RSS Feed

Életmód

Ismét rekordot döntött az EDUCATIO kiállítás

Ismét rekordot döntött az EDUCATIO kiállítás A 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra idén több mint 53 ezer látogató érkezett, akik a helyszínen közel 50 hazai intézménnyel kapcsolatban érdeklődhettek jelenlegi hallgatóktól és tanároktól.

Ingyenes InterRail 279 magyarnak

Ingyenes InterRail 279 magyarnak Több mint 14 500 kalandvágyó európai fiatal kap idén ingyenes InterRail vasúti bérletet a DiscoverEU elnevezésű új uniós kezdeményezés keretében - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság. Az Európát felfedezni kívánó 18 éves fiatalok 2019. április 15. és október 31. között legfeljebb 30 napig élhetnek az utazás lehetőségével.

Jogerősen nyolc év börtön egy szerb kábítószercsempésznek

Jogerősen nyolc év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy szerb férfit, aki több mint 37 kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni 2017-ben.

A digitális dzsungel veszélyei a gyerekekre

A digitális dzsungel veszélyei a gyerekekre A digitális világ dzsungelében az idejekorán magukra hagyott gyerekek online Mauglikká válnak. Az internet farkastörvényei szerint nevelkednek, ahol például annyit érsz ahány lájkod van és látszólag bármit megtehetsz a másikkal következmények nélkül.

NSZK: döglött akkumulátorok

NSZK: döglött akkumulátorok Közép-Európa legmotorizáltabb, 50 milliós gépjárműparkkal „dicsekvő” tagállamában 2019-ben már közel 10 esztendősek átlagosan a kocsik. A német autósok hagyományosan a belföldi típusokat kedvelik: ezen modellek kereskedelmi- és szervízhálózata a legnagyobb.

Bocuse d'Or - készül a magyar csapat

Bocuse d'Or - készül a magyar csapat Jól halad a magyar csapat felkészülése a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny január 28-29-i lyoni világdöntőjére, Pohner Ádám séf, Segal Viktor coach és Csillag Richárd commis (segítő) már a finomhangolásokat végzik.

Sokan várják a Golf következő nemzedékét

Sokan várják a Golf következő nemzedékét A nemzetközi szaksajtóban már napvilágot láttak az első fotók a 2019 derekán debütáló VW Golf nyolcadik generációjáról. Az aktuális hetes szériánál tágasabb és félmázsával könnyebb modell benzines alapváltozata várhatóan 6 millió forint körüli áron lesz kapható.

Mama-baba otthont adtak át Tolcsván

Mama-baba otthont adtak át Tolcsván Öt mamát és öt babát fogad be a görögkatolikus egyház fenntartásában lévő, és a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézményhez tartozó Szent Tekla anyás csecsemőotthon, amelyet csütörtökön adtak át Tolcsván.

A Lada 879 autót adott el

A Lada 879  autót adott el A Lada Hungary Kft. rövid távú célja, hogy a márka piaci részesedése elérje az 1 százalékot Magyarországon, hosszú távon pedig a 3 százalék megszerzésére törekszenek - mondta Pataki András a cég vezetője az MTI-nek.

Holland Királyság: uralkodj magadon!

Holland Királyság: uralkodj magadon! A Németországgal és Belgiummal határos Holland Királyság hajdan világhatalmi tényező volt. A 21. században hajó helyett jobbára repülővel és autóval közlekednek a 17 millió lakosú monarchia polgárai. A Benelux régióból, s Európa távolabbi részeiből 2019-ben s főleg kocsival, busszal érkeznek a turisták, így a magyarok is a tulipánok földjére.

Tokió: januári jármű-show

Tokió: januári jármű-show Aki nem jutott el tavaly se Genfbe, se Moszvába, se Párizsba az 2019 elején az osztrák fővárosban ismerkedhet meg a legújabb típusokkal. A Volkswagen Golf nyolcadik nemzedéke és az aktuális Ford Focus egyaránt a kompakt kategória sztárjai lehetnek.

Frankfurt - IAA 2019

Frankfurt - IAA 2019 A következő Majna-parti autós seregszemle - Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw – 2019 szeptemberében nyitja meg a kapuit. Közép-Európa legrangosabb nemzetközi showja a jövő évek trendjéből is ízelítőt ad majd.

Sógor show

Sógor show A Volkswagen Golf nyolcadik nemzedéke és az aktuális Ford Focus egyaránt a kompakt kategória sztárjai lehetnek 2019-ben. Bécsben január 10-én nyílt meg a Vienna Autoshow, ahol természetesen a „Made in/by Germany” típusok riválisai is bemutatkoznak.

NSU - bringák, motorok, autók

NSU - bringák, motorok, autók A monarchia idejében Magyarországra is eljutottak az NSU márkájú biciklik, majd motorkerékpárok, sőt varró- és kötőgépek is. Az idén alapításának 146. évfordulóját köszöntő német cég az első világháború előtt már automobilokat is termelt. Igaz az Audi AG-ba beágyazódott NSU emblémájával már évtizedek óta nem gyártanak négykerekűeket az NSZK-ban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ