RSS Feed

Bulvár

Rékasi és a penészes kenyér

Rékasi és a penészes kenyér Közel két éve annak, hogy Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, amiből még sem fizikailag, sem pedig anyagilag nem lábalt ki teljesen. Úgy tűnik ugyan, hogy a műtétek sorozata véget ért, nemrég ugyanis kioperálták sérült lábából a csavarokat, de a rehabilitáció még tart.

Egy Moldván ringó hajón lesz a Karel Gott kiállítás

Egy Moldván ringó hajón lesz a Karel Gott kiállítás A Moldva folyó Rasin rakpartján kikötött hajón lesz a Karel Gott énekesi karrierének hat évtizedét bemutató nagyszabású kiállítás, amely június 8-tól szeptember végéig lesz látható Prágában - közölte a cseh Nemzeti Múzeum és a Richard Fuxa Alapítvány, a tárlat szervezői.

Magyar dalokkal versenyeznek az RG-s lányok

Magyar dalokkal versenyeznek az RG-s lányok Idén Budapest ad otthont a 33. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságnak, amelynek köszönhetően május 19-21. között igazi kulturális kavalkádban lesz része a nagyközönségnek. A nemzetközi megmérettetésen természetesen magyaroknak is szurkolhatunk, többek között Kis Alexandrának és Váray Mírának (képünkön), akik egy-egy magyar dalra előadott koreográfiával szeretnék méltóképpen képviselni hazánkat az EB-n.

A Mulatós Herceg ismét színre lép

A Mulatós Herceg ismét színre lép 100 családon segít a Mulatós Herceg, azaz Barna Barnabás, aki ezúttal Szikszón oszt szét adományokat a rászorulók között a helyi művelődési központban.

Kisokos a nagy Kardashianhoz

Kisokos a nagy Kardashianhoz Május 1-jén indul a Nagy Kardashian sztori a LifeNetwork műsorán, a harmadik évaddal debütáló reality show a népes Kardashian család mindennapjait és botrányait követi nyomon. A temperamentumos família az évek során egyre csak gyarapodott, férjek és feleségek követték egymást, így mára már egy szövevényes családfával büszkélkedhetnek Kardashianék. Íme egy kis segítség, hogy eligazodjunk a harsány családtagok között.

Stílusikonok az EFOTT színpadán

Stílusikonok az EFOTT színpadán Póló – farmer – tornacipő, vagy direkt erre az alkalomra beszerzett egyedi darabok? Tömegbe olvadás, vagy minél nagyobb feltűnéskeltés? A EFOTT-ozók ízlése nemcsak a zene, de a divat terén is igencsak különböző, és ez nemcsak a fesztiválozókra, de színpadra lépő zenészek esetében is igaz. A 2017-től hatnaposra bővült (július 11-17.) fesztiválra készülve górcső alá vettük az elmúlt évek meghatározó szettjeit.

Először lép fel Budapesten a Mastodon

Először lép fel Budapesten a Mastodon Június 14-én új albumával érkezik Budapestre az elmúlt évek egyik leginkább ünnepelt metálzenekara. A 17 éve működő atlantai Mastodonnak ez lesz az első önálló hazai koncertje, amelyen a szinte egyöntetű lelkesedéssel fogadott új lemez, az Emperor Of Sand kerül majd bemutatásra.

Menhelyen élő kutyákat támogat Peller Mariann

Menhelyen élő kutyákat támogat Peller Mariann Köztünk élő mindennapi hősöket keresett 2016-os őszi kampányában az egyik italcég. A több mint ötven példaképjelölt közül a közönség egy ózdi kutyamenhely vezetőjét választotta a Méltán Híres Példakép cím és vele járó félmillió forintos díj gazdájaként. A támogatásnak köszönhetően megújult állatotthon lakóit a döntő forduló egyik zsűritagja, Peller Mariann személyesen is meglátogatta.

Demcsák Zsuzsa felmondott

Demcsák Zsuzsa felmondott Csaknem egy évtized után úgy döntött Demcsák Zsuzsa, hogy vége: elbúcsúzik a TV2 reggeli műsorától és vele együtt a nézőktől is. Demcsák neve szinte egybeforrt a Mokkával, amelynek talán ő volt az egyik legismertebb műsorvezetője - írja a blikk.hu.

Pápai Joci bízik a jó szereplésben

Pápai Joci bízik a jó szereplésben Bízik a jó szereplésben Pápai Joci, aki május 11-én a második elődöntőben lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben Origo című dalával. A magyar versenyző és a kiutazó stáb hétfőn Budapesten sajtótájékoztatót tartott.

Szamosi Zsófia és a kinyúlt mackónadrág

Szamosi Zsófia és a kinyúlt mackónadrág Az Oscar-díjjal jutalmazott Mindenki című film főszereplője szívesen húz kinyúlt mackónadrágot, ha a filmbeli vagy színdarabbeli karaktere azt kívánja meg. A hétköznapokban pedig leginkább az időtállóságra törekszik ruhatára darabjainak kiválasztásakor. Szamosi Zsófia Szegedi Kata kollekciójából választott magának outfit-et az április 28-i ELLE Fashion Show-ra

A Titanic stewardessének bundája 68 millió forint

A Titanic stewardessének bundája 68 millió forint Több mint 180 ezer fontot (68 millió forintot) fizetett ki egy brit gyűjtő egy Titanic katasztrófáját túlélő stewardess szőrmebundájáért egy szombati nagy-britanniai árverésen.

Avatar: folyt.köv.

Avatar: folyt.köv. James Cameron bejelentette a következő négy Avatar-film forgalmazásának időpontját, az első folytatást 2020-ban láthatja a közönség.

Utcaművészek versenyeznek a Food Truck Show-n

Utcaművészek versenyeznek a Food Truck Show-n Zsonglőrök, pantomimesek, festők és élőszobrok lepik el az ide Food Truck Show-t május 5 és 7 között. A Kincsem Parkban Street Art Show néven szerveznek versenyt a legjobb utcai művészeknek, a győztes a közönség szavazatai alapján nyeri el a négyszázezer forintos fődíjat.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ