RSS Feed

Életmód

A legjobb szúnyogriasztó növények

A legjobb szúnyogriasztó növények Vegyük magunkat körbe olyan növényekkel, amelyek távol tartják a szúnyogok hadát otthonunktól! Bemutatjuk a legjobb szúnyogriasztókat!

Szépségápolás forró napokra

Szépségápolás forró napokra A forró nyári napokon a testápolásban is az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben. A nehéz parfümök, a krémes dezodorok ilyenkor nem igazán barátai a bőrünknek. Ekkor jöhet jól egy frissítő testpermet, egy könnyed dezodor. A legjobb, ha ez a kettő egyben elérhető.

A hőség és a kisállatok

A hőség és a kisállatok A nyári hőséget az állatok is megszenvedik, így vigyázni kell arra, hogy a láncon kikötött kutyákat se hagyják a gazdák a tűző napon, hanem biztosítsanak számukra naptól védett, hűvös helyet és megfelelő mennyiségű friss ivóvizet.

Gyomaendrődi VW randevú

Gyomaendrődi VW randevú Így júliusban Magyarországon is előkerülnek a garázsok, pajták féltett-imádott négykerekű kedvencei. Emitt egy farmotoros Skoda, amott egy pöfögő Wartburg. Az utcákról télen fedél alá terelt agg, motorizált jószágok ismét szebbé varázsolják a forgalmat. Augusztus első hétvégéjén Gyomaendrődön lesz zenés Bogár buli. Kár lenne kihagyni!

A zöld tea csodája!

A zöld tea csodája! A zöld tea nem csupán élvezeti termék, hanem természetes gyógynövény, s fogyasztása több krónikus betegség kialakulását megelőzheti.

A Main-metropolisz mustrája

A Main-metropolisz mustrája Aki nem jutott el a tavasszal a Genfi-tóhoz, avagy Madridba a nemzetközi négykerekű showra, az hamarosan az NSZK-ban vígasztalódhat. Szeptember derekán tárja szélesre a kapuit Hessen tarományban a frankfurti szalon. Emitt az Audi R8 Spyder amott a vadiúj Suzuki Swift és a pöttömnyi Fiat Panda ejti majd ámulatba a publikumot.

Renault: dicső múlt

Renault: dicső múlt A 30-as években épített - Szajna-szigeti - új Renault üzemnek nem volt párja az öreg kontinensen. Másfél kilométeres gyártó futószalagjának csodájára jártak az európai automobil specialisták. Mert ehhez foghatóval amúgy csak az USA büszkélkedhetett. De a cég krónikájában már korábban is akadtak izgalmas pillanatok!

Autópiac: furcsa orosz ízlés

Autópiac: furcsa orosz ízlés Míg a német nyelvterületen a Volkswagenek fogynak leginkább, addig a Föld legnagyobb területű államának polgárai a koreai és belföldi modellekért hevülnek elsősorban. Természetesen a nyugati autógyárak számára sem lehet közömbös, hogy mely' típusokat kedvelik - hajlandók megfizetni - az orosz vásárlók.

Kartellgyanúban a német autógyártók

Kartellgyanúban a német autógyártók Kartellezés gyanújába került az öt vezető német autógyártó társaság, a Volkswagen (VW), az Audi, a Porsche, a BMW és a Daimler - jelentette pénteken a Der Spiegel.A német hírmagazin szombati számában megjelenő beszámolóból előzetesen ismertetett részletek szerint a súlyos versenyjogsértésről a VW adott át információkat a hatóságoknak "egyfajta önfeljelentés" formájában.

Szaunaszeánszok az idei Strandok éjszakáján

 Szaunaszeánszok az idei Strandok éjszakáján Filmvetítésekkel, koncertekkel, tűzzsonglőrökkel, táncosokkal, szaunaszeánszokkal és hosszabbított nyitvatartással készülnek a strandfürdők országszerte július 28-án, a Strandok éjszakájára.

Szárnyal a Skoda Auto

Szárnyal a Skoda Auto Az eddigi legsikeresebb félévet tudja maga mögött a Skoda Auto cseh autógyár. A német Volkswagen konszernhez tartozó cég a január-júniusi időszakban összesen 585 ezer személygépkocsit adott el, ami éves szinten 15 600 kocsival több és 2,8 százalékos növekedést jelent - olvasható a Skoda Auto szerdán megjelent közleményében.

Indiában napenergia táplálja a vonatokat

Indiában napenergia táplálja a vonatokat A napenergiát is felhasználják egyes vonatok működtetésére Indiában, Újdelhi környékén már fel is szerelték a napkollektorokat az első szerelvény tetejére. A napenergiával a szellőzőrendszert, a világítást és az információs kijelzőket működtetik. Felhős idő esetén akkumulátorra kapcsolják ezeket a berendezéseket, csak végszükségben használnak dízelmotort.

Külföldre gurul a magyar málna

Külföldre gurul a magyar málna Évről-évre gyengébb a hazai málnapiac: a munkaerőhiány és az ebből fakadó magas árak miatt egyre kevesebben vágnak bele a termesztésbe, miközben az ellenálló magyar málna reneszánszát éli a külföldi piacon.

Csányi megvette a Budai Egészségközpontot

Csányi megvette a Budai Egészségközpontot Csányi Sándor megvette a Budai Egészségközpontot, derül ki a GVH-hoz beadott engedélykérelméből. A Budai Egészségközpont már most is nagy szereplőnek számít, több mint 150 orvosa van három nagyobb budai rendelőben - írta meg az Index.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ