RSS Feed

Bulvár

Operaház - A 4 millió dolláros turné

Operaház - A 4 millió dolláros turné A magyar Állami Operaház amerikai vendégjátékának nincsen semmiféle politikai háttere, annak kizárólagos célja a társulat művészetének bemutatása. Ezt a New York-i Magyar Kultúrális Központ igazgatója közölte a hónap végén kezdődő, csaknem kéthetes turné előtt – írja a Wall Street Journal.

Kétfarkú utasváró

Kétfarkú utasváró A kétfarkúak egy Facebook-posztban hülyéskednek azzal, hogy a menekültek, Soros György és az Európai Unió után az Orbán-kormány mintha az általuk épített utasvárókat nézte volna ki első számú közellenségnek. Rajzoltask is egy fideszes propagandát idéző plakátot.

Elárverezik Marilyn Monroe zsidó imakönyvét

Elárverezik Marilyn Monroe zsidó imakönyvét A színésznő 1956-ban, Arthur Miller íróval kötött házassága előtt tért át a zsidó vallásra. A könyvre, amelyet 1922-ben adtak ki, a Long Islanden lévő Cedarhurstben lehet licitálni november 12-én. A kikiáltási ár 4500 dollár.

Birkafelvonulást rendeztek Madridban

Birkafelvonulást rendeztek Madridban A vándorlegeltetés hagyományának megőrzéséért rendeztek felvonulást a spanyol fővárosban vasárnap, amelyen mintegy 1600 birka lepte el a madridi utcákat. A birkafelvonulást 25 éve rendezik meg minden ősszel Madridban.

Veszélyesek lehetnek a fekete színű élelmiszerek

Veszélyesek lehetnek a fekete színű élelmiszerek A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) új élelmiszerbiztonsági kockázati tényezőként azonosította az úgynevezett fekete élelmiszerek csoportját - közölte a hivatal pénteken honlapján.

Mérgező is lehet a dísztök

Mérgező is lehet a dísztök A tökfélék családjába tartozó fajok közül nem mindegyik ehető, a dekorációs célra szánt dísztökök toxikus vegyületeket tartalmaznak, ezért fogyasztásuk már kis mennyiségben is komoly, kellemetlen tüneteket okoznak: gyomorgörcsöt, hányást, hasmenést, kiszáradást - figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Folytatódik a Wellhello-botrány

Folytatódik a Wellhello-botrány Ahogy azt már korábban is megírtuk, a Wellhello zenekarból hirtelen hat tag is távozott. Fluor Tomi szerint békés úton váltak meg egymástól, a kilépő tagok szerint azonban az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető sms miatt döntöttek a kilépés mellett.

Kiss B. Atilla az Operettszínház új igazgatója

Kiss B. Atilla az Operettszínház új igazgatója Kiss B. Atilla a Budapesti Operettszínházban mindennek helyet kíván adni, ami érték. A Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes erről az M5 csatorna pénteki Kulturális Híradójában beszélt annak kapcsán, hogy őt választották az Operettszínház új főigazgatójának.

Elmarad Radics Gigi koncertje

Elmarad Radics Gigi koncertje Sajtóközleményt jelentettek meg arról, hogy elmarad az Arénába tervezett Radics Gigi-koncert. Az ok: az énekesnő külföldi zenekara lemondta a közös fellépést.

Sóhajok: jön a kultikus mesehorror

Sóhajok: jön a kultikus mesehorror Novemberben érkezik hozzánk a kultikus mesehorror, a Sóhajok, amely a Velencei Filmfesztiválon négy jelölésből két díjat el is hozhatott: elsősorban Thom Yorke-nak (Radiohead) köszönhetően a lehengerlő filmzenéért, valamint Franco Ragusa jelmezmeztervező kreatív közreműködésével a legjobb speciális effektekért.

Koszovói hang a brit popiparban

Koszovói hang a brit popiparban Három teljesen új és egy élő felvétellel dobja fel a hosszú hétvégét a Complete Edition című albumával az albán-koszovói származású angol előadó, Dua Lipa.

Chuck Norris nemcsak cipősdobozol Budapesten

Chuck Norris nemcsak cipősdobozol Budapesten Az egykori legendás akcióhős, a híres színész, Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán november 24-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Görög gitáros Ozzy Osbourne zenekarából

Görög gitáros Ozzy Osbourne zenekarából Fearless című új lemezével, és egy igazi rock and roll énekessel érkezik Gus G december 6-án Budapestre. Az Ozzy Osbourne zenekarából, és a Firewindből ismert görög gitáros mellett egy svájci hard rock brigád, a Maxxwell, és egy dallamos rocknótákat ígérő müncheni csapat, a Magical Heart is játszik ezen az estén az A38 Hajón.

Szexjelző a mutató- és a gyűrűsujj hossza

Szexjelző a mutató- és a gyűrűsujj hossza A kéz ujjainak hossza "összefügghet a szexualitással": azok a nők, akiknek a bal mutató- és gyűrűsujja eltérő hosszúságú, valószínűbb, hogy leszbikusok - állapította meg egy új, kis létszámú brit kutatás, amelyet a BBC News ismertetett. A kutatási eredmények azt sugallják, hogy a szexualitás irányultsága méhen belül dől el.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ