RSS Feed

Életmód

Ford: itt az EcoSport és a Kuga

Ford: itt az EcoSport és a Kuga Az Európai Unióban 2017-ben is keresettek a 10 millió forint alatti négykerekűek. Pláne, ha nem dízel üzemüek! Ebben a mezőnyben startol idén a leporolt Mondeo és az - USA-ban már sikeres, divatos- EcoSport SUV. A Fiesta és a Focus rajongók is hamarosan beülhetnek álmaik "megfizethető "típusaiba.

Kárpát-medencei virtus vetélkedő Balatonszárszón

Kárpát-medencei virtus vetélkedő Balatonszárszón II. alkalommal rendezte meg az MTTOSZ és Balatonszárszó Önkormányzata a Kárpát-medence magyarlakta települések virtusvetélkedőjét. Idén 7 csapat mérette meg magát a látszólag könnyű, de valójában erőt és kitartást igénylő versenyszámokban. A „szárszóiak az idén is kitettek magukért”, mert tökéletes színhelynek és szervezésnek nevezte Prof. dr. Borbély Attila az MTTOSZ elnöke.

Itt az első Food Truck receptkönyv

Itt az első Food Truck receptkönyv Steak szendvicset, sós waffelt és angus burgert is készíthetünk már házilag, a legismertebb hazai food truck-ok ugyanis receptkönyvben teszik közzé a legjobb és legnépszerűbb fogásaikat. A könyvben több mint 50 étel elkészítési módját találjuk, emellett kapunk receptet házi készítésű sörre és fröccsre is.

Százötven kiállító a Magyar Ízek Utcájában

Százötven kiállító a Magyar Ízek Utcájában Százötven kiállító termékeit, az idei Szent István-napi kenyeret, valamint az ország tortáit is megkóstolhatják az érdeklődők a Magyar Ízek Utcájában, amely augusztus 19-én és 20-án a Várkert Bazártól a Szilágyi Dezső térig várja a látogatókat Budapesten.

Kenyérlelke Fesztivál: az év szénhidrát bulija

Kenyérlelke Fesztivál: az év szénhidrát bulija Idén is lesz Kenyérlelke Fesztivál és verseny az igazi kovászos kenyér szerelmeseinek, akiket rengeteg programmal várnak 2017 augusztus 20-án, 10-18 óráig a MOM Kulturális központban (XII., Budapest, Csörsz u. 18.)

Magyar térkép a betegségekről

Magyar térkép a betegségekről Négy magyar kutatócsoport összefogásával, egy hatalmas egészségügyi adatbázis elemzésével új, olykor meglepő kapcsolatokat mutattak ki ismert betegségek megjelenése között a kutatók. A most közzétett térkép segíthet a komplex betegségek biológiai hátterének megértésében.

Melbourne a világ legélhetőbb városa

Melbourne a világ legélhetőbb városa Továbbra is Melbourne a világ legélhetőbb helye londoni elemzők szerint. Az ausztrál város sorozatban a hetedik alkalommal végzett az Economist Intelligence Unit (EIU) szerdán ismertetett listájának élén, ezzel megelőzte Vancouvert, amely eddig hatszor szerepelt a rangsor élén. Budapest a harminchatodik.

Jön a IX. Szárszói Lecsófesztivál

Jön a IX. Szárszói Lecsófesztivál Ismét megrendezik Balatonszárszón a lecsófesztivált, amely idén augusztus 26-án lesz a balatonszárszói központi strandon. A zsűri elnöke Lukács István háromszoros Oscar-díjas séf, míg a társadalmi zsűri elnöke Csukás István író, a település díszpolgára lesz.

Rengeteg porszívó tűnik el a boltokból

Rengeteg porszívó tűnik el a boltokból Egy sokak által már elfeledett EU-s direktíva második lépcsője lép életbe néhány héten belül, emiatt a jelenleg forgalomban levő porszívók jó részét kénytelenek lesznek kivonni a gyártók a forgalomból, de nem ez lesz az egyetlen változás.

A Balatoni Habos Mogyoró lett Magyarország Tortája

A Balatoni Habos Mogyoró lett Magyarország Tortája Az idei évben is kihirdették Magyarország Tortáját. 2017-ben Vaslóczki Orsolya, budapesti cukrász alkotása a Balatoni Habos Mogyoró viselheti a kitüntető címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt Varga Margit nyerte a Pöttyös Panni tortával.

Már nem vakon vásárolunk

Már nem vakon vásárolunk Tízből nyolc vásárlónak számít, hogy milyen összetevőket tartalmaznak a kosarába kerülő termékek, igaz ugyan, hogy a végső döntést a személyes tapasztalat és az ár befolyásolják igazán – derült ki a Rendi legfrissebb felméréséből, melyben a magyar háztartások környezettudatosságát vizsgálták.

A jóga hatásai

A jóga hatásai Egyre több tanulmány támassza alá a feltételezést, miszerint a jóga által nyújtott lelki kiegyensúlyozottság a testi egészségre is hatással van. Az emberek évezredek óta jógáznak, hogy fejlesszék erőnlétüket, önuralmukat és közérzetüket.

Folytatódik az építőipar növekedése

Folytatódik az építőipar növekedése Júniusban az építőipari termelés volumene 27,2 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbi értéket, az épületek építéséé 26,1, míg az egyéb építményeké 29,6 százalékkal emelkedett 2016 óta.

Paprikával az egészségért

Paprikával az egészségért Az egyik legkedveltebb és legtöbbet használt zöldségünk - fűszernövény is - a paprika, amely Közép- és Dél-Amerika trópusi tájain őshonos. Amerikából került át Európába, ahol gyorsan kedvenc lett, és nem csak a magyar konyha használja előszeretettel. Ráadásul nem csak finom, de egészséges is.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ