RSS Feed

Életmód

Kevesebb budapesti futóverseny

Kevesebb budapesti futóverseny A budapesti futó sportesemények számának csökkentéséről döntött rendeletmódosítással a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

Öregedés, felismerés, segítség

Öregedés, felismerés, segítség Az időt visszafordítani nem lehet, de az öregedés bőrünkön látható jeleit igen. Számos eljárás létezik ma már, amelyek segítségével éveket tagadhatunk le. A fiatalság megőrzéséhez azonban először az öregedés folyamatát kell ismernünk.

Red Bull Air Race: Budapesten dől majd el a holtverseny

Red Bull Air Race: Budapesten dől majd el a holtverseny Július 1-2-án, tizedik alkalommal tér vissza Budapestre a Red Bull Air Race versenysorozat. A jövő hétvégén igazán kiélezett versenyre számíthatunk, hiszen a magyar állomás jelöli a szezon félidejét, az első helyen pedig jelenleg holtverseny van.

A lecsós harcsa receptje

A lecsós harcsa receptje Lassan kezdődik a lecsószezon. A talán egyetlen mediterrán típusú étel egyik változatának elkészítéséhez adunk tippet. Bográcsban készítendő, afrikai harcsakockákat ajánlunk hozzá.

Ilyenkor tűnik el a legtöbb gyerek

Ilyenkor tűnik el a legtöbb gyerek A gyermekeltűnések szezonja az év végi bizonyítványosztás ideje. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány elnöke óvva int minden szülőt attól, hogy aránytalanul komolyan vegye az év végi tanulmányi eredményeket, hiszen a gyermekek lelki és fizikai egészségénél nincs fontosabb.

Miben változott a kenyér június 22-étől?

Miben változott a kenyér június 22-étől? Változik a kenyér meghatározásánál a tömeg-előírás, megszűnik a „házi kenyér” elnevezés, a fogyasztók az elnevezés alapján tudnak tájékozódni. A Magyar Pékszövetség összegyűjtötte a legfőbb tudnivalókat, amelyekkel pontosítani kívánja a sajtóban megjelent információkat.

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk Nyaralás előtt nem törjük magunkat, hogy formába lendüljünk, azonban így is szeretünk ismerkedni – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből*. Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is.

Példaértékű munkaadó az ALDI Magyarország

Példaértékű munkaadó az ALDI Magyarország Jelentős szakmai elismerést kapott az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. felelős munkaadói tevékenységéért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatot hirdetett magyarországi vállalatok számára, amely során a Kamara által felkért zsűri a munkatársaik munka- és életkörülményeiről mások számára is példaértékűen gondoskodó szervezeteket kereste.

Mire ügyeljünk a nagy hőségben?

Mire ügyeljünk a nagy hőségben? Nemcsak a bőrünk, de a szervezetünk számára is vészhelyzet a hőség, amely az előrejelzések szerint a következő napokban várható. A Magyar Kardiológusok Társasága egészségeseket és szívbetegeket is óva int a kánikulában: 11 és 15 óra között ne legyünk napon, mert a leégés mellett hőgutát is kaphatunk, keressünk árnyékot és folyamatosan ügyeljünk a víz- és sópótlásra!

Fenyeget a hőguta

Fenyeget a hőguta A forró nyár nem csak embereket, hanem az állatokat is megviseli. Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű - friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. Pedig a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak.

Magyar megoldás az internetes csalásokra

Magyar megoldás az internetes csalásokra Becslések szerint éves szinten világszerte közel 7 ezer milliárd forintnyi kárt okoztak tavaly az online bankkártyás fizetési visszaélések. A hazai internetes fizetési piac meghatározó szereplője, a Barion a problémára válaszul bevezette a magyar SEON megoldását, mely a kártyás csalások több mint 80%-át előre jelzi az online kereskedők számára.

Trendek a Budapesti Nagybani Piacról

Trendek a Budapesti Nagybani Piacról A nyári gyümölcsszezon indulásával néhány érdekes és hasznos tippet osztott meg a legnagyobb hazai piac, a Budapesti Nagybani Piac. Az nem kérdés, hogy sokkal frissebb gyümölcshöz és zöldséghez juthatunk, ha hazai terméket választunk, és nyáron erre számtalan lehetőségünk van.

Utazás a lefedettségi térkép mélyére

Utazás a lefedettségi térkép mélyére Az internetszolgáltatók reklámjai alapján könnyen kialakulhat bennünk az a kép, hogy ma már az ország bármely pontján elérhető legalább egy, de inkább többféle szélessávú netkapcsolat. A valóság azonban kevésbé kedvező: sok helyen sem a vezetékes, sem a mobilnet nem férhető hozzá megfelelő minőségben. Az érintettek számára többek között a műholdas technológia kínálhat alternatívát.

Kelendő kiskocsik

Kelendő kiskocsik Új külcsínnel csábít az esztergomi Suzuki Swift, valamint a Citroën C3 speciális oldalvédelemmel ellátott friss szériája. A rivális Volkswagen up-ot is leporolták a német dizájnerek. Sőt a népszerű kiskocsi 90 lovas, 1,0 literes TSI motorral is debütált.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ