RSS Feed

Bulvár

Leekens tudja, hogy Felcsút a futball fővárosa

Leekens tudja, hogy Felcsút a futball fővárosa A 68 éves belga Leekenst a kinevezése után rögtön külön fogadta Orbán Viktor, kellőképpen hálálkodott is neki utána. Nem lehetett kérdés ezek után, hogy először a felcsúti bázist tekinti meg. Bernd Storck is hamar rájött, hogy a legfontosabb kérdések ott dőlnek el.

Pálffy elbukta

Pálffy elbukta Valóságalappal bíró tényállítást tett Novák Előd, amikor négy éve arról írt Facebook-oldalán, hogy Pálffy István korábbi híradós műsorvezető, akkori kereszténydemokrata országgyűlési képviselő ittas volt egy plenáris ülésen - a Magyar Nemzet szerint ezt állapította meg a Kúria a napokban kézbesített ítéletében.

Nevet válthat két fővárosi rádió

Nevet válthat két fővárosi rádió Nevet válthat két fővárosi rádió; a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa engedélyezte, hogy a Rock Rádió Rock FM, a Rádió Q pedig Retro Rádió néven működjön. Az NMHH által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az előbbi névváltást pénteki, utóbbit hétfői hatállyal engedélyezték a két médiaszolgáltatónak, azaz a Favorit Masters Kft.-nek és a Rádió Q Kft.-nek. Képünkön Fiala János a Radio Q volt arca.

Gödörben a Fahrenheit

Gödörben a Fahrenheit A Fahrenheit együttes 1994 szeptemberében alakult, amolyan korai szupergroup-ként, alapítói ugyanis korábban éveken át az Ossian hangszeres tagjai voltak. Maróthy Zoltán, Tobola Csaba és Vörös Gábor legendás triója tizenegy év után ismét koncertezik.

Felbukkant öt Prince Black Album

Felbukkant öt Prince Black Album Felbukkant öt példány a világ egyik legkeresettebb bakelitlemezéből, Prince híres 1987-es Black Albumából, melynek minden példányát meg kellett semmisíteni a szerző utasítására - írta a Rolling Stone online kiadása.

Salma Hayek is vádolja Weinsteint,

Salma Hayek is vádolja Weinsteint, Újabb filmsztár vallott a médiában Harvey Weinstein ellen: Salma Hayek a New York Timesban azzal vádolta meg a filmmogult, hogy számos alkalommal szexuálisan zaklatta őt és azzal is megfenyegette, hogy megöli. Mint a filmcsillag felidézte, a visszautasítás miatt feldühödött Weinstein azt mondta neki: "Meg foglak ölni, ne hidd, hogy nem tudlak".

Ambrus: a bankrablás szubkultúra

Ambrus: a bankrablás szubkultúra Ambrus Attila 13 évet töltött börtönben, az elmúlt évek persze nem múltak el nyom nélkül. A Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkoráról, családjáról, valamint arról, hogyan viszonyulnak hozzá manapság az emberek és miként sikerült visszazökkennie a mindennapokba.

Sütizz és fogyj, az ünnepek alatt is

Sütizz és fogyj, az ünnepek alatt is Sokak számára a szokásosnál is nagyobb fejtörést okoz a karácsonyi sütés-főzés, mert figyelembe kell venni, hogy ki diétázik, ki cukorbeteg, illetve küzd valamilyen ételallergiával a családban. Most megjelent egy olyan süteményes receptkönyv, melyben a fogyókúrázóktól, a laktózérzékenyeken át, a gluténérzékenyekig mindenki talál magának megfelelő finomságot.

Gájer Bálint swinges karácsonya

Gájer Bálint swinges karácsonya Az énekes és menyasszonya az első közös otthonunkban ünnepelnek idén. Gájer Bálintnak ráadásul most jelent meg a Swing karácsony című lemeze, amelyet egy nagykoncerten mutatnak majd be a közönségnek.

Gáspár Laci a telefonkönyvet választotta

Gáspár Laci a telefonkönyvet választotta Gáspár Laci a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkoráról, első válásának okairól, valamint zenei pályájának küzdelmeiről. A műsorban azt is elárulta, hogyan sikerült a nehézségek ellenére megőriznie hitét a házasságban és a zenei szakmában egyaránt.

Romantikus nagyjátékfilmet forgatott egy pécsi orvos

Romantikus nagyjátékfilmet forgatott egy pécsi orvos A Pécsi Tudományegyetem (PTE) együttműködésével készített 93 perces nagyjátékfilmet az egyetem klinikáján aneszteziológusként és intenzív-terápiás orvosként is dolgozó Vámos Zoltán. A Parázs szívek című romantikus alkotás január 18-tól kerül a mozikba.

Fiala ugrik be Havas helyett

Fiala ugrik be Havas helyett A hátralévő két adásban Fiala János „helyettesíti” az állásából felfüggesztett Havas Henriket az ATV szombati műsorában: az adás nem Havas a pályán, hanem Civil a pályán néven fut majd - írja a zoom.hu.

"Életvégi partit" tartott egy japán üzletember

"Életvégi partit" tartott egy japán üzletember Több mint ezer vendéget hívott meg életét lezáró partijára egy gyógyíthatatlan rákbeteg japán üzletember, hogy köszönetet mondjon nekik és elbúcsúzzon tőlük - írta a BBC News. A 80 éves Anzaki Szatoru a hétfő esti ünnepségre meghívta gyerekkori barátait, iskolatársait, üzletfeleit és egykori alkalmazottait.

Nightwish az Arénában, Within Temptation a Tüskében

Nightwish az Arénában, Within Temptation a Tüskében Koncertekben gazdag 2018-as évre készül a Concerto Music, mely 1997 óta szervezi nemzetközi rock és metal zenekarok hazai fellépéseit. Bár a program még nem teljes, már most jó egy tucat csapat fellépésére készülhetünk: jövőre érkezik a Nightwish, a Within Temptation (képünkön), az Accept, az Angra, a Rhapsody, a Therion, a Satyricon, az Orphaned Land, Anneke van Giersbergen és az Insomnium is.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ