RSS Feed

Életmód

Ragaszkodunk a walkmanhez

Ragaszkodunk a walkmanhez A Jófogás és a GKI közös, médiafogyasztási szokásainkat vizsgáló kutatásából többek között arra is fény derül, hogy a lakosság felénél még van otthon kazettás magnó, de walkmanünket is féltve őrizzük.

Az Eötvös-diákok nem kérnek ballagási ajándékot

Az Eötvös-diákok nem kérnek ballagási ajándékot Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.

A 21 milliomodik VW Bogár

A 21 milliomodik VW Bogár Az öreg kontinensen 1978-ban ért véget a Volkswagen Käfer modell gyártása. De ez nem jelentette a legendás germán típus halálosítéletét. Mexikóban '92 nyarán született meg a 21 milliomodik Bogár: amint azt a népszerű oldtimer találkozók 2017-ben is bizonyítják, működőképes veterán ős-VW-kből ma sincs hiány!

Egy nap a fogyatékossággal élő emberekért

Egy nap a fogyatékossággal élő emberekért Országossá nőtte ki magát a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program, amelynek célja, hogy egy napra összehozza a fogyatékossággal élő, valamint a megváltozott munkaképességű álláskeresőket a fogadásukra nyitott vállalatokkal, cégekkel.

Budapesti Nagy Sportágválasztó - huszadszor

Budapesti Nagy Sportágválasztó - huszadszor A május 26-27-én megrendezésre kerülő eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható több mint 100 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást,viszonyulást.

Nem épül hulladékégető Párkányban

Nem épül hulladékégető Párkányban Visszalépett beruházási szándékától a Párkányba hulladékégetőt tervező HC Logistik társaság - jelentette be a beruházást ellenző petíciós bizottság nevében a Magyar Közösség Pártjának (MKP) régiófejlesztési alelnöke közösségi oldalán.

Online utazási iroda indul

Online utazási iroda indul A hazai utazási szolgáltatók piacán egyedülálló vállalkozás a vásárlók által egyszerűen összeállítható és testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé. A beontrips.com utazási portál magyar és angol nyelven kínál globális utazási opciókat.

Street Food-ra vált a Gundel

Street Food-ra vált a Gundel Food Truck-ból is kapható a gundel palacsinta: ezen a hétvégén a Gundel séfje is büfékocsiba száll, hogy híres palacsintáját utcai kiadásban, sós verziókkal is kiegészítve bemutassa.

Kőbányai majális halászlével

Kőbányai majális halászlével Egyre többen várják Kőbányán a május 1-jét, ahol a munka ünnepéből halmajális lett. A szervezők szakítottak a hagyományos virsli-sör hangulattal, és ma már nem lehet halászlé nélküli majális Kőbányán. A helyszín is évek óta változatlan, vagyis az egész napos eszem-iszom és szórakozás a Csősz Torony melletti Óhegy parkban lesz.

Májusi mustra

Májusi mustra Pünkösd táján hagyományosan megpezsdül Európában a használt és új gépkocsik kereskedelmére specializálódott telephelyek, szalonok forgalma. A friss modellek aktuális választékából e hetekben többek közt a genfi, s madridi járműseregszemle adott ízelítőt.

Még mindig népszerű a botox

Még mindig népszerű a botox Az egyszerű és gyors injekciós technikát ma már biztonságosan alkalmazzák, hatása hosszan tartó és a tévhitekkel ellentétben a természetes mimikához szükséges izmok működése megmarad.

Német kedvencek: VW, Opel, Merci

Német kedvencek: VW, Opel, Merci Az EU legnagyobb járműparkjával dicsekvő (?) Németországban 2017 tavaszán is a Volkswagen Golf a legnépszerűbb típus. Jól fogynak az új Polók és az Opel Astrák is. A dobogóról alig csúszott le a C-osztálybeli Mercedes.

Jókai napok Balatonfüreden

Jókai napok Balatonfüreden Jókai napokat rendeznek pénteken és szombaton Balatonfüreden, a 26. alkalommal megrendezendő program díszvendége Győr városa lesz.

Amikor az egész ország sportolni fog

Amikor az egész ország sportolni fog Idén május 31-én lesz a Kihívás Napja, és a szervezők arra számítanak, hogy ezen a napon az egész ország mozogni kezd. A Magyar Szabadidősport Szövetség ezúttal is várja azon önkormányzatok, iskolák, tűzoltó-parancsnokságok, munkahelyek valamint médiacsapatok jelentkezését, amelyek 2017-ben is csatlakoznak a Kihívás Napja programjaihoz.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ