RSS Feed

Bulvár

Tarantino mindent tudott

Tarantino mindent tudott Quentin Tarantino a New York Timesnak nyilatkozott egy héttel azt követően, hogy két Twitter-üzenetben reagált Harvey Weinstein napról napra egyre súlyosabbnak tűnő zaklatási botrányára. A Twitteren a rendező Weinsteint barátjának nevezte, és azt írta, hogy sokkolta, amit hallott. Ennek picit ellentmond a Timesnak adott nyilatkozata:Tudtam, hogy a vádak közül jó pár megáll. Tudtam, miket tett...

Groteszk rockopera lesz az Evita

Groteszk rockopera lesz az Evita Groteszk, humorral átszőtt rockoperaként, nem pedig patetikus operai előadásként játssza péntektől a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulata Andrew Lloyd Webber és Tim Rice darabját, az Evitát, Böhm György rendezésében.

A tökmagos kürtőskalács mindent vitt

A tökmagos kürtőskalács mindent vitt A jubileumi 5. Kürtőskalács Fesztivál mind számokban, mind újdonságokban túlszárnyalta az előző éveket. Hangulatos új helyszín, exkluzív Kürtős Kaland, nyárias idő, kígyózó sorok és több mint 30 ezer látogató. Így ünnepelték idén a mennyei erdélyi finomságot.

Hujber Ferenc mindentudó arccal sétálgat Kanadában

Hujber Ferenc mindentudó arccal sétálgat Kanadában A színész új életet kezdett az amerikai kontinensen, miután leforgatta a Valami Amerika harmadik részét, Hujber Kanadába költözött.

Bringával a királyhoz

Bringával a királyhoz Mark Rutte miniszterelnök Hollandiához méltóan nem mondjuk egy páncélozott limuzinnal ment a királyhoz, hogy bejelentse, összehozta a koalíciós kormányt, hanem lazán elbiciklizett hozzá.Ruttének nagy oka a sietségre sem volt, 208 nap telt el a választások óta, azóta tárgyalt, hogy összehozza a négypárti koalíciót.

Gregor Bernadett lesz Csuka Mónika

Gregor Bernadett lesz Csuka Mónika Fejrázás, ritmusra kopogó ujjak és lábak - ez jellemezte leginkább a Ricse, Ricse, Beatrice című darab olvasópróbáját. A hangulat a zenei betéteknek volt köszönhető, melyeket a Beatrice legnépszerűbb dalaiból válogattak össze.

Cher is szerepel a Mamma Mia! folytatásában

Cher is szerepel a Mamma Mia! folytatásában Cher is szerepel a Mamma Mia filmmusical folytatásában, az Oscar-díjas színésznő, énekesnő a Twitteren közölte a hírt.

Ha Harvey Weinstein bulizni hív

Ha Harvey Weinstein  bulizni hív A külföldi szerkesztőségek sorra keresik a bizonyítékokat arra, hogy bebizonyítsák: rengetegen tudtak Hollywoodban az Oscar-díjas producer, Harvey Weinstein sötét ügyeiről, mégsem tett senki semmit. A TMZ nevű bulvárlap most 2005-ből ásott elő egy felvételt, amiben Courtney Love figyelmeztet mindenkit Harvey Weinstein szokásaira.

A divat és a művészet összefonódása

A divat és a művészet összefonódása Idén immár 9. alkalommal rendezik meg a divat legjelentősebb hazai ünnepét november 17. és 19. között a Várkert Bazárban. A különleges háromnapos esemény középpontjában az Art of Fashion, a kortárs művészet és a divat összefonódása áll.

Vitray Tamást a köztévé nem köszönti 85. születésnapján

Vitray Tamást a köztévé nem köszönti 85. születésnapján A Kossuth-díjas riporter, Vitray Tamás november elején lesz 85 éves. Azt mondja, a köztévé nem köszönti fel ebből az alkalomból, de nem is várja el.

X-Faktor - Buktáról buktára

X-Faktor - Buktáról buktára Sajnáltam az index kritikusát, mert ő hivatalból kénytelen volt végignézni az X-Faktort, míg az ismerőseim többsége a műsor közben elment aludni. Nem idézném a portál-társ megsemmisítő kritikáját, amellyel nehéz lenne vitatkozni. Inkább az RTL vezetőinek figyelmét szeretném felhívni, hogy nagyon rossz útra tévedtek.

Zaklatásról tálalt ki egy magyar színésznő

Zaklatásról tálalt ki egy magyar színésznő Magyarországon is van hatása annak, hogy pár napja kiderült Harvey Weinstein hollywoodi producerről: évtizedeken át szexuálisan zaklatott nőket. A botrány nyomán most Sárosdi Lilla színésznő, Schilling Árpád rendező felesége tálalt ki egy Facebook-posztban.

Pontyokat fogtak a sztárok

Pontyokat fogtak a sztárok Idén már 13. alkalommal került megrendezésre a Fishing&Hunting Társasági és Média Horgászkupa Maconkán. A versenyen többek között részt vett Erdei "Madár" Zsolt, világbajnok ökölvívó, Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó és Straub Dezső színművész is, aki egy majdnem 19 kg-os pontyot fogott.

Hujber Kanadáig futott

Hujber Kanadáig futott A Blikk szerint Hujber Ferenc nem szarakodott sokat, és korábbi ígéretét beváltva elköltözött az országból, egyenesen Kanadába, azon belül is Vancouverbe, ahol néhány hete él. A családja itthon maradt. A színész, aki mostanában a tévében omlott össze (látszólag) idegileg, korábban pedig saját magáról szóló one-man show-ban szerepelt, a Valami Amerika harmadik részének forgatása után lépett le az országból.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ