RSS Feed

Galériák

Kutyamix

Kutyamix A kutya az ember legjobb barátja. Mellettünk áll bajban, vidámságban, betegségben, boldogságban és feltétel nélkül szereti gazdiját. Legyen kistestű, nagytestű, rövidszőrű, akár kopasz, abban mindenki egyetért, hogy imádjuk ezeket a bohókás állatokat.

Rodosz, te csodás!

Rodosz, te csodás! A Dodekán szigetcsoport legnagyobb tagja a török partok közelében, melyet nem csupán az évente 300 napon át tartó verőfényes időjárás tesz vonzóvá, hanem a kristálytiszta tenger a türkiz és a kék varázslatos színeiben.

Versvonat indult Szárszóra

Versvonat indult Szárszóra A József Attila Versvonat vasárnap, a költő halálának 80. évfordulóján robogott Balatonszárszóra. József Attila szülőhelyén, a ferencvárosi pályaudvaron szálltak fel a költő rajongói, s útközben többek között Jordán Tamás, Hobó, a Sebő együttes, a Kávészünet zenekar, Posta Viktor és az Ostinato együttes mondott és énekelt József Attilát.

Kirándulás Lengyelországban

Kirándulás Lengyelországban Berlintől alig 80 kilométerre fekszik a német-lengyel határ. Az odera-menti Frankfurtba vonattal, autóval juthatunk el a leggyorsabban, s onnan pár perces sétával egy új (régi) világot fedezhetünk fel. Izgalmas kaland!

Sissi portugál szigete

Sissi portugál szigete Noha éppen másfél száz esztendeje, hogy az osztrák császár hitvese, Erzsébet búcsút intett a virágok szigetének, Madeiran így is melegszívvel emlékeznek a helybéliek a csinos asszonyra. Sissi, a majdani - kiegyezés utáni - magyar királyné szobrával is találkozhat a hangulatos portugál régiót felkereső turista.

Városok esti fényben

Városok esti fényben Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Zsong a bécsi utca

Zsong a bécsi utca Öröm nézni a vidám bécsi vasárnapot. A császárváros központja a nappal csillogó, éjjel ragyogó Kartner Strasse, a bécsi Váci utca, csak kétszer olyan széles. Reggeltől-estig zsong a bécsi utca, a híres Zacher-torta fogy, hozzá a bécsi mokka.

Városnézés Prágában

Városnézés Prágában Városnézés Prágában

Mátravarázs

Mátravarázs Mostohán bánunk a Mátrával, de csak azért, mert nem ismerjük. A Mátra gyönyörű, szívet-lelket felüdítő, levegője tiszta, mint a gyöngy, ormai, völgyei lelket nemesítőek. És még február végén is vár a hó és Galyatető, no meg Pásztó gyönyörű műemlékei.

Eger télen

Eger télen Aki még sohasem látta Eger várát télen, annak szívesen ajánljuk, hogy egyszer nézze meg. A hó borította bástyákon átlátva feketéllnek a híres három keresztek. Nem lehetett könnyű dolguk a törököknek ha selyembugyogóban kellett telelni a vár alatt. Télen szünetelt a csata is. Az egri vitézek erőt gyűjtöttek a tavaszi várvédelemre.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ