RSS Feed

Galériák

Képek Kínából

Képek Kínából Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Tanger - Afrika kapuja

Tanger - Afrika kapuja A gibraltári tengerszoros nyugati partján, ahol az Atlanti-óceánból a hullámok a legnagyobb erővel tódulnak a Középtengerbe, fekszik a jelenben sokszor említett kikötő város, mely az európaiak nyelvén Tanger, a mórok nyelvén pedig Tandsa nevet visel.

Nem hobbi MZ - moci mánia

Nem hobbi MZ - moci mánia Szászország fővárosában izgalmas időszaki tárlat várja a második világháború utáni motorkerékpár históriára kíváncsi publikumot. A 65 esztendővel ezelőtt alapított keletnémet "népi üzem", a VEB Motorradwerk Zschopau MZ-jei a KGST országok határain túl is nagy népszerűségnek örvendtek. A rendszerváltás után privatizált, hányatott sorsú gyár termelése 2016-ban leállt. A drezdai Közlekedési Múzeum kiállítása a halhatatlan moci típus legszebb példányait prezentálja.

Irány London!

Irány London! Több világhírű múzeum, színház, koncertterem, repülőtér, vasútállomás, palota és hivatal található Londonban.

A béke szimbóluma

A béke szimbóluma A házigalamb mint szimbólum, elsősorban a békét szimbolizálja.

Fővárosi Vízművek: zöld utat adnak

Fővárosi Vízművek: zöld utat adnak Zöld utat adott a környezetbarát autóknak a Fővárosi Vízművek, amely öt elektromos Nissan autó beszerzésével is hozzájárul a környezetvédelemhez. A gazdaságos üzemeltetésű furgonok megvásárlását a Nemzetgazdasági Minisztérium elektromos gépkocsik beszerzésének támogatására kiírt pályázata tette lehetővé. A cég tervei szerint tovább fejleszti majd az e-flottát.

Kenyai képeslapok

Kenyai képeslapok Kenyában minden nevezetesebb afrikai állat nagy számban található. A nemzeti parkok rendszere kiterjedt területeken óvja az állatvilágot, az ország területének 6-%át foglalják el.

Londoni képeslapok

Londoni képeslapok Londoni képeslapok

Régi idők - képekben

Régi idők - képekben Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Kanári, a béke szigete

Kanári, a béke szigete Mind a hat Kanári-szigetre kitehetik a „Megtelt” feliratot. A pihenni vágyók szorgalmasan keresik azokat az utazási célpontokat, ahol biztonság, nyugalom és béke várja őket. Tudom, kevesen engedhetik meg maguknak ezt az utazást, de akiknek módjuk van, mindegyik Kanári-szigeten megtalálják a boldogságot. Különösen érvényes ez az egyik legnépszerűbbre, Tenerife-szigetére. Ami szép, üde,

Pesti éjszaka

Pesti éjszaka A Hősök tere és környéke nem csak nappal látványos, de éjszaka is van mit csodálni rajta. Kevesebb a turista, nem kell kerülgetni az embereket, és az éjjeli fények különleges hangulatot kölcsönöznek fővárosunk legszebb terének. Mellette a Vajdahunyad vára, ugyancsak mesebeli érzéseket csal elő az arra járókból.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ