RSS Feed

Bulvár

Bűnmegelőzési videóban szerepel Fodor Zsóka

Bűnmegelőzési videóban szerepel Fodor Zsóka Az úgynevezett unokázós csalások közös jellemzője, hogy a bűnözők telefonon hívnak fel idős embereket. A csaló a kiszemelt áldozat hozzátartozójának (unokájának, gyermekének) adja ki magát, vagy azt mondja, hogy az ő megbízásából telefonál. Fodor Zsóka színművésznő közreműködésével készített bűnmegelőzési videót a rendőrség.

Felejthetetlen esküvői korzó

Felejthetetlen esküvői korzó A korábbi években csupán a kisebb-nagyobb német városok forgalmában okozott káoszt, váratlan közlekedési dugót a (jobbára muzulmán) fiatalok menyegzői menete. Újabban a szelfiző násznép luxusautóikkal már a sztrádák forgalmát is megbénítják – főleg hétvégente.

Madonna újabb nagy dobása

Madonna újabb nagy dobása Április 24-én az MTV-s Sway Calloway és a brit DJ Trevor Nelson lesz a házigazdája annak a 30 perces LIVE beszélgetésének Madonnával, ahol a popdíva „Medellín” című klipjének világpremierjére is sor kerül.

Palvin Barbi, a szupersztár

Palvin Barbi, a szupersztár Palvin Barbara (25) felért a csúcsra..Victoria’s Secret angyal lett. Most olvastam, hogy el is kezdte bemutatni a cég legújabb kollekcióját New Yorkban. (Velvet). Csak úgy sugárzik Barbi minden fotóján. A szemünk láttára lett édes tini lányból álomszép felnőtt nő.

Gesztesi is megtért

Gesztesi is megtért Gesztesi Károly megtért, ettől hangos a magyar sajtó. (Velvet) Most felvételt nyert a Szent Pál Akadémiára. Nekem mindegy hova, de az a lényeg, hogy sikerüljön kimászni abból a nagy gödörből, amit maga ásott magának mind egzisztenciálisan, mind emberileg.

Curtis visszatért

Curtis visszatért Az ország egyik legsikeresebb rappere az április 28-án megjelenő, „Legismertebb senki” című EP-jéről mutatja be első szerzeményét. Curtis nemrég egy beharangozó videót is nyilvánosságra hozott.

ByeAlex a Tattoo Majálison

ByeAlex a Tattoo Majálison 2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.

Kowalsky meg a Vega jövőre is Arénázik

Kowalsky meg a Vega jövőre is Arénázik A Kowalsky meg a Vega zenekar hagyományteremtő szándékkal, minden évét az ország valamelyik nagy koncerthelyszínén kezdi meg. Ezúttal visszatérnek a Papp László Budapest Sportarénába, és egy fergeteges koncerttel nyitják meg a 2020-as évet február 15-ém.

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse Két éve került menhelyi gondozásba Kevin kutya, aki azóta nem csak szerető családra talált, de a média világába is belekóstolhatott. Az RTL Klubon futó, Pacsi! című kutyás reality-magazinban szombat délelőttönként újra az örökbefogadás fontossága mellett kampányol gazdája, Molnár Karesz oldalán.

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Május 23-án mutatják be a mozik a Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmet. Rendezője Joe Berlinger. A film Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

A Zenészek Éjszakáján ünneplik a magyar beat hőskorát

A Zenészek Éjszakáján ünneplik a magyar beat hőskorát Napjaink legnépszerűbb és legismertebb beat, rock and roll és jazz zenészei lépnek színpadra április 25-én csütörtökön Budapest ikonikus szórakozóhelyén, a Metro Klubban. A zártkörű rendezvényen Iván Szandra, a The Shades együttes, Török Ádám és RockMilady gondoskodik majd a hangulatról.

Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.

Tom Hanks felesége gyönyörű színésznő

Tom Hanks felesége gyönyörű színésznő Tom Hanks szerencsés embernek mondhatja magát, amellett, hogy szép színészi karriert futott be, a magánéletében is sikeres. Már 31 éve él házasságban gyönyörű, színésznő feleségével, Rita Wilsonnal. A két sztár Hollywood első számú házaspárja, több mint három évtized után is nagy a szerelem közöttük.

Pápai Joci őszintén mesél

Pápai Joci őszintén mesél Az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója minden szabad percét velük tölti, rendszeresen csinál négyesben programokat feleségével, Anitával és gyerekeivel, Hannával (14) és Zalánnal (7). Joci gyerekkorára ez nem volt jellemző, ahogy fogalmaz, inkább csavargó volt.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ