RSS Feed

Nagyvilág

Oldtimer, mint befektetés

Oldtimer, mint befektetés Mivel 2017-ben sem várható a banki kamatok megugrása, sokan az ingatlanpiac mellett a veterán járművek gyűjtésében reménykednek, mint "pénzfialó" alternatíva. Az autós szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy nem árt az óvatosság.

Trumpnak nem kell a gálaest

Trumpnak nem kell a gálaest Donald Trump amerikai elnök szombaton bejelentette, nem vesz részt a fehér házi tudósítók szokásos évi gálaestjén.

Fapadossal Amerikába

Fapadossal Amerikába Tíz észak-amerikai városba indít diszkont járatot Európából a Norwegian Air Shuttle június közepétől, a kezdeti jegyárak 20 ezer forinttól indulnak - jelentette be a társaság csütörtökön. A norvég diszkont légitársaság New York és Boston-környéki másodlagos repülőterekről (Stewart, Providence és Bradley) heti 38 járatot indít Edinburgh-be, Corkba, Belfastba, Shannonba és Dublinba.

Merkel és az álhírek

Merkel és az álhírek A Litvániába vezényelt német NATO-katonákról szóló alaptalan híresztelés ügye azt mutatja, hogy nagyon éberen kell figyelni az álhírekre - mondta a német kancellár Berlinben a litván miniszterelnökkel folytatott megbeszélése után.

Trump főtanácsadója: küzdeni kell

Trump főtanácsadója: küzdeni kell Steve Bannon, Donald Trump elnök stratégiai főtanácsadója szerint a kormányzatnak minden nap meg kell küzdenie azért, hogy "visszavegye" az országot. Bannon a Washington mellett egy konzervatív konferencián csütörtökön fejtette ki álláspontját.

Szólj Bécsnek!

Szólj Bécsnek! Szólj Bécsnek!" Ez a neve annak a mobiltelefonos alkalmazásnak, amellyel mostantól néhány kattintással, a helyszínről be lehet jelenteni a kátyút, a hibás közlekedési lámpát vagy a teleszemetelt parkot az osztrák fővárosnak. Visszajeleznek, ha kijavították a hibát.

Dakotás tüntetésvég

Dakotás tüntetésvég Letartóztatásokkal ért véget a több mint egy éve tartó tüntetéssorozat Észak-Dakotában, az úgynevezett Dakota-olajvezeték mellett.

Bontják a hruscsovkákat

Bontják a hruscsovkákat Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden utasítást adott Szergej Szobjanyin moszkvai polgármesternek, hogy bontsák le az orosz fővárosban az 1950-60-as években épült elavult, ötszintes házakat - az úgynevezett "hruscsovkákat" -, és a helyükön építsenek új, korszerű lakóházakat. A moszkvai hatóságok a bontást két éven belül tervezik végrehajtani.

Amerikai-mexikói viszony: "fenomenális"

Amerikai-mexikói viszony: "fenomenális" Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője szerdán "fenomenálisnak" minősítette a köztudomásúan megromlott amerikai-mexikói viszonyt.

Női főparancsnok a Scotland Yard élén

Női főparancsnok a Scotland Yard élén Cressida Dick személyében először neveztek ki női főparancsnokot a 188 éve alakult Scotland Yard élére. A kinevezést Amber Rudd brit belügyminiszter jelentette be szerdán. A Scotland Yard - hivatalos nevén Metropolitan Police Service - a londoni rendőrség, de terrorelhárító részlegének hatásköre az egész országra kiterjed.

Fa Nándor: úgy éreztem, soha nem lesz vége

Fa Nándor: úgy éreztem, soha nem lesz vége Fa Nándor szerint a fegyelmezett versenyzésnek és a jó időjárási taktikának köszönhető, hogy 100 napon belül, és a várakozásait messze felülmúló nyolcadik helyen ért célba a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen. Az utolsó éjszaka havas esőben, 50 csomós szélben, sötétben hajózott a cél felé, s úgy érezte, a versenynek soha nem lesz vége.

Párizsi múzeumi lopás

Párizsi múzeumi lopás Nyolc év börtönbüntetésre ítélték az elmúlt évek egyik leglátványosabb párizsi múzeumi lopásának elkövetőjét, aki 2010-ben öt festményt, köztük egy Matisse-t és egy Picassót vitt el a Modern Művészetek Múzeumából

A csehek bankbetétei

A csehek bankbetétei Tavaly 156 milliárd koronával emelkedtek a cseh állampolgárok banki betétei, míg a felvett banki kölcsönök 99 milliárddal (1 korona 11,5 forint) - közölte a cseh jegybank hétfőn Prágában.

Opel-felvásárlás - Mit akarnak a franciák?

Opel-felvásárlás - Mit akarnak a franciák? Az Opel autógyártó társaság jövendő francia tulajdonosa egyelőre nem adott garanciát a több mint 18 ezer németországi munkahely megőrzésére - mondta hétfőn a tulajdonosváltás ügyével foglalkozó német kormánymegbízott. A nyugat-magyarországi Szentgotthárdon működő üzemében 1200 embert foglalkoztató Opel 1862 óta működik.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ