RSS Feed

Életmód

Egészséget a retektől

Egészséget a retektől A retket már az ókori Kínában és Japánban is nagyon kedvelték, gyógyszerként használták, és sok étel alapját képezte. Nem véletlen, hiszen vitamindús, magas a rost- és alacsony az energiatartalma, fogyókúrához is ajánlott és egész évben fogyaszthatod.

Amit a csicsókáról tudni kell

Amit a csicsókáról tudni kell Íme 5 tény, amit a csicsókáról érdemes tudni! A történelmi Magyarországra Franciaországon és Olaszországon keresztül, még a burgonya megjelenése előtt jutott el, és a 17. században kezdett honosodni. Dudoros felülete miatt tisztítása nem egyszerű, de az új fajták gumói már simábbak.

Rizst kérek! De milyet?

Rizst kérek! De milyet? A világon mindenhol kedvelt eledelnek számít, a Föld lakosságának fele legfontosabb protein forrásának tartja. Fajtáinak számát 40 000 körülire becsülik. Ez a rizs!

Top 10 - ételek az egészséges hajért!

Top 10 - ételek az egészséges hajért! Ha az egészséges hajról esik szó, nemcsak arra kell figyelmet fordítani, mit teszünk a tincsekre – hanem arra is, hogy mit eszünk…

A dunaharaszti példa

A dunaharaszti példa Eredményes a gyermekkori elhízás visszaszorításáért indított GYERE® Program 7%-kal csökkentette a súlyfelesleggel küzdő 6-12 éves gyermekek számát a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének tesztprogramja Dunaharasztiban

Az Adriára készülnek a magyarok

Az Adriára készülnek a magyarok 60 horvát turisztikai szakember; megyei idegenforgalmi közösségi igazgató, a turisztikai szakma más jeles képviselője, illetve néhány ismert horvát újságíró látogatott Magyarországra ezekben a napokban. A túra célja, melynek során a szakemberek Hévízre, Sárvárra és Budapestre látogattak el, a magyar gyógy- és egészségturizmus (spa; wellness, fürdőkultúra) lehetőségeinek és eredményeinek feltérképezésére.

A Spice Girls énekelt és zakatolt a centrifuga

A Spice Girls énekelt és zakatolt a centrifuga Kazettás magnón hallgattuk a Spice Girlst, miközben zakatolt a centrifuga, Rex felügyelőt néztünk, Zsigulit vezettünk – így éltünk 1997-ben. Az idén húszéves Cetelem egy különleges videóban vállalkozott annak bemutatására, hogyan változott meg az életünk az elmúlt két évtizedben.

Gubás Gabi: „Találjátok haza!"

Gubás Gabi: „Találjátok haza!" A hírességeik évek óta összefognak az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyermekekért. Gubás Gabi az idei kampány arca elárulta, hogy miért különösen fontos számára édesanyaként ez a téma, Kárász Róbert – a kezdeményezés megálmodója – pedig arról mesélt, hogy milyen személyes indíttatás vezetett ahhoz, hogy életre hívja a mozgalmat.

Luzern: veterán verdák randevúja

Luzern: veterán verdák randevúja Május utolsó hétvégéjén tárja szélesre a kapuit a Swiss Classic World elnevezésű oldtimer szakvásár. Pénztelen autósok ne nagyon vágyakozzanak Luzernbe, mert a háborútól és tengeri sós levegőtől megkímélt alpesi országban nem olcsók az agg modellek.

Buda sajtkonzervet fogyasztanak a jordán katonák

Buda sajtkonzervet fogyasztanak a jordán katonák A magyar Kőröstej csoport látja el sajtkonzervvel a 100 ezer fős jordán hadsereget. A katonák csak az elmúlt egy évben több száz tonna Buda sajtot fogyasztottak el. Elégedettségüket nemrégiben elismerő oklevéllel fejezték ki a legnagyobb magyar sajtexportőrnek. Újraindul a tender, a Kőröstej ismét pályázik.

Ráncok ellen műtét nélkül

Ráncok ellen műtét nélkül Az évek múlásával bizony nem csak a kilók szöknek fel egykönnyen a hölgyekre, de idővel a ráncok és gyűrődések is megjelennek, amik aztán a menopauza során még inkább utat törnek az arcon és a nyakon. De mindenre van megoldás.

Vidéken is rákapcsolt az újlakás-piac

Vidéken is rákapcsolt az újlakás-piac Budapest mellé kezd felzárkózni a vidéki újlakás-piac, ez abból is látható, hogy jelentősen nőtt vidéken a lakásépítési kedv.

Everest-expedíció - Klein Dávid egyedül folytatja

Everest-expedíció - Klein Dávid egyedül folytatja Visszafordult a Mount Everest csúcsmászásán Suhajda Szilárd, így Klein Dávid egyedül folytatja az utat a világ legmagasabb, 8848 méteres hegycsúcsára, amelyet első magyarként hódíthat meg oxigénpalack nélkül.Az expedíció szerdai tájékoztatása szerint Suhajda Szilárd már az alaptáborból segíti a csapatot.

C3, Swift, Polo és a többiek

C3, Swift, Polo és a többiek Gyorsan népszerűvé válhat az EU-ban a megszépült, esztergomi Suzuki Swift (képünkön), valamint a Citroën C3 speciális oldalvédelemmel ellátott friss szériája. A rivális Volkswagen up-ot is leporolták a német dizájnerek. Sőt a népszerű kiskocsi 90 lovas, 1,0 literes TSI motorral is debütál.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ