RSS Feed

Bulvár

Rockmarathon a Csiliben

Rockmarathon a Csiliben Rockmarathont tartott a Csili Művelődési Központ. A koncertsorozaton olyan, a rockzenei életet meghatározó együttesek léptek fel, amelyeknek a karrierje hosszabb- rövidebb ideig kötődött a Csilihez. Ilyen volt az Old Sámson, a P Mobil, a Karthago (képünkön), vagy a HitRock.

A legnagyobb márkák között a magyar tervező

A legnagyobb márkák között a magyar tervező Egy Daalarna ruha is bekerült a 2017-es év legnépszerűbb esküvői ruhái közé az egyik legnívósabb esküvői magazin, a Hello May gyűjtésében. A nemzetközi toplistán Benes Anita alkotása olyan ismert márkák mellett szerepel, mint a Chloe, a Victoria Beckham vagy a Rue de Seine.

Piramis-nagykoncert és Som Lajos emléke

Piramis-nagykoncert és Som Lajos emléke Nagykoncertet ad március 3-án a Piramis együttes Budapesti MOM Sportcsarnokban (MOM Sport). A zenekar a tavaly októberben elhunyt alapító tagra, Som Lajosra is emlékezni fog az estén.

Megérzése mentette meg Miller Zoltán életét

Megérzése mentette meg Miller Zoltán életét Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége Miller Zoltán volt, aki betekintést nyújtott kevésbé ismert, spirituális életébe. Az énekes, színész mesélt hitvesztéséről, az azt követő „sötét korszakáról”, valamit megérzéseiről, amik többször is megmentették már a haláltól.

Szombaton kiderül, kié lesz Magyarország legjobb dala

Szombaton kiderül, kié lesz Magyarország legjobb dala Szombaton derül majd ki a zsűri és a nézők döntésével Magyarország legjobb dala, amely hazánkat képviseli a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon Lisszabonban. A döntőben a zsűri csak az összes dal elhangzása után pontozza a produkciókat.

Valami Amerika 3: 110 ezer néző az első hétvégén

Valami Amerika 3: 110 ezer néző az első hétvégén Herendi Gábor új filmjét, a Valami Amerika harmadik részét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta, ezzel a rendszerváltás óta a második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el, megelőzve az Üvegtigris 2 tizenkét évvel ezelőtti eredményét is.

Csonka András vallott családról, szerelemről

Csonka András vallott családról, szerelemről Énekes, színész és műsorvezető; az ország Picije. A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Csonka András lesz. A népszerű színész budai otthonában mesél őszintén életéről, mindennapjairól, érzelmeiről, sőt, azt is megtudhatjuk, mit rejteget a hálószobájában. Ezt követően néhány izgalmas közös program következik, majd a nap végén a stáb a Játékszínbe is elkíséri a színészt.

Dózsát eltüntették

Dózsát eltüntették Nem várt drámai fordulat a 14 és fél hónapja húzódó terrorházas őrületben: mint azt a 444 egy olvasói levél alapján megírta, eltűnt Dózsa László neve arról a Nagy Lajos király úti óriásplakátról, falfestményről, ami a sokmilliárdos 1956-os megemlékezések közül a leginkább borzolta a kedélyeket.

Pechszéria Liu Shaolinéknál

Pechszéria Liu Shaolinéknál Nincs szerencséje Liu Shaolon Sándornak, hiszen bár esélyes volt 1000 méteren, előzés közben két dél-koreait is kisodort, így kizárták a versenyből. A barátnője sem járt jobban, Elise Christie hatalmasat bukott és hordágyon vitték le a pályáról.

Tusup-Hosszú - Még nincs vége?

Tusup-Hosszú - Még nincs vége? Ahogy azt a Blikk csütörtökön megírta, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő az elmúlt hónapokban zajló magánéleti válságuk végkifejleteként beadta a válókeresetet, ennek ellenére az amerikai edző-férj változatlanul hordja a jegygyűrűjét.

Dal - Charlie és Szekeres Adrienn is énekel

Dal - Charlie és Szekeres Adrienn is énekel Nagy örömmel vállalta a felkérést Szekeres Adrienn és Charlie, akik A Dal második elődöntőjének vendégfellépői lesznek. A közös produkció elkészítése mindkettejüknek maradandó élmény volt.

Piqué: ” Nem főzök semmit, de Shakira már tanul.”

Piqué: ” Nem főzök semmit, de Shakira már tanul.&#8221 Gerard Piqué személyes vallomást tett egy barcelonai esemény során, amelyet a Camp Nou-ban tartottak. A Beko készülékgyártó cég szponzori szerződést kötött a Barcával, amelynek három év alatt 57 millió eurót fizet.

Neymar barátnője strasszokban

Neymar barátnője strasszokban Bruna Marquezine, Neymar barátnője, a Rio de Janeiro-i karnevál egyik főszereplője lett az érzéki ruhájában. A fiatal színésznő és modell, miután Párizsból visszatért Brazíliába, olyan kihívó melltartót viselt strasszokkal kirakva, hogy a csodájára jártak.

Artista Bál a Fővárosi Nagycirkuszban

Artista Bál a Fővárosi Nagycirkuszban A Fővárosi Nagycirkuszban, hosszú évek után újra Artista Bált tartottak a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesülete, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete, valamint a Fővárosi Nagycirkusz szervezésében.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ