RSS Feed

Galériák

Csábító Keleti-tenger

Csábító Keleti-tenger Skandinávia, a Balti-államok, Lengyelország és a hajdani NDK kies tájai büszkélkedhetnek keleti-tengeri romantikával. A vízi sportok szerelmesei már régen felfedezték maguknak Európa északibb vidékeit.

Magyar tenger - nyári emlék

Magyar tenger - nyári emlék Csendesen ringatózó hajók a Balatonon. Távolban sok fehér vitorla. Lángos illatot hoz a szél. Egy korty ital a stégen. Halk beszélgetés. Csobbanó víz. Pecások. Naplemente.

A visegrádi vár

A visegrádi vár Sok dicső királyunk emlékét őrzi a bevehetetlen visegrádi vár. Falai sok száz év után is egykori nagyságát hirdetik és bizonyítják. A város büszke idegenforgalmi látványosságára és szemmel láthatóan sokat tesz azért, hogy minél több turistát vonzzanak.

Kanári, a béke szigete

Kanári, a béke szigete Mind a hat Kanári-szigetre kitehetik a „Megtelt” feliratot. A pihenni vágyók szorgalmasan keresik azokat az utazási célpontokat, ahol biztonság, nyugalom és béke várja őket. Tudom, kevesen engedhetik meg maguknak ezt az utazást, de akiknek módjuk van, mindegyik Kanári-szigeten megtalálják a boldogságot. Különösen érvényes ez az egyik legnépszerűbbre, Tenerife-szigetére. Ami szép, üde,

Bringával a Velencei-tó körül

Bringával a Velencei-tó körül A Velencei-tó körül kiépített kerékpáros infrastruktúra, a számos könnyen megközelíthető természeti és kulturális látnivaló ideális környezetet teremt a kerékpárral túrázók számára. A vénasszonyok nyara kimeríthetetlen lehetőséget ad a kerékpárosoknak is, akik folyamatosan keresik fel a Velencei-tó környékét. A tavat megkerülő túra az óramutató járásával ellentétes irányban halad, a Velencei Korzó

Költészet napja a flaszteron

Költészet napja a flaszteron A Fejér megyei Pázmándon színes krétákkal, színes spray-vel festettek, írtak idézeteket a költészet napján, a Vadász utcai flaszterre. A Hét Forrás Művelődési Ház és a könyvtár szervezésében 80 diák vonult a Kempelen Farkas iskolából. A rendhagyó megemlékezésen a tanárok segítségével az idézetek felírása után összeálltak a diákok, és több nagy magyar költő versét szavalták el kórusban.

Nosztalgikus járműmustra

Nosztalgikus járműmustra 2018 áprilisában - a Magyar Vasúttörténeti Parkban - került megrendezésre Közép- és Kelet-Európa egyik legizgalmasabb veteránjármű kiállítása. Az Oldtimer Show profi szervezői friss anyaggal kényeztették a látogatókat. Köztük az éppen születésnapját köszöntő hűséges, óbudai olvasónkat, aki egy csokor fotót jutatott el hozzánk a tavaszi mustra négykerekű kincseiről.

Tavasz köszöntő

Tavasz köszöntő Tavasz köszöntő

Pompei, a máig élő legenda

Pompei, a máig élő legenda Pompei, a máig élő legenda

Sylt - luxus sziget északon

Sylt - luxus sziget északon Kőhajításnyira Dániától, Németország legészakibb szigete Sylt. A csupán 21 ezer lakosú üdülő helyet már az 1800-as években felfedezték maguknak a pihenni, szórakozni vágyók. A több, mint félszáz kilométeres, egybefüggő strand a lubickolók és szörfösök kedvelt - cseppet sem olcsó! - nyári találkahelye.

Tolcsva és környéke

Tolcsva és környéke Tolcsva és környéke

Autós csodák

Autós csodák Sufniből előkerült, tuningolt csodajárgányok, versenyautók, szuperkocsik mutatkoztak be a hétvégén az immáron hagyományos Autó, Motor- és Tuning Show (AMTS) kiállításon, a BNV területén. Tizenharmadik alkalommal láthatták az érdeklődők azokat az autókat-motorokat, amelyeket a tulajdonosok egész évben, mint a szemük fényét óvták, gondozták, fényezték, tuningolták.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ