RSS Feed

Bulvár

Lázadók: mintha Tarantino rendezte volna

Lázadók: mintha Tarantino rendezte volna Pedig Allan Mauduit hozta tető alá a Lázadók című francia vígjátékot, amit október 24-én mutatnak be a mozik.

Shane Tusupnak nem elég nem köszönni..

Shane Tusupnak nem elég nem köszönni.. Shane Tusup jött, látott, veszített és továbbra sem köszönt szinte senkinek. Na, jó azért a Magyar Úszószövetség elnökével váltott pár szót. A Duna Arénában zajló Világkupán még ex-feleségével is kénytelen volt összefutni. De elfordította a fejét.

Nyerő Páros 2019

Nyerő Páros 2019 Elkezdődött a Nyerő Páros legújabb szériája az RTL klubon. Kifejezetten kellemes meglepetés volt a kicsit gagyi Love Island (én kérek elnézést) de agyhalottnak tűnő szereplői után! Szerintem kifejezetten jól sikerült összeválogatni a szereplőket, lesz itt sok minden cirkusz, háború, sírás hegyek, és borítékolom életre szóló barátságok, és válások is benne vannak a pakliban.

Hat nő volt a hajón

Hat nő volt a hajón A három magyar mellett három horvát nő is volt Borkai Zsolt horvátországi buliján – állítja a szerb Kurir. A belgrádi bulvárlap állítása szerint beszélt is az egyik nővel – I. M. monogrammal nevezték meg –, aki szerint a videófelvételekkel elhíresült parti nem tavaly pünkösdkor – abban az évben május 20-án –, hanem júniusban volt.

Miyavi, a szamurájgitáros Budapesten

Miyavi, a szamurájgitáros Budapesten Október 21-én ismét Budapesten játszik a nálunk is népszerű japán zenész, Miyavi. Ezúttal a No Sleep Till Tokyo című friss lemez adja a fellépés apropóját.

"Boldogság, rendezvény"

"Boldogság, rendezvény" Az X-Faktor “boldogság-rendezvény”, ahogy Gáspár Laci mondta. Át szeretném nevezni Zsűri-Faktornak. OK, most még csak a bevezető részek vannak. Minden dicséret a casting szekciónak, mert ennyi tehetségtelen, rémisztő, komikusan rossz produkciót nem lehetett könnyű összehozni.

Gwyneth félmeztelen

Gwyneth félmeztelen Gwyneth Paltrow világhírű amerikai színésznő bevállalta, félmeztelenre vetkőzött az Elle magazinban. Na, jó van is meg nincs is rajta ruha, szóval simán átcsúszna a drákói szigorú elveket valló Facebook/Instagram szűrőjén.

Szekeres Adrien tanította Mező Misit

Szekeres Adrien tanította Mező Misit Szekeres Adrien számtalan pályatársának segített már a hangképzésben. Most elárulta, hogy egykor a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi is a tanítványai között volt.

Dupla Magashegyi Underground-koncert

Dupla Magashegyi Underground-koncert Dupla koncertet ad a Magashegyi Underground november 1-jén és 2-án az újbudai A38 hajón. A koncerten a színpad a terem közepén fog elhelyezkedni, a zenekart körbeveszi a közönség. Különlegesség továbbá, hogy az együttes felett virágfüggönyt alakítanak ki és egy négyfős kórus is színpadra lép.

Egy celeb-házasság vége

Egy celeb-házasság vége Megint véget ért egy celeb-házasság. A mai Blikkben olvastam, hogy Nacsa Olivér humorista és Somossy Barbara tv-és műsorvezető, egykori szépségverseny résztvevő házassága becsődölt. Egy korrekt nyilatkozatban közlik, hogy hiába nagy a szeretet köztük, mint ember, de a szerelem már nem működött köztük, ezért külön folytatják. Pedig egykor mekkora csinnadrattával keltek egybe...

Őrizetbe vették a híres színésznőt

Őrizetbe vették a híres színésznőt Az amerikai törvényhozásnak otthont adó Capitolium lépcsőjén vették őrizetben Jane Fondát. Az amerikai színésznő a klímaváltozás ellen tiltakozott Washingtonban.

Hiányzik a televíziózás Tóth Augusztának

Hiányzik a televíziózás Tóth Augusztának  Tóth Auguszta évekig szerepelt a Kisváros című sorozatban. A színésznő azóta számtalan színházban játszott, több elismerést és díjat kapott, jelenleg a Nemzeti Színház tagja. A filmes munkák mégis elkerülték, ami előtt értetlenül áll.

Medvekaland színésznővel

Medvekaland színésznővel Nagy Alexa nemrég barátnőivel lazított Ázsiában. A hátizsákos túra azonban nem volt veszélymentes, hiszen Alexáék útját egy medve tartóztatta fel.

Néhány gramm drog miatt több év börtön

Néhány gramm drog miatt több év börtön Hét és fél év börtönt kapott Moszkvában kábítószer-csempészésért egy Indiából Izraelbe tartó, huszonhat éves amerikai-izraeli nő, miután néhány gramm kannabiszt találtak a csomagjában - jelentette az izraeli média vasárnap.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ