RSS Feed

Életmód

Pályázat elektromos autók beszerzésére

Pályázat elektromos autók beszerzésére Május elsejéig lehet pályázni az elektromos autók beszerzésére, a pályázatra a kormány 2016-ban 2 milliárd forintot biztosított - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Óbudai Egyetem elektromos autójának átadásán csütörtökön Budapesten.

Jubilál a Bükki Nemzeti Park

Jubilál a Bükki Nemzeti Park Az erdők óvásáról, a természet védelmének fontosságáról, az emberek felelősségéről beszélt Áder János a lillafüredi Palotaszállóban csütörtökön a Bükki Nemzeti Park megalakulásának negyvenedik évfordulója alkalmából megtartott ünnepségen.

Ezért lett világhírű Kemény Dénes csapata

Ezért lett világhírű Kemény Dénes csapata Kemény Dénes a magyar vízilabda válogatott edzője pontosan tudja, hogy mi az akaraterő. Az április elsején megrendezésre kerülő Wake-Up! Day egyik inspirációs előadójaként megosztja a hallgatósággal, hogy számára mit jelent a kitartás, a motiváció.

Bringával a narancsbőr ellen

Bringával a narancsbőr ellen Tekercseljük, kenjük, masszírozzuk, guggolásokat végzünk, esztétikai beavatkozásokra jelentkezünk, mégis a narancsbőr makacsul ragaszkodik a combunkhoz, fenekünkhöz vagy a hasunkhoz. Hogyan lehet mégis megszabadulni tőle?

Jótékonykodtak a kézilabdás fiúk

Jótékonykodtak a kézilabdás fiúk Saját adományokból lélegeztető gépet vásárolt a magyar férfi kézilabda-válogatott, amelyet a csapat tagjai személyesen adtak át a tatabányai Szent Borbála Kórház Csecsemő- és gyermekosztályának. A nemes gesztust a Magyar Kézilabda Szövetség is folytatja.

Mach-Tech és Ipar Napjai kiállítás májusban

Mach-Tech és Ipar Napjai kiállítás májusban Május 9-12 között rendezik az idei Mach-Tech és Ipar Napjai kiállítást, ahol a világmárkákon át helyi kis-és középvállalkozásokig a legkülönfélébb ipari területekről érkeznek résztvevők

Forgalomélénkülés az autókereskedésekben

Forgalomélénkülés az autókereskedésekben Húsvét táján hagyományosan megpezsdül a használt és új autók kereskedelmére specializálódott szalonok forgalma. A friss modellek aktuális válásztékából márciusban többek közt a genfi jármű seregszemle adott ízelítőt.

Első Közösségi Felelősségvállalási Konferencia Budapesten

Első Közösségi Felelősségvállalási Konferencia Budapesten Magyarországon először rendezik meg az Első Közösségi Felelősségvállalási Konferenciát 2017. április 3-án. A rendezvényre az ország minden pontjáról várnak résztvevőket Budapestre, a Duna Palotába. Az expóval egybekötött konferencia fővédnöke Novák Katalin, a Nemzeti Önkéntes Tanács elnöke, család- és ifjúságügyi államtitkár.

Az iskolákba is bevinnék a frizbit

Az iskolákba is bevinnék a frizbit Rangos ultimate frizbi versenyt rendeznek a hétvégén Győrben. Ezt a csapatjátékot fiúk és lányok vegyesen űzhetik, a gyorsaságára jellemző, hogy a korongot időnként 100 kilométeres sebességgel dobják, a hazai szövetség vezetése szerint pedig ideális az iskolai tornaórákra is.

Ping -Pong Maraton Szárszón

Ping -Pong Maraton Szárszón Balatonszárszó Önkormányzata szombaton Ping -Pong Maratont rendezett. A rendezvény célja, felhívni a figyelmet a mozgás örömére, egy olyan sportággal ami, nem korosztályhoz kötött. A rendezvény védnöke Mocsai Tamás a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezető igazgatója volt, valamint a rendezvényen részt vett még Domján Tamás a Somogy Megyei Asztalteniszezők Szövetségének elnöke is.

Ausztria: nyit az AutoEmotion

 Ausztria: nyit az AutoEmotion Aki nem jutott el e hetekben a Genfi-tóhoz a nemzetközi négykerekű showra, az hamarosan a sógoréknál vígasztalódhat. Március végén tárja szélesre a kapuit Steiermark fővárosában az AutoEmotion elnevezésű, három napos szakvásár. Emitt az Audi R8 Spyder amott a vadiúj Kia Rio és a pöttömnyi Fiat Panda ejti majd ámulatba a publikumot.

Magzatgyermek világnap: kell az anyatej

Magzatgyermek világnap: kell az anyatej Évente mintegy 15 millió koraszülött baba születik világszerte, hazánkban pedig minden tizenegyedik várandósságra jut egy koraszülés. Az anyatejes táplálás ebben a kritikus időszakban kiemelten fontos, de van megoldás: a NutriciaEarly Life Nutrition anyatejelemző készülékeket adományozott hazánk vezető koraszülött osztályainak.

Mire jó még a fogamzásgátló tabletta?

A fogamzásgátló tablettát szedő nők akár harminc évig is védettek a daganatos betegségek bizonyos fajtáival szemben - állapították meg az Aberdeeni Egyetem kutatói.

Kutatócsoport a szívért

Kutatócsoport a szívért A heveny szívizominfarktus, valamint a szívelégtelenség új megelőzési és terápiás lehetőségeit kutatja a Semmelweis Egyetem (SE) orvoscsoportja - mondta Merkely Béla, a projekt vezetője az M1 aktuális csatorna műsorában.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ