RSS Feed

Bulvár

Művészi alkotások a megállókban!

Művészi alkotások a megállókban! Kortárs magyar művészek alkotásai fogják feldobni a szürke várakozás perceit a villamos/buszmegállókban. A JCDecaux médiacég körülbelül 100 megállóban helyezi el a kortárs magyar szerzők képeit.

Bíró Ica gyerekpezsgőt pukkantott

Bíró Ica gyerekpezsgőt pukkantott Igazi feltöltődés volt Bíró Ica számára az év vége, hiszen a legnagyobb nyugalomban, családja körében tölthette az ünnepeket.

Gergely Róbert mesemusicalt írt a Föld megmentéséről

Gergely Róbert mesemusicalt írt a Föld megmentéséről A Lángos és Palacsinta, avagy a Föld megmentése című mesemusical a fiatalokat a műsorba bevonva próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy csak egy Föld létezik, amire vigyáznunk kell. Az idei első előadás január 25-én szombaton lesz a Premier Kultcaféban.

Pintácsi Viki újra a színen

Pintácsi Viki újra a színen Az énekesként és fotósként is ismert Pintácsi Viki most először beszélt arról, hogyan ismerkedtek meg párjával, a szintén zenész Závodi Attilával.

James Blunt papás produkciója

James Blunt papás produkciója Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes „Monsters” című dalához egy megindító és szívhez szóló klipet is megálmodott, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepel.

Bárdosi és Növényi, a két hotelmunkás

Bárdosi és Növényi, a két hotelmunkás Az egykori élsportoló ezúttal egy szállodában vállalt munkát Növényi Norberttel közösen. Az étteremben kínált munka azonban nem tetszett neki, így a piszkos munkát cimborájára hagyta, míg ő inkább a recepción bizonyított.

Jáksó szerint Balázs unalmas

Jáksó szerint  Balázs unalmas Jáksó László és Sebestyén Balázs évek óta ismerik egymást, dolgoztak már ugyanannál a tévénél és rádiónál is, és eddig úgy tűnt, nincs közöttük ellentét. Jáksó azonban a minap elmondta, hogy szerinte egykori kollégája csak eljátszik egy szerepet, ami pedig magát a műsorát illeti, szerinte ideje múlt és unalmas.

Miért mellőzik Damu Rolandot?

Miért mellőzik Damu Rolandot? Ábel Anita a #Bochkor vendége volt, ahol a meghívott vendégek többek közt arról is beszéltek, miért mellőzik a színházak Damu Rolandot, aki már majdnem 5 éve szabadult a börtönből. A színésznő nem tartotta vissza markáns véleményét, mely szerint már a börtön előtt is megvolt a nem éppen pozitív híre Damu Rolandnak, akinek (legalábbis Ábel Anita szerint) elég nehéz természete van.

Megérkezett a húsizű műhús!

Megérkezett a húsizű műhús! Már egész Amerikában kapható a húsízű Whopper!(qubit) Génszerkesztett műhúst tartalmaz, ami annyira bejött az amerikaiaknak, hogy az egész Burger King láncban terítik a terméket. “A Burger King az Impossible Foods nevű élelmiszeripari startup cégtől rendeli a húsmentes húst, amelyet hamisítatlan tudószsenik raktak össze

Derrick – búcsú a képernyőtől

Derrick – búcsú a képernyőtől Tízenkét esztendeje hunyt el Horst Tappert {1923-2008} nyugatnémet színész, aki a Derrick tévésorozatban vált világhírűvé. A müncheni nyomozót 1980-ban, Bajországban „Tiszteletbeli rendőr felügyelővé” léptették elő. Rég volt!

Az Old Trafford kockákból

Az Old Trafford kockákból A Manchester United rajongók most először megépíthetik és polcukra tehetik az Álmok Színházának különleges és valósághű LEGO® mását. Mostantól mind a Manchester United, mind pedig a LEGO® rajongók kockáról kockára megépíthetik az Old Traffordot.

Kókusz baleset az Exatlonban

 Kókusz baleset az Exatlonban Kókusz baleset történt az Exatlon Hungary mostani szériájában. A játékosok gyakorlása közben egy rosszul eldobott kókuszdió fejbe találta Flórit a kihívók csapatában szereplő ex tűzoltót. A hibás a csapat egyik legügyesebb és legfiatalabb játékosa volt Dorci, aki borzasztóan megijedt és nagyon sajnálja természetesen a dolgot.

A Skywalker kora

A Skywalker kora Star Wars: Skywalker kora (2019) Tele volt a mozi, óriási kasszasikernek tűnik, pont úgy, mint az összes többi Star Wars… Nyilván két nagy csoportra lehet osztani a nézőket, valaki imádja, valaki meg nem ezt a műfajt. Alapvetően imádom sci-fi filmeket. Szeretnék elnézést kérni minden Star Wars rajongótól, de én ezt a filmet alig tudtam végignézni.

Utcát neveznek el David Bowie-ról

Utcát neveznek el David Bowie-ról Jerome Coumet párizsi polgármester, aki David Bowie nagy rajongója, bejelentette, hogy szeretné, ha a brit dalszerző-előadóról neveznének el egy utcát a francia fővárosban - írj a pozsonyi Új Szó Online.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ