RSS Feed

Bulvár

Alfahímek és alfacsajok

Alfahímek és alfacsajok Jól ismerjük azt a nőtípust, aki, ha belép a szobába, vonzza a tekintetet és mindenki a közelében akar lenni. De vajon mi a titkuk? Összegyűjtöttük azokat tulajdonságokat, amelyek meghatározók abban, hogy te is egy lehess az alfacsajok közül. Lássuk, milyen tényezők járulnak hozzá, hogy az ember lánya kicsattanjon az önbizalomtól és minden élethelyzetben a lehető legtöbbet hozza ki magából!

Több mint százezeren a debreceni Campuson

Több mint százezeren a debreceni Campuson Vasárnap hajnalban véget ért a 10. Campus Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe. A „nulladik” nap kivételével, minden egyes nap átlagosan 30 ezren fordultak meg a jubileumi rendezvényen, ez a szervezők várakozásait is felülmúlta. A fesztivál a korábbiaknál is erősebb kulturális színezetet kapott, tizenhét programhelyszínen, két nagyszínpaddal.

Mades Mikkelsen a Chaos Walking-filmben

Mades Mikkelsen a Chaos Walking-filmben Meds Mikkelsen is szerepet kap a Patrick Ness Chaos Walking-trilógiája nyomán készülő filmben. A dán színész hollywoodi források szerint Tom Holland és Daisy Ridley mellett játszik majd a disztópiában, amelynek forgatása még a nyáron elkezdődik Kanadában.

Mi legyen az egymilliárd dolláros luxusjachton?

Mi legyen az egymilliárd dolláros luxusjachton? Ha hajót akarsz építeni, talán nem is az a legfontosabb, hogy összegyűjtsd a mérnököket és a hajóácsokat, hanem, hogy felébreszd a vágyat a végtelen után - így szól Antoine de Saint Exupéry mondása. És ha elkészül, a világ legkülönlegesebb jachtja lesz a Street of Monaco, mely 150 méteres hosszán elevenítené meg a monacói utcákat és hangulatot.

Floridában megkezdődött a Hemingway-hasonmások versenye

Floridában megkezdődött a Hemingway-hasonmások versenye A floridai Key West egykoron Ernest Hemingway által látogatott kocsmájában megkezdődött a Hemingway-hasonmások vasárnapig tartó versenye.

Miss Balatonék öt szettje a nyári utazáshoz

Miss Balatonék öt szettje a nyári utazáshoz A Miss Balaton két gyönyörű nagykövete Nagypál Kriszti és Horváth Cintia mutatja be a nyár elengedhetetlen ruhadarabjait, ami talán megkönnyítheti a csomagolást is.

Gundel Takács Gáborral tér vissza az Áll az alku

Gundel Takács Gáborral tér vissza az Áll az alku Egyetlen egy műsorra vonatkozóan megállapodást kötött a TV2 Csoport és a NuMuvee produkciós iroda. A szerződés értelmében az Áll az alku című műsort, amely ismét képernyőre kerül a TV2-n, a továbbra is csatorna-független műsorvezetőként dolgozó Gundel Takács Gáborral láthatja a közönség.

Férfiuralom a BBC legjobban fizetett sztármezőnyében

Férfiuralom a BBC legjobban fizetett sztármezőnyében London, 2017. július 19., szerda (MTI) - A BBC legjobban fizetett sztárjainak mezőnyét a férfiak uralják a brit közszolgálati médiatársaság szerdán közzétett fizetési toplistájának tanúsága szerint. Lord Tony Hall, a BBC vezérigazgatója elismerte, hogy sok még a tennivaló a cégnél az esélyegyenlőség érvényesüléséért.

Oroszországban debütál az Air Race

Oroszországban debütál az Air Race Július 22-23-án folytatják a szezont a Red Bull Air Race pilótái, méghozzá egy vadonatúj helyszínen, az oroszországi sportfővárosban, Kazanyban. A budapesti futam eléggé megkeverte a tabellát, ráadásul már csak négy forduló van hátra az idei sorozatból, úgyhogy a mezőny minden tagjának összpontosítania kell, ha nem akarnak lemaradni az élbolytól.

Éles István a kapolcsi Kőbánya udvaron hofizik

Éles István a kapolcsi Kőbánya udvaron hofizik Kőbánya, a bodrogközi Pácin, Pécs és a Madách Színház után Kapolcson is bemutatják azokat a Hofi Gézáról készült karikatúrákat, melyek a kőbányai önkormányzat pályázatára készültek. A kiállítás július 21-én nyílik Éles István humorista közreműködésével, aki ebből az alkalomból a Hofi után szabadon című előadásával lép színre.

Zártosztály néven új rockbanda alakult

Zártosztály néven új rockbanda alakult Az őrület határára került és kényszerzubbonyba kényszerült Sipos Péter, aggodalomra azonban semmi ok. Az idén 50. szülinapját ünneplő zenész csak néhány koncert erejéig tébolyult meg, Az Irigy Hónaljmirigy tagja ugyanis újabb örömzenélésre készül az egykori Edda tagokból összeállt Zártosztállyal.

Gyónt az észak-koreai diszidens

Gyónt az észak-koreai diszidens Dél-Koreai valóságshow-k sztárja volt az az észak-koreai nő, aki három év után visszatért hazájába. Egyelőre nem tudni, hogyan ment vissza a zárt kommunista rezsimben élő országba, ahol nyilvánosan gyónta meg nyugati tévelygéseit.

Tankcsapda és Prodigy a Campus Fesztiválon

Tankcsapda és Prodigy a Campus Fesztiválon Gőzerővel épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőn, szerdán nyit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál. Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére idén is rengeteg sztárfellépő érkezik – itt lesz a The Prodigy, a Bingo Players, Alle Farben, Lukas Graham, a hazai fesztivál kedvencek közül pedig a Tankcsapda (képünkön), a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Majka&Curtis, a Brains és a Quimby is szí

EFOTT: a jégkorcsolyától Péterfy Boriig

EFOTT: a jégkorcsolyától Péterfy Boriig Papp Szabolcs (Supernem) EFOTT-on elhangzott szavaival élve: minden jó buli legalább a végéig tart... Nos, a 2017-es velencei EFOTT véget ért, és mind időjárás, mind látogatószám tekintetében elégedettek a szervezők. Több mint 111 ezer ember fordult meg az idei rendezvényen.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ