RSS Feed

Életmód

Nyílt nap a 120 éves Budafok kocsiszínben

Nyílt nap a 120 éves Budafok kocsiszínben A BKV-s nyílt napok ősztől tavaszig tartó „évadját” a tavalyihoz hasonló módon idén is ebben a nagy múltú, de mégis modern remízben nyitják meg szeptember 21-én, szombaton.

Környezettudatos Kürtőskalács Fesztivál

Környezettudatos Kürtőskalács Fesztivál Péter Szabó Szilvi és Puskás Peti egy rendhagyó Kürtipédia Kvízjátékon csapott össze a 7. Kürtőskalács Fesztivál ínyenc sajtóeseményén. az Édes Mackó Kürtőskalács cukrászdában. Szilvi most ugyan egy hajszállal megelőzte Puskás Petit, de október 11-13. között a 7. Kürtőskalács Fesztivál nyitónapján először a The Biebers csap majd a húrok közé a Városligetben.

Kutatók éjszakája: filmvetítés és ételkészítés

Kutatók éjszakája: filmvetítés és ételkészítés Idén is interaktív ismeretterjesztő és szórakoztató programokban mutatják be a Budapesti Gazdasági Egyetemen (BGE) folyó kutatásokat az egyetem kutatói és oktatói a Kutatók éjszakáján.

Elnéptelenednek a nyaralóövezetek

Elnéptelenednek a nyaralóövezetek A nyár végével a nyaralóövezetek fokozatos elnéptelenedése megnöveli mind a betörések, mind a meghibásodások által okozott károk kockázatát, ezért a nyaraló-biztosításokat jóval a téliesítés előtt célszerű megkötni.

Túrákkal népszerűsítik Villány környékét

Túrákkal népszerűsítik Villány környékét A sport, a kultúra, a gasztronómia és a bor szerelmeseit várják szombaton a villányi borvidékre a Szüreti Gördülő Dűlők túráin.

Háznál gyűjtik a használt étolajat

Háznál gyűjtik a használt étolajat Bevezeti Magyarországon elsőként a használt étolaj házhoz menő gyűjtését ez év végére Kaposvár - jelentették be a somogyi megyeszékhelyen szerdán sajtótájékoztatón.

Terra-Akva börze sünszépségversennyel

Terra-Akva börze sünszépségversennyel Pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek is láthatók lesznek a sünök szépségversenye mellett a vasárnapi terrarisztikai és akvarisztikai börzén a Groupama Aréna rendezvényteremben Budapesten.

Minikonferencia: énekeljünk mindennap!

Minikonferencia: énekeljünk mindennap! A mindennapos éneklés elvével kapcsolatos kezdeményezéseket, tapasztalatokat összegzi a Magyar Állami Operaház által megszervezett O/A minikonferencia csütörtökön az Erkel Színházban.

Országos véradási akciót tartanak péntekig

Országos véradási akciót tartanak péntekig Hétfőtől péntekig országos véradási akciót tart az egyik munkaerő-toborzással is foglalkozó cégcsoporttal közösen az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő délutáni Híradójában.

Néhány év alatt ellenállóvá válhat egy baktérium

Néhány év alatt ellenállóvá válhat egy baktérium Akár néhány év alatt ellenállóvá válhat egy baktérium egy adott antibiotikummal szemben - mondta Nemes-Terényi Melinda, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Gyógyszer-engedélyezési Osztályának vezetője hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Muzsikál az erdő a Körösök völgyében Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.

Villányi Vörösbor Fesztiválon

Villányi Vörösbor Fesztiválon Harmincöt borászat és csaknem félszáz gasztronómiai, kulturális és könnyűzenei program várja a résztvevőket a Villányi Vörösbor Fesztiválon, amelyet október 4. és 6. között 32. alkalommal rendeznek meg a borvidéki városban - közölték a szervezők az MTI-vel.

Európa bajnokság guppi díszhal tenyésztőknek

Európa bajnokság guppi díszhal tenyésztőknek Magyarországon tartják a guppi díszhal tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását október 3-6. között, a Pilisben megrendezésre kerülő nemzetközi versenyre szeptember 22-éig még lehet jelentkezni - közölte Pasaréti Gyula, az Akvaristák Magyarországi Egyesületének elnöke az MTI-vel.

Miért szédülünk?

Miért szédülünk? Szédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása, és forgó jellegű egyensúlyvesztést tapasztalunk, akkor dr. Miltényi Csilla, a Duna Medical Center fül-orr-gégész szakorvosa szerint már komolyan kell foglalkozni a jelenséggel.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ