RSS Feed

Életmód

Több mint ezer társasjátékot lehet kipróbálni

Több mint ezer társasjátékot lehet kipróbálni Négyszázötven asztalon 80 játékmester segítségével több mint ezer magyar és külföldi játékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén, amelyet november 23-án és 24-én tartanak Budapesten, a Lurdy Házban.

Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat

Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat Nem kell bezárni a Waldorf iskolákat, csupán az alternatív intézmények nyilvántartásba vételére vonatkozó szabályozás módosul - tudatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken közleményben.

December – várjuk az új VW Golfot

December – várjuk az új VW Golfot A 2019-re tervezett, mintegy 80 ezer darab nyolcadik generációs, legnépszerűbb Volkswagen modellből, jó ha 10 ezer példány elkészül még idén. A friss Golfok zöme egyelőre alapfelszereltségű lesz, mert a bonyolultabb, extrás változatok szériagyártása (az elvárható magas műszaki színvonalon) akadozik.

Amit a csicsókáról tudni kell

Amit a csicsókáról tudni kell Íme 5 tény, amit a csicsókáról érdemes tudni! A történelmi Magyarországra Franciaországon és Olaszországon keresztül, még a burgonya megjelenése előtt jutott el, és a 17. században kezdett honosodni. Dudoros felülete miatt tisztítása nem egyszerű, de az új fajták gumói már simábbak.

Rizst kérek! De milyet?

Rizst kérek! De milyet? A világon mindenhol kedvelt eledelnek számít, a Föld lakosságának fele legfontosabb protein forrásának tartja. Fajtáinak számát 40 000 körülire becsülik. Ez a rizs!

Zseniális teakeverék megfázásra, torokkaparásra

Zseniális teakeverék megfázásra, torokkaparásra Mire lelkileg felkészülünk a télre, testünket is formába kell hoznunk. A tél gyógynövényei a szurokfű, a menta, az apróbojtorján és az útifű.

1999 – micsoda kocsik!

1999 – micsoda kocsik! A Jaguar I-Pace lett az idei Car of the Year viadal győztese. Az angol modell kívül-belűl lenyűgöző: formavilága és menetteljesítménye egyaránt egyedi. A csendes, elektromos (90 kWh 388 V Lithium-lon) suhanásnak – egy töltéssel kb. 470 kilométeres táv – természetesen megkérik az árát.

Mennyországi tévedés?!

Mennyországi tévedés?! Valami technikai malőr miatt a Mennyországban is összekevertek valamit. Véletlenül egyszerre 3 lélek költözött egy emberi testbe. A gonosz, az aljas és egy angyal. Amikor ráeszméltek, hogy egy emberöltő idejére “társbérletre” lettek ítélve, elszabadultak az indulatok. A gonosz és az aljas lélek is azonnal támadásba lendült, és tűz alá vették a gyengébbnek hitt angyalt, a harmadik lelki

Lengyelországban betiltották a szexuális felvilágosítást

Lengyelországban betiltották a szexuális felvilágosítást Az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén elítélte csütörtökön a szexuális felvilágosítás lengyelországi kriminalizálását, aggodalmának adva hangot amiatt, hogy Lengyelországban börtönbe zárhatják a szexuális felvilágosító órát tartó tanárokat.

Földes Eszter meztelen, de...

Földes Eszter meztelen, de... Földes Eszter színésznő teljesen meztelenül szerepel egy jótékony szőrme ellenes kampányban, amit a Magyar Szőrmeellenes Liga képvisel. Persze a fotó úgy készült, hogy tökéletesen takar minden érzékeny részletet. A kampány mottója: “Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek.”

Magyarország legnagyobb üzleti show-ja

Magyarország legnagyobb üzleti show-ja Az innováció minden vállalkozást versenyképesebbé tesz – többek közt erre szeretné felhívni a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier & Üzleti Show-n.

Stressz elől a halálba

Stressz elől a halálba Francia rendőrök, finn menedzserek, melósok és keresztény lengyelek, magyarok ezrei ölik meg magukat évente. Arat a választott halál olyan jóléti ázsiai országokban is, mint Japán és Dél-Korea. Az export- és sikerorientált Németországban is feltűnő, hogy a munkavállalók 37 százaléka pszichés problémák miatt teszi le a lantot – gyakran örökre.

Kardiológusok az e-cigaretta károsító hatásáról

Kardiológusok az e-cigaretta károsító hatásáról Feltárták a kutatók azokat a molekuláris mechanizmusokat, amelyek előidézik az elektromos cigaretta ér-, agy- és tüdőkárosító hatását.

A makk szobrász

A makk szobrász Egy cseh édesapa felrobbantotta a cukiság faktort a neten (elobolygo.hu). Petr Václavek makkból és más a természetben található termésből, levelekből készít különböző kis szobrokat.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ