csábítja a polgárokat: üzletembereket, turistákat, tudósokat, művészeket, szerencselovagokat, bevándorlókat.

A szenvedélyek szigete

A szenvedélyek szigete Korzika igazi kis paradicsom, "karnyújtásnyira" a Földközi-tenger szívében, egy mindössze dunántúlnyi területen. Egy sziget, mely dúskál a fényben, az ízekben és az illatokban. Az ezerarcú sziget szintén találó jelző Korzikáról szólva, mert olyan, mint egy nagy könyv, melyben lapozgatva egymás után fedezzük fel titkait.

Városok esti fényben

Városok esti fényben Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Az Atlanti-Óceán virágos szigete

Az Atlanti-Óceán virágos szigete A hegyvidékes, atlanti-óceáni szigetre érkezőket napjainkban éppúgy elvarázsolja a portugál táj természeti szépsége, mint a régi korok számos hírességét. Megfordult itt a legendás hajós Kolombusz, majd Napóleón, Sissi királyné és Churchil is. Remek csücske ez a világnak!

Egyedi autófestés

Egyedi autófestés Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Séta a berlini Ku'dammon

Séta a berlini Ku'dammon A német főváros nyugati felének leghíresebb bulvárja a zöldövezetet a cityvel összekötő Kurfürstendamm. Az út nevének jelentése "Választófejedelmi-gát". Ám a berlini humor már réges-rég "Tehén-gát"-ra, vagyis "Ku'damm"-ra keresztelte át a 3,5 kilométer hosszú, fákkal szegélyezett hatsávos utcát.

Miss Short & Sexy

Miss Short & Sexy Egy szépségverseny, ahol a szépséget nem centiben mérték. Az első alacsony lányoknak szervezett megmérettetés, ahol a báj, a természetesség és az arányosság számított. A lányok gyönyörűek, csinosak, de nem magasabbak, mint 165 centiméter.

Magyar tenger - nyári emlék

Magyar tenger - nyári emlék Csendesen ringatózó hajók a Balatonon. Távolban sok fehér vitorla. Lángos illatot hoz a szél. Egy korty ital a stégen. Halk beszélgetés. Csobbanó víz. Pecások. Naplemente.

Vidám bécsi csavargás

Vidám bécsi csavargás Kőhajításnyira a magyar, a szlovák és a cseh határtól fekszik az osztrák főváros. A Budapesttel azonos lélekszámú Bécsben évszaktól függetlenül rengeteg a külföldi turista. Villognak a vakuk, zsúfoltak a kávéházak és a múzeumok, döcögnek a fiákerek, csilingelnek a villamosok. Wien egy élhető Duna-metropolis!

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ