RSS Feed

Bulvár

Vén rókák bankot rabolnak

Vén rókák bankot rabolnak Vén rókák/ Going in style(2017) amerikai film. Zach Braff rendezte a mozit, nem volt túl nehéz dolga, mert isteni színészekkel és jó forgatókönyvvel dolgozhatott. Három fantasztikus idős színésszel Michael Caine/Joe Harding, Alan Arkin/Albert Garner és Morgan Freeman/Willie Davis.

Leszbikusok egy londoni buszon

Leszbikusok egy londoni buszon Londonban sem minden kerek, a Metro c. brit újság írta meg, és fotókat is közölt a szomorú eseményről. (24.hu) Melania Geymonat és Chris egy leszbikus pár utazott a buszon, és egy részeg társaság azt kezdte követelni, hogy csókolózzanak a szórakoztatásukra.

A Scooter is ott lesz az EFOTT-on

A Scooter is ott lesz az EFOTT-on 2019. július 9-15. között Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik a nemzetközi előadók sorába, a Velencei-tó partjára.

Bochkor nem akar Borossal dolgozni

Bochkor nem akar Borossal dolgozni Bochkor Gábor soha többet nem akar Boros Lajossal dolgozni, egyik rádióban sem. (Gumicukor) Habár jelenleg Bochkor nem dolgozik, de tárgyalásban van és pár ajánlata is van. Felmerült az a lehetőség is, hogy esetleg egykori kollégájával is dolgozhatna, de Bochkor ezt nem akarja.

Durván beszólt egy sportkocsis Vajna Tímeának

Durván beszólt egy sportkocsis Vajna Tímeának Vajna Tímeát lekurvázta egy fehér sportkocsis férfi.(24.hu) Timi Insta oldalán panaszkodott, hogy elszomorítja az ilyen és hasonló történet.

Rihanna gyerekre vágyik

Rihanna gyerekre vágyik A világ egyik leggazdagabb női énekese Rihanna anya szeretne lenni(CNN). Hiszen már mindent elért, megkapott, amit egy nő csak akarhat a világtól, karriertől stb. Már csak egy gyerek hiányzik neki.Több zenét is ígér.

Justin Bieber ketrecharcra hívta Tom Cruise-t

Justin Bieber ketrecharcra hívta Tom Cruise-t Justin Bieber(25) kihívta Tom Cruise-t(56) egy ketrecharcra egy Twitter bejegyzésében pár napja(CNN). Senki nem érti, hogy mi lehet a baja az énekesnek a nála majd' harminc évvel idősebb színésszel.

Pénzcsinálók: Brad Pittben nem lehet csalódni

Pénzcsinálók: Brad Pittben nem lehet csalódni Pénzcsinálók/Moneyball(2011) amerikai sportfilm. Megtörtént eset alapján készült a film, Michael Lewis írt róla egy sikerkönyvet, ez alapján született a forgatókönyv is később. Brad Pitt/Billy Beane átvesz egy szinte utolsó helyen levő baseball csapatot, ő lesz a menedzser, aki gyakorlatilag minden játékosról dönt, hogy jön-e, vagy megy, vagy éppen marad.

Harminc éve repül a bálna

Harminc éve repül a bálna Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Bizony, immár 30 éve lesz annak, hogy néhány tehetséges fiatal zenésznek hála elindult az a bizonyos „mandula”, hogy aztán sikert sikerre halmozva a rendszerváltás szülte zenészgeneráció egyik legjelentősebb szónokává váljon.

A kis Simon reménye

A kis Simon reménye Elkezdődött az új évada az America’s got talent c. tehetségkutatónak. (Glamour) Simon Cowell, az egyik legszigorúbb zsüritag, mégis Ő juttatta tovább a szuper tehetségesnek tűnő tizenegy éves hegedűs kisfiút, .Tyler Butler-Figueroa-t az élő műsorba,

Nyomjad, Mick ezerrel!

Nyomjad, Mick ezerrel! Mick Jagger(75) azt üzeni a rajongóinak, hogy jól van. A show folytatódik, hol a stúdióban próbál a zenekar tagjaival, hol edz egy kicsit mert nagyon készül a koncertekre. Pár hónapja egy szívbillentyű műtéten esett át, de mára kiheverte.

Hajrá, Majka!

Hajrá, Majka! Majka hangja feladta, jelenleg valószínűleg hangszálgyulladása van (Blikk) Nagy a baj, írja az úság, Majka menedzsmentje egy hétig minden fellépését törölte.

Hajdú Péter váltakozó magánélete

Hajdú Péter váltakozó magánélete Szakított Hajdú Péter és Alföldy Anna, aki állítólag majd' két évtizeddel fiatalabb a televíziós szakembernél..és akkor mi van? (velvet). Én mondjuk azt sem tudtam, hogy jártak, egy kicsit kezd fárasztó lenni Hajdú Péter és a változó magánélete. Még emlékszem “Big Brother” Zsanettre, az is mekkora”szenzáció” volt.

Dr. Elbűvölő: Zimány Linda

Dr. Elbűvölő: Zimány Linda Zimány Linda megint gondoskodott, hogy kapjon egy kis média figyelmet.(Velvet) Posztolt pár fotót az Insta oldalán. Persze pucsít, és szexi, mint egy szexis bombázó. Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért van erre szüksége?

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ