RSS Feed

Kultmix

Reisz Gábor filmjét is jelölték

Reisz Gábor filmjét is jelölték Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - derült ki az Európai Filmakadémia (EFA) keddi közleményéből.Az idei válogatásban 31 ország 46 filmje szerepel, amelyeket az EFA testülete és meghívott szakértők válogattak ki.

Nyitott kapuk és udvarok hétvégéje Szentendrén

Nyitott kapuk és udvarok hétvégéje Szentendrén A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivállal búcsúztatja a nyarat a Duna-parti város augusztus utolsó hétvégéjén. A három nap alatt több mint 250 program várja a látogatókat.

Negyedszer adják át a Petőfi Zenei Díjat

Negyedszer adják át a Petőfi Zenei Díjat Tizenkét kategóriában osztják ki kedden a Petőfi Zenei Díjat. A hazai könnyűzenei színtér legjobbjait immár negyedik alkalommal ismerik el, a díjátadó gála Zamárdiban lesz a Strand Fesztivál nyitónapján.

Ismét a Városligetben rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált

Ismét a Városligetben rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált Újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak október 11. és 13. között, a Vajdahunyad vára mögötti parkos területen a kürtőskalács-desszertek mellett koncertek és gyermekprogramok is várják a látogatókat.

Hétfőn is gazdag a programkínálat a Mesterségek Ünnepén

Hétfőn is gazdag a programkínálat a Mesterségek Ünnepén Hétfőn is gazdag programkínálattal várják a szervezők a látogatókat a Mesterségek Ünnepén a budai Várban, valamint a Magyar Ízek Utcájában a Várkert Bazár előtt.

Ritka krokodilok érkeztek a budapesti állatkertbe

Ritka krokodilok érkeztek a budapesti állatkertbe Kritikusan veszélyeztetett kubai, más néven rombuszkrokodilok érkeztek nemrégiben a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Szent István-napját köszöntik Ópusztaszeren

Szent István-napját köszöntik Ópusztaszeren Változatos programokkal és látványos katonai bemutatóval köszöntik Szent István-napját az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban - tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

Zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben

Zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben Nőstény zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben, ezzel négytagúra bővült a veszprémi Rothschild-zsiráfcsapat - közölte az állatkert igazgatója pénteken az MTI-vel.

Elhunyt Peter Fonda

Elhunyt Peter Fonda Los Angelesben pénteken elhunyt Peter Fonda amerikai filmszínész-rendező - jelentette be a sztár családja pénteken este kiadott közleményében. Fonda 79 esztendős volt. Fonda tüdőrákban szenvedett, és az ennek következtében fellépett komplikációk miatt hunyt el.

Ma kezdődik a 33. Mesterségek Ünnepe

Ma kezdődik a 33. Mesterségek Ünnepe Mintegy ezer kézműves mester mutatkozik be mától keddig a budai Várban a 33. Mesterségek Ünnepén, amelynek idei kiemelt témája a lábbelikészítés lesz, díszvendége pedig Japán.

Volt egyszer egy Hollywood

Volt egyszer egy Hollywood Volt egyszer egy Hollywood (2019) Tarantino kilencedik filmje. Ő írta és rendezte is, és sztm nagyon rendben van. Miből lesz a cserebogár..az egykori videó kölcsönzőből indult fiú(Tarantino ott dolgozott)..szép lassan Hollywood egyik leghíresebb rendezője lett!

Egyhetes barokk zenei fesztivál kezdődik Tatán

Egyhetes barokk zenei fesztivál kezdődik Tatán Szombaton kezdődik Tatán a barokk zenei fesztivál, az egyhetes rendezvénysorozat programjában többször közreműködnek az ugyanebben az időben zajló Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzus hallgatói - közölték a szervezők az MTI-vel.

Szabó Réka dokuja: A létezés eufóriája

Szabó Réka dokuja: A létezés eufóriája Szeptember 12-én tartják az országos mozibemutatóját SAzabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmjének.

Jerry Maguire különleges története

 Jerry Maguire különleges története Jerry Maguire-A nagy hátraarc (1996) c. amerikai film. Tom Cruise/Jerry Maguire az egyik legsikeresebb top sportmenedzser egy éjszakán a film szerint 35.-ik szülinapja körül megvilágosodik és megszólal a lelkiismerete. Összeállít egy emberségesebb és emberközpontúbb menedzselési szisztémát és pechére ezt meg is osztja írásos formában a kollégáival.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ