RSS Feed

Bulvár

Détár Enikő utoljára a Macskákban

Détár Enikő utoljára a Macskákban Február 26-án a Madách Színház Macskák című előadásában búcsúzik e musicalszerepétől Détár Enikő, aki még főiskolásként kapott szerepet a körúti teátrum sikerdarabjában.

Az erős markúak Csehországba mennek

Az erős markúak Csehországba mennek Több éremre számít a Magyar Szkander Szövetség elnöke a hétvégi csehországi nemzetközi versenyen. Kostice ad otthont a 13. Junior Grand Prix-nak.

Oscar-díj: a Kaliforniai álom győzelmét jósolják

Oscar-díj:  a Kaliforniai álom győzelmét jósolják A Kaliforniai álom című musical győzelmét jósolja a vasárnap esti Los Angeles-i 89. Oscar-díjátadó gálán egy matematikai modell. A modell a korábbi díjátadók eredményeitől a kritikusok véleményén át a piaci szereplésig számos tényezővel kalkulál.

Children of Distance: középszerű tucatzene?

 Children of Distance: középszerű tucatzene? Ezúttal is ismert közéleti személyiségeket vitt el autózni Garami Gábor a Class FM hetente megjelenő videoblogjában. A legutóbbi adásban a Children of Distance két tagja, Horus és Shady voltak az utasok. A két zenész elmesélte, hogyan tekintenek első albumjukra, kivel zenélnének együtt a legszívesebben, illetve, mit gondolnak arról a zenésztársukról, aki dalban kritizálta a bandát.

Háziúr kiadó a Frankofón Filmnapokon

Háziúr kiadó a Frankofón Filmnapokon A Frankofón Filmnapokra Budapestre érkezik a Háziúr kiadó című fergeteges francia vígjáték rendezője, Francois Desagnat és az egyik főszereplőnő, Julia Piaton, akit a Bazi nagy francia lagzikban nyújtott alakításáért kedveltek meg a filmrajongók. A film március 3- án 18.30-kor kezdődő premier előtti vetítése után a közönség találkozhat az alkotókkal az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A Háziúr kiadó március 16-tól látható a hazai mozikban.

Megfejthették a piramisok építésének rejtélyét?

Megfejthették a piramisok építésének rejtélyét? Több száz elmélet született már arról, hogyan is épültek a piramisok – egyesek szerint fából készült szánokon mozgatták az óriási köveket, de áltudományos források a földönkívüli erőket sem zárják ki a lehetőségek közül. Vajon hogyan szállíthatott az ókori nép naponta több mint 800 tonna kőtömböt a monumentális építményekhez?

Ganxsta Zolee beszólt a fekete komédiában

Ganxsta Zolee beszólt a fekete komédiában A Mindenki című Oscar-díjra jelölt rövidfilm rendezőjének legújabb alkotásában a magyar rapper, Ganxsta Zolee is szerepet kapott. Az Eszméletlen című minisorozat szokatlan élethelyzetet mutat be morbid komikummal fűszerezve: egy kómás beteg mindennapjait ismerjük meg, aki mindent lát és hall, de csípős megjegyzéseit kénytelen monológként magába folytatni.

Keresik az Országház Borát

Keresik az Országház Borát Borkiválasztást hirdetett az "Országház Bora 2017" cím elnyerésére az Országgyűlés elnöke, Kövér László. A nyolc meghirdetett kategóriára 145 palack érkezett be 80 pincészettől.

Befellegzett a Heti Hetesnek

Befellegzett a Heti Hetesnek Tényleg nem folytatjuk a Heti Hetest - erősítette meg a hvg.hu-nak Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, amit Para-Kovács Imre, a műsor állandó szereplője a Facebookon írt.

Romantikus párkapcsolati komédia

Romantikus párkapcsolati komédia Tabudöngető magyar vígjáték készül Nagypál Orsi rendezésében a párkapcsolati dilemmákról. A Nyitva címmel készülő film gyártási támogatásáról legutóbbi határozatában döntött a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága. A rövidfilmek és népszerű tévésorozatok író-rendezőjeként ismert Nagypál Orsi első mozifilmje júliustól forog, és a tervek szerint jövő márciusban kerül a mozikba.

Karesz megmondta Gabinak

Karesz megmondta Gabinak Dagad a botrány az Eurovízió körül! Pápai Joci győzelme mintha eltörpülne amellett, hogy Tóth Gabi nem jutott be a legjobb négy közé sem. Sokan elmondták már véleményüket, maga az előadó, akinek szavai hatalmas lavinát indítottak az elmúlt két napban, Tóth Vera is beszállt a buliba, és megmondta a frankót. Na de most a Borsnak maga Frenreisz Károly mondta el, mit is gondol erről az egész ügyről.

Extrém cuccokban a Rapülők

Extrém cuccokban a Rapülők A hétvégén a Papp László Sportarénában dupla koncertet adó Rapülők tagjai stylistok segítségével egy igazán meghökkentő időutazáson vettek részt. Legalább 30 ruha és parókák segítségével képzelték el azt, hogy milyen lett volna, ha tovább zenélnek, és a folyamatos megújulás jegyében évről-évre új stílusra kellett volna váltaniuk.

Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT

Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore (képünkön), a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

A Linkin Park visszatért

A Linkin Park visszatért A Linkin Park fellép a VOLT Fesztivál 0. napján, melyen az új lemezükről is játszanak. Az album One More Light címmel májusban jelenik meg és máris elérhető róla a Heavy című dal.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ