RSS Feed

Bulvár

Műteni kellett Caramelt

Műteni kellett Caramelt Megműtötték Caramelt. Az énekes hétfő reggel egy szájsebészeti ambuláns műtéten esett át, ami miatt kénytelen volt lemondani az aznap esti koncertjét – írja a Blikk.

Így lett bomba teste Barta Sylviának

Így lett bomba teste Barta Sylviának A gyönyörű időjós súlyos ízületi betegsége miatt évekig nem mutatkozott a mé­diában, majd tavaly, 48 évesen tért vissza a TV2-be. Olyan bomba formában, hogy még a húszas éveikben járó nők is megirigylik.

Osvárt Andrea újra boldog

Osvárt Andrea újra boldog Osvárt Andrea és exe, Roberto még közös gyereket is terveztek, ám tavaly a színésznő szomorúan mesélte, hogy egy ideje már nincsenek együtt. Osvárt Andrea a Szigeten mutatta meg új párját.

Liptai Claudiát új szerepben láthatjuk

Liptai Claudiát új szerepben láthatjuk Korábban már volt róla szó, hogy Liptai Claudia bevállalt egy talk show-t, de a részletekről akkor még korai lett volna beszélni. Az új produkció címe Férfiszemmel, amelyben a műsorvezető hat férfivel fog beszélgetni: Bochkor Gábor, Czutor Zoltán, Garami Gábor, Hajós András, Nagy Ervin és Szabó-Kimmel Tamás lesznek a vendégei.

Mamutfogat találtak a családi vakáción

 Mamutfogat találtak a családi vakáción Nem mindennapi leletre bukkant a 12 éves amerikai kisfiú, Jackson Hepner, aki egy családi kiránduláson vett részt az Ohio folyónál. A gyerek a vízparton sétált, amikor megpillantott egy óriási méretű, gyapjas mamutfogat.

Wolf Kati 20 év után válik

Wolf Kati 20 év után válik Nagyon ritkán mesél a magánéletéről Wolf Kati, most is csak a pletykáknak akart elébe menni, amikor a Story magazinnak elmondta: válik.

Drog miatt szakított az álompár

Drog miatt szakított az álompár A legfrissebb hírek szerint azért ért véget Miley Cyrus (26) és Liam Hemsworth (29) házassága, mert az énekesnő besokallt attól, hogy férje állandóan iszik és drogozik. A TMZ hírportál úgy tudja, Miley már hónapokkal ezelőtt szakított a színésszel.

Eladó a világcsúcstartó Ferrari-hidroplán

Eladó a világcsúcstartó Ferrari-hidroplán Kalapács alá kerül a legendás Ferrari-hajtású hidroplán, amelynek elkészítésében az olasz autógyár alapítója, Enzo Ferrari is közreműködött. Az Arno XI névre keresztelt járgányt 1952-ben egyetlen céllal építették meg, hogy sebességrekordot állítson fel a 800 kilogrammos hajóosztályban.

Radics Gigi szakított amerikai barátjával

Radics Gigi szakított amerikai barátjával Radics Gigi 2018 ősze óta alkotott egy párt Amerikában élő szerelmével, Kai-al. Rengeteget utazott hozzá a tengerentúlra, igyekeztek minél többet találkozni, azonban sajnos ez nem volt elég, és a nagy távolság, valamint a kevés egymásra jutott idő miatt zátonyra futott a kapcsolatuk.

Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow

Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow A szám a Föld és az emberiség toxikus kapcsolatáról szól. A klipben csernobili hangulat kel életre, a fiúk vegyvédelmi ruhában szerepelnek a hanyatló Föld vászna előtt.

Rozina a kocsmát választotta

Rozina a kocsmát választotta Az RTL Klub csütörtöki Reggelijében jelentette be Wossala Rozina, hogy elköszön a műsorvezetéstől – vette észre a 24.hu. Nagyjából másfél évvel ezelőtt, 2018 áprilisában vállalta el a feladatot, de mostanra lett sok a reggeli ébresztésből. Egyébként sokan nem is értettek, mit keres egy fecsegős műsorban.

Kristen Stewart és a szellemek...

Kristen Stewart és a szellemek... Kristen Stewart egy interjúban mesélt arról, hogy szokott beszélgetni a szellemekkel. Ha egy vidéki szállodában száll meg, este lefekvés előtt megkéri a szellemeket, hogy ne őt vegzálják, inkább akárki mást.

Jeffrey Epstein durva bukása

Jeffrey Epstein durva bukása Jeffrey Epstein (+66) amerikai milliárdost holtan találták New York-i börtöncellájában.(CNN) Állítólag öngyilkos lett, de az egész sztori hemzseg a fura részletektől. Selfmade zseni volt Epstein, aki talán 1 évet sem végzett el New Yorkban az egyetemen, de már nagyon fiatalon így is matematikát tanított egy középiskolában. Na innen csináljon valaki akkora karriert, amilyen Jeffreynek sikerült.

Zenei időutazás Woodstockba

Zenei időutazás Woodstockba Kereken fél évszázada, körülbelül ötszázezer ember tombolta végig a világ legelső rockfesztiválját, ahol állítólag a háromból két teljes napon át zuhogott az eső. De senkit nem érdekelt az időjárás, a bokáig érő sárban is ünnepelték a zenét, mert olyan istenségek és istennők muzsikáltak a színpadon, mint Jimi Hendrix, Janis Joplin, a Creedence Clearwater Revival vagy éppen Joe Cocker és Santana.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ