RSS Feed

Bulvár

A Nightwish Budapesten Arénázik

A Nightwish Budapesten Arénázik Az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb metal zenekara, a Nightwish a Papp László Budapest Sportarénában várja a hazai rajongókat egy-egy nagyszabású koncertre. Így lesz 2020-ban is, hiszen a napokban bejelentésre került az finn szimfonikus metal együttes következő turnéja: Budapesten bő egy év múlva, 2020. december 7-én játszanak majd, több előzenekar kíséretében.

Fél évszázados a Metro debütáló lemeze

Fél évszázados a Metro debütáló lemeze Pontosan 50 évvel ezelőtt jelent meg a Metro zenekar klasszikus felállásának egyetlen lemeze, a Metró. A legendás album dalait a rajongók Zoránnal együtt hallgathatják végig november 28-án Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az énekes mesél is a lemezről, az akkori korszakról, történésekről.

Nagy Sándor és a karácsony

Nagy Sándor és a karácsony A színész bár szereti az ünnepi időszakot, az ajándékozás teljesen hidegen hagyja. Az sem érdekli, hogy mit kap, de a meglepetések beszerzésére sem fordít túl sok energiát.

Gáspár Laci menti meg az X-Faktort

Gáspár Laci menti meg az X-Faktort Tavaly sokan abbahagyták az X-Faktor nézését, mert unták, hogy mindig a zsűri a főszereplő, s az ő veszekedéseikről szól, nem pedig az énekesekről. Idén mintha a szerkesztők ezt kiiktatták volna, de úgy tűnik, csak a Mentorházig sikerült. Most már újra lelki tusákat látunk a zsűri asztalnál, az egyik megsértődik, a másik sír.

Frei - Orbán túlélte

Frei - Orbán túlélte Legutóbb – néhány könyvvel ezelőtt - a magyar miniszterelnök nem élte túl Frei Tamás regényében a támadást, az író egy korábbi műsora miatt, amiben egy bérgyilkosság lehetséges árait firtatja, komoly botrány tört ki.

X-Faktor - Egymásnak estek a mentorok

X-Faktor -  Egymásnak estek a mentorok Folytatódik az X-Faktor válogató, és ezzel folytatást kaptak a vérre menő viták is. A mentorok közt újabb durva ellentét alakult ki, ami egymás anyázásáig fajult. ByeAlex csúnyán beleszállt Dallosba, megkérdőjelezve a hozzáértését, aki hiába próbálta meg felvenni a kesztyűt, alul maradt, majd magából kikelve, könnyeit törölgetve viharzott ki a stúdiójából.

Egy francia hivatalnok perverziója

Egy francia hivatalnok perverziója Vádat emeltek a francia kulturális minisztérium egy vezető tisztviselője ellen, amiért titokban vízhajtót adott nőknek, majd megleste őket a vizelés közben – írja a BBC. A férfinak több mint 200 nő elleni szexuális zaklatás és gyógyszerrel való visszaélés miatt kell felelnie a bíróságon.

Catherine Deneuve jól reagál a kezelésre és pihen

Catherine Deneuve jól reagál a kezelésre és pihen Jól reagál a kezelésre és pihen Catherine Deneuve, akinél a hét elején egy forgatás közben érkatasztrófa alakult ki - jelezte péntek este a 76 éves francia filmsztár környezete.

Roman Polanskit ismét nemi erőszakkal vádolják

Roman Polanskit ismét nemi erőszakkal vádolják Egy francia nő azzal vádolta meg pénteken Roman Polanskit, hogy megerőszakolta őt 1975-ben Svájcban. Az elmúlt években több nő is azt állította, hogy a francia-lengyel filmrendező - aki ellen egy 13 éves lány megerőszakolásáért elfogatóparancs van érvényben az Egyesült Államokban - szexuálisan bántalmazta.

Zolee nem jött be Dublinnak

Zolee nem jött be Dublinnak ABors és a Ripost is hírül adta, hogy elmarad a november 9-ére hirdetett Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini fellépése. A lapok szerint összesen 27 darab jegy kelt el összesen. Ganxstát nem zaklatta fel az ügy különösebben:A rapper szerint volt már ilyen, így nem izgatja magát, a szervező viszont több százezret bukhatott az elmaradt bulin.

Maradona belülről haldoklik?

Maradona belülről haldoklik? Maradona lánya szerint apja haldoklik. (index) Amiről szerencsére Diego Maradona nem tud. Felháborodottan cáfolta lánya Giannina bejelentését. Lánya szerint Maradona “belülről haldoklik” ezért nem veszi ezt észre… és kérte az embereket imádkozzanak az isteni Diego egészségéért!

Keanu Reeves révbe ért?

 Keanu Reeves révbe ért? Keanu Reevesnek új szerelme van.(femina.hu) A köztudottan magányos típusú színész egy negyvenes hölggyel jelent meg LACMA Art + Film Gálán. A hölgy Alexandra Grant. Régóta ismerik egymást, hiszen van egy közös kis könyvkiadójuk is.

Korpara, vagy mégsem?

Korpara, vagy mégsem? Emma Watson (29) színésznő hamarosan 30 éves lesz. Mint tudjuk ez a kor , ha valakinek nincs még családja, gyereke, akkor nagyon félelmetesnek tűnhet. De Emma őszintén nyilatkozott a Vogue magazinnak.

Egy hedonista "hétköznapjai"

Egy hedonista "hétköznapjai" Dan Bilzerian pókermilliárdos és hedonista. Ezt eddig is tudtuk, hogy pénz, nő és fegyvermániás. Plusz azt gondolom, hogy különböző más pszichés betegséggel is rendelkezik. Komikus, ahogy éjjel nappal millió és egy pucér vagy majdnem meztelen nővel veszi magát körül insta posztjaiban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ