RSS Feed

Bulvár

Botrány A Dalban

Botrány A Dalban Megdöbbentő bejelentést tett a műsorvezető az utolsó percekben: az egyik döntős plágiumgyanúba keveredett.A verseny utolsó perceiben aztán váratlan fordulat történt, az egyik döntős produkció előadója ugyanis plágiumgyanúba keveredett. Az ügy kivizsgálásának végéig azonban nem lehet tudni, kiről van szó

Stohl már nem stresszel

Stohl már nem stresszel A Blikk szerint Stohl András végre egyenesbe került, hála kedvesének. A színész egy-két éve még szinte hajszolta a munkát, néha úgy tűnt, nem mond nemet egyetlen felkérésre sem. Folyamatosan dolgozott, rádiózott, színházban vállalt újabb és újabb szerepeket, próbált és fellépett, forgatott, tévés műsorokban szerepelt, miközben ő az egyik legkeresettebb szinkronhang is.

Tiba hülyét csinált magából

Tiba hülyét csinált magából Az Index a héten írt arról, hogy a bedőlés szélén van az NB II.-ben szereplő Balmazújváros futballklub. Tiba István, fideszes országgyűlési képviselő, a csapat utánpótlásklubjának elnöke a Csakfoci.hu-nak azt mondta, ezekkel a hírekkel csak le akarja járatni őket a városvezetés és a focistáik annyit keresnek, mint a védőnők. Vigyázat, ezek után minden védőnő Balmazban keres majd munkát.

Bálint gazda ezért jól alszik

Bálint gazda ezért jól alszik Csütörtökön kavart nagy vihart a XVI. kerületi képviselő-testület szavazása, ahol többszöri jelölés után az önkormányzat fideszes többsége ismét nem támogatta az idén 100 éves Bálint György kertészmérnök díszpolgárságát. Az RTL Híradója megszólaltatta a nemzet kertészét, aki elmondta, hogy nem bánja, hogy így alakult, mivel az eset óta özönlenek neki a kedves, biztató üzenetek az emberektől.

Göncz poénján Clinton is derült

Göncz poénján Clinton is derült Göncz Árpád februárban lenne 97 éves, a Best magazin ebből az alkalomból készített interjút a tolmácsával, Papp Nándorral, aki tíz évig dolgozott együtt vele. Bár Göncz beszélt ugyan angolul, a hivatalos útjaira tolmács kísérte el. „A tolmácsolás nagyon intim kapcsolat. Külföldön tartott beszédeit gyakran kezdte angolul, de már az első mondatban elhangzott, hogy a börtönben tanulta meg a nyelvet.

Meglepetés lánykérés a koncerten

Meglepetés lánykérés a koncerten Filmekbe illő romantikus jelenet zajlott le a Pannon Filharmonikusok koncertjén Valentin-napon a Kodály Központban.

Fesztivál a Fekete Zajhoz: izlandi vulkán a Mátrában

Fesztivál a Fekete Zajhoz: izlandi vulkán a Mátrában Fekete Zaj Fesztivállt rendeznek a Mátrában augusztus 16-19. között. Az idén már négy napos, és egy új színpaddal is bővülő fesztiválra továbbra is nagy gonddal válogatják a különleges zenék végtelen sorából az előadókat: láthatjuk majd a Sástó partján a Tribulationt, a Repetitort, a Pink Turns Blue-t, az Agent Side Grindert és a Katla.-t is.

Victoria Beckham divatháza nem kell kígyó- és krokodilbőr

Victoria Beckham divatháza nem kell kígyó- és krokodilbőr Victoria Beckham luxusdivatháza is csatlakozott azokhoz a tervezőkhöz, akik kollekcióikhoz nem használják többé egzotikus állatok bőrét - írta az Independent online kiadása.

Csak a baj van a detektívvel

Csak a baj van a detektívvel Március hetedikén mutatják be a mozik a Csak a baj van veled! című francia vígjátékot. A francia komédiát számos díjra jelölték már. A Cannes-i Filmfesztiválon megnyerte rendezőjének a Director’s Fortnight-ot, és többek között 9 jelölést kapott a 2019-es César-díjátadóra. A filmben Audrey Tautou is feltűnik!

Ének-zenét tanít a Pokolgép gitárosa

Ének-zenét tanít a Pokolgép gitárosa Ének-zenét tanít általános iskolásoknak Kukovecz Gábor, az első magyar heavy metal együttes, a Pokolgép gitárosa, aki huszonöt éve van a pályán, melyből húszat a Kelenvölgyi Általános Iskolában töltött.

Cigányétkezdére gyűjt Gáspár Evelin

Cigányétkezdére gyűjt Gáspár Evelin A cigánykonyha fogásai és a figyelemhiány miatt hízott el kamaszként, Evelin induló vállalkozásában mégis ezek az ételek kapják a főszerepet. Ma már 25 éves felnőtt, csinos nő Gáspár Evelin, aki éppen saját kamaszkori rossz evési szokásai miatt ma már azon gondolkodik, hogy olyan éttermet és street food étkezdét nyit, ahol a tradicionális cigánykonyha fogásait öltözteti új köntösbe.

Kölcsönlakás a mozikban

Kölcsönlakás a mozikban Csütörtöktől játsszák a mozik a Kölcsönlakás című romantikus vígjátékot. Dobó Kata, a film debütáló rendezője az MTI-nek arról beszélt, hogy első szerepe óta a filmezés a szerelme, a lámpák és kamerák között érzi magát igazán elemében.

Bayer összetépte a jegyzeteit

Bayer összetépte a jegyzeteit A publicista szerint a hétpontos családügyi akciótervvel megnyerték a jövőt. A Magyar Nemzetben Bayer Zsolt elárulja, hogy persze ő is nekilátott jegyzetelni Orbán Viktor évértékelőjén, de széttépte papírjait, mert a miniszterelnök szavaiból csak a hétpontos családvédelmi akciótervet kell megörökíteni.

Az FTC-nek nem kell a Hvg.hu

Az FTC-nek nem kell a Hvg.hu A Ferencvároshoz igazolt két olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang. Az FTC szerdai sajtótájékoztatójára, amelyen bejelentették a klub gyorskorcsolya-szakosztály újraindulását, az FTC nem, küldött meghívót a Hvg.hu-nak.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ