RSS Feed

Bulvár

A nagy találkozás Michael Jordannel

A nagy találkozás Michael Jordannel Sokaknak nem adatik meg az életben, hogy együtt eddzenek kedvenc sportolójukkal. Dávid Kornélnak azonban igen, először 1997-ben vett részt edzésen az aktuális bajnok Bullsnál, amikor Michael Jordan is a Bikákat erősítette.

Jeff Koons plagizált?

Jeff Koons plagizált? Plágiummal és szerzői jogsértéssel vádolják az ismert amerikai szobrászművészt, Jeff Koonst egy nemrég kiállított köztéri alkotása miatt. Az elismert amerikai művész a New York-i Rockefeller Központnál május 2. óta látható Seated Ballerina (Ülő balerina) című, csaknem 14 méter magas alkotása, egy felfújható bábu.

Új világcsúcs a tésztahíd-építő világbajnokságon

Új világcsúcs a tésztahíd-építő világbajnokságon Új világcsúcs született az Óbudai Egyetem RECCS Tésztahíd Építő Világbajnokságán Tartó kategóriában csütörtökön.

A Che-Che, a Kanálgép és a húsgolyó nyert

A Che-Che, a Kanálgép és a húsgolyó nyert A Kanálgép húsgolyóit választotta a közönség az év street food-jának az idei V. Food Truck Show-n, a szakmai zsűri és a Magyar Street Food Egyesület díját pedig a Che-Che food truck-ja nyerte el. Mindkét autó egy évvel ezelőtt mutatkozott be a közönségnek azzal a céllal, hogy új és rendhagyó ételekkel emelkedjen ki a hazai street food kínálatból.

Poltok a nemzeti bankban

Poltok a nemzeti bankban A legfőbb ügyész felesége a jegybank bruttó 5 milliót kereső alkalmazottja. Személyzeti főnökként ő dönthetett arról, hogy a jogi igazgatóságon alkalmazzák Polt Péter előző házasságából született, 24 éves lányát.Frissen végzett jogászként a Magyar Nemzeti Bankban helyezkedett el Polt Péter legfőbb ügyész kisebbik lánya, Polt Petra. A jegybankban éppen Polt felesége, Polt-Palásthy Marianna felel a

Bazi nagy Romazuri a mozikban

Bazi nagy Romazuri a mozikban Június 8-án mutatják be a mozik a Romazuri című francia vígjátékot a Bazi nagy francia lagzik alkotóitól. A filmben egyik reggel kilenc tagú roma család jelenik a jómódú család villája előtt....

Rosberg hamarosan dolgozni fog

Rosberg hamarosan dolgozni fog A hétvégén a Monacói Nagydíjat rendezik meg a Forma-1-be, a pálya és a helyszín pedig legendás. Tudja ezt Nico Rosberg is, aki pont Monacóban él, de idén már csak nézőként lesz ott a viadalon. A tavaly év végén visszavonult világbajnok a hírek szerint a jövőben akár a futam szervezésében is részt vehet majd.

Jogerős Messi börtönbüntetése

Jogerős Messi börtönbüntetése Nincs túl jó időszaka Lionel Messinek. Nem elég, hogy lemaradtak a Bajnokok Ligája döntőjéről, sőt a bajnokságot is a nagy rivális, Real Madrid nyerte, a Barcelona argentin klasszisa a bíróságon is rosszul járt. A spanyol legfelsőbb bíróság megerősítette a korábbi ítéletet, így huszonegy hónapos börtönbüntetést jár a focistának.

Urbán újra kipakolt

Urbán újra kipakolt Urbán Flórián a magyar foci általános helyzetéről és minapi menesztése történetéről is mesélt a Hír TV-ben. Pár órával azt követően ugyanis, hogy megjelent a Magyar Nemzetben az interjú vele, azzal hívta fel a Nagykőrös elnöke, hogy az utolsó három fordulóra már nem kell leülnie a kispadra. Megkérdezte, mi az ok, de nem kapott érdemi választ.

Anna Olson sztárcukrász kedvence a Dobos torta

Anna Olson sztárcukrász kedvence a Dobos torta Anna Olsont pozitív hozzáállása és praktikus konyhai tanácsai miatt szeretik leginkább a nézők. Gyakorlatias megközelítéssel áll a konyhai műveletekhez; a fűszerezés, a hozzávalók és a technikák széles tárházát vonultatja fel, de mindig a könnyen kivitelezhetőség jegyében. A Food Networkön látható sorozataiban a sütemények elkészítését lépésről lépésre mutatja be.

Fekete-Győr András újra bemenne az Origoba

Fekete-Győr András újra bemenne az Origoba Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a Hír TV Egyenesen Kálmán Olgával című műsorában elmondta, a negatív kritikák ellenére nem bánta meg, hogy bement az Origo szerkesztőségébe számon kérni Kovács András újságírón a mozgalmukról tett hamis állításokat.

Elárverezik Elvis magánrepülőgépét

Elárverezik Elvis magánrepülőgépét Árverésre bocsátják Elvis Presley egykori magánrepülőjét, amely harminc évig parkolt egy új-mexikói kifutópályán. A piros színű 1962-es Lockheed Jetstar kisgépben nincs motor és pilótafülkéje is javításra szorul. A repülő belső dizájnját azonban maga Elvis tervezte: az utasteret piros bársonyülések és szőnyeg teszik kényelmessé. A gép évtizedek óta háborítatlanul áll Roswellben.

Ö-Rökk-ifjú Marika!

Ö-Rökk-ifjú Marika! Nyugat-Európában jobban ismerik Rökk Marika (1913-2004) pályafutását, mint Magyarországon. Nem is csoda! Az Egyitomban született táncos-énekes tehetség Pesten és a Szajna partján lépett először színpadra. Majd a náci birodalom sztárja lett.

Hugh Grant bukott politikust alakít egy BBC-tévédrámában

Hugh Grant bukott politikust alakít egy BBC-tévédrámában Hugh Grant egy bukott brit politikust alakít Stephen Frears háromrészes BBC-tévédrámájában. A színész Jeremy Thorpe egykori liberális pártvezért alakítja. Thorpe-ot 1979-ben állították bíróság elé, majd felmentették volt szeretője, Norman Scott meggyilkolására szőtt állítólagos terve miatt.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ