RSS Feed

Életmód

A munka összefüggése a szépséggel

A munka összefüggése a szépséggel Ahány ember él a Földön annyiféle szépség létezik és mindannyian mást és mást látunk, tartunk szépnek! Ha valami szép, akkor attól boldogok vagyunk és örömöt tapasztalhatunk, legyen szó személyről, tárgyról vagy akár elképzelésről. A szép persze nem feltétlenül tökéletes.

Zajlik a lomtalanítás a fővárosban

Zajlik a lomtalanítás a fővárosban Elsőként az V. kerületben megkezdődött az idei lakossági lomtalanítás Budapesten - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.

A Parkinson-kór korai diagnosztizálása

A Parkinson-kór korai diagnosztizálása Német neurológusok egy olyan bőrtesztet fejlesztettek, aminek segítségével a Parkinson-kór már a tipikus mozgászavarok megjelenése előtt diagnosztizálható.

Jön az Országos Étterem Hét

Jön az Országos Étterem Hét Ismét kedvezményes áron kínálnak háromfogásos menüsorokat, a magyar éttermek különleges fogásait az Országos Étterem Héten március 13. és 19. között.

Középkort idéző a karnevál Velencén

Középkort idéző a karnevál Velencén Szombaton harmadik alkalommal rendezik meg a Velencei Karnevált. A Fejér megyei város a télűző farsangi rendezvényen középkori köntösbe bújik.

Így turbózzuk fel magunkat tavaszra!

Így turbózzuk fel magunkat tavaszra! A bezártság hónapjai után viszont minden szempontból szükség van némi megújulásra, egyszerűen kell, hogy felfrissítsük magunkat, a szervezetünket. Az alábbi 5 + 1 tipp például nagyszerű út ahhoz, hogy kievickéljünk a téli hangulatból és felturbózzuk magunkat a tavaszra.

A számítógépes vírusok toplistája

A számítógépes vírusok toplistája Az ESET minden hónapban összeállítja a világszerte terjedő számítógépes vírusok toplistáját, melyből megtudhatjuk, hogy aktuálisan milyen kártevők veszélyeztetik leginkább a felhasználók számítógépeit. 2017. januárjában a következő 10 károkozó terjedt a legnagyobb számban.

Nincs iroda papír nélkül

Nincs iroda papír nélkül Több mint 38 év telt el azóta, hogy a brit-amerikai információkutató, Frederick Wilfrid 1978-ban a „papír nélküli irodát” megálmodta. Az igazság azonban az, hogy ma is naponta használják a nyomtatókat.

Cukrászok, szakácsok és pincérek versenye

Cukrászok, szakácsok és pincérek versenye Farsang Kupa néven rendezik meg az ország ételkészítőinek legnagyobb versenyét szombaton Tatán. A vetélkedőn kétszáznál több cukrász, szakács, pék munkáját díjazzák, a felszolgálók pedig különleges alkalmakra szóló terítékeket mutatnak be.

Technika és történelem a Duna fenekéről

Technika és történelem a Duna fenekéről A 20. századi búvártörténelem kincseit bemutató interaktív kiállítással és merüléssel várja az érdeklődőket vasárnap a Csillaghegyi Strandon az idei Retró Búvárfelszerelések Napja.

Budapest Boat Show csütörtöktől

Budapest Boat Show csütörtöktől Február 23-án csütörtökön a Hungexpo D-csarnokban nyitja kapuit a 2017. évi Budapest Boat Show. Négy napon át tekinthető meg a kiállítás. Az idei év nagy újdonsága a „A Balaton hullámain” című film őspremierje lesz,

Indul a budapesti turisztikai szezon

Indul a budapesti turisztikai szezon Minden évben február utolsó vasárnapján ünnepeljük az Idegenvezetők Világnapját, amely alkalmával idén is számtalan izgalmas budapesti program várja az érdeklődőket. Február 23-26. között többségében ingyenes, buszon, hajón, villamoson szervezett városnézésen, tematikus sétákon, koncerteken és múzeumlátogatásokon mutatják be az érdeklődőknek az idegenvezetők a főváros nevezetességeit.

Kutyavásárt szervez a büntetés-végrehajtás

Kutyavásárt szervez a büntetés-végrehajtás A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága szolgálati kutyák beszerzése céljából vásárt hirdet. A beszerzési eljárás 2017. február 24-én 8 óra 30 perckor lesz a Budapesti Fegyház és Börtön kutyatelepén (1106 Budapest, Újhegyi út 52.). A szervezet az év során még további négy alkalommal rendez ilyen eseményt.

Félmilliárdos fejlesztés a Körös-Maros Nemzeti Parkban

Félmilliárdos fejlesztés a Körös-Maros Nemzeti Parkban Európai uniós forrásból összesen több mint félmilliárd forintot nyert el a Körös-Maros Nemzeti Park (KMNP), amelyből két projektet valósít meg - hangzott el kedden Békéscsabán, sajtótájékoztatón.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ