RSS Feed

Kultmix

Radnóti Színház: kihívásokkal és sikerekkel teli évad

Radnóti Színház: kihívásokkal és sikerekkel teli évad Öt bemutatóval, számos szakmai programmal, 202 előadással, a tavalyihoz képest 8 ezerrel több látogatóval zárta az idei évadot a Radnóti Színház.

Nyáresti koncertek Érdi Tamás zongoraművésszel és barátaival

Nyáresti koncertek Érdi Tamás zongoraművésszel és barátaival A KLASSZ a pARTon! klasszikus zenei fesztivált 2015-ben alapította Érdi Tamás Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, aki emberi és művészi példát mutat a fiataloknak, hiszen látáshiánya ellenére az élvonalbeli zongoristák között tartják számon.

Évadzáró társulati ülés a Vörösmarty Színházban

Évadzáró társulati ülés a Vörösmarty Színházban Évadzáró társulati ülést tartott a Vörösmarty Színház június 15-én, amelyen Szikora János igazgató értékelte a 2018/2019-as évadot, kiemelve a színháztörténeti pillanatokat.

Magyar filmek a sanghaji fesztiválon

Magyar filmek a sanghaji fesztiválon Ázsia legnagyobb presztízsű filmes rendezvénye, a sanghaji nemzetközi filmfesztivál. Az A-kategóriás seregszemle a Valami Amerika 3. és a BÚÉK című közönségsikert is műsorra tűzi, és Bogdán Árpád két filmje is meghívást kapott a nagyszabású eseményre.

VR-alkotásokat is várnak a Verzió Filmfesztiválra

VR-alkotásokat is várnak a Verzió Filmfesztiválra VR (virtuális valóság)-szekcióval bővül idén a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál. A VR-alkotások nevezését június 30-ig várják a szervezők.

Vízmotívumokat ábrázoló alkotásokból nyílik kiállítás

Vízmotívumokat ábrázoló alkotásokból nyílik kiállítás A 19. századi külföldi és magyar festészetben megjelenő vízmotívumok állnak a Folyók, tavak, tengerek - Az éltető víz című, a balatonfüredi Vaszary Galériában szombaton nyíló kiállítás középpontjában.

Pszichothriller hattyúkkal

Pszichothriller hattyúkkal A Fekete hattyú 2010-ben készült amerikai film. Egyébként is az egyik kedvencem Natalie Portman (képünkön), aki ebben a filmben Nina Sayerst alakítja, a főszereplő balett táncost. Minden vágya, hogy megkapja és eltáncolhassa Csajkovszkij A hattyúk tava címszerepét. A társulat vezetője Vincent Cassel/Thomas Leroy dönti ezt el, aki élet és halál ura ebben a kis közösségben.

Kóstoljuk meg Az élet ízét!

Kóstoljuk meg Az élet ízét! Az élet íze/The Hundred-Foot Journey (2014) amerikai film. Az isteni Helen Mirren/Madame Mallory főszereplésével. Ez egy klasszikus, főzös, multikultis, érzelmes, romantikus, lassú film és hosszú is 124 perc. Az alapsztori nem bonyolult, van egy indiai család, Kadamék akiknek Indiában leég az éttermük és útra kelnek, először Londonba, aztán Dél-Franciaországba, ahol megvesznek egy romos éttermet,

Fischer Iván és a BFZ a dunai hajóbaleset áldozatai előtt

Fischer Iván és a BFZ a dunai hajóbaleset áldozatai előtt Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar dél-koreai turnéjának koncertjeit a dunai hajóbalesetben elhunyt áldozatok emlékének szenteli.

Kristályglóbuszt kap Julianne Moore Karlovy Varyban

Kristályglóbuszt kap Julianne Moore Karlovy Varyban Julianne Moore Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő Kristályglóbuszt kap az idei 54. nemzetközi filmfesztivál nyitóünnepségén Karlovy Varyban a világ filmművészetét gazdagító munkásságáért - közölte Jirí Bartoska, a fesztivál elnöke keddi prágai sajtótájékoztatóján.

Sándor Erzsi színházi könyve

Sándor Erzsi színházi könyve Június 14-én este fél kilenckor a Petőfi Irodalmi Múzeumban mutatja be Meddig jössz című színházi regényét Sándor Erzsi. A történet egy vidéki színház viharos hétköznapjairól mesél és az ott élők viharos életéről.

Június 14-én ismét Budapesten a Nemzeti Operett Gála

Június 14-én ismét Budapesten a Nemzeti Operett Gála Pénteken nyitja meg kapuit az új Budai Szabadtéri Színház, amely ezen a nyáron közel ötven programmal készül a közönségnek. A június 14-i megnyitón több mint kétórás operett gálát rendeznek az erdei színpadon.

Lara Fabian-koncert lesz novemberben a Sportarénában

Lara Fabian-koncert lesz novemberben a Sportarénában Lara Fabian visszatér Magyarországra. Tavaly áprilisi sikeres koncertje után idén november 5-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Koncerttel ünnepli pályafutása 30. évfordulóját Rost Andrea

Koncerttel ünnepli pályafutása 30. évfordulóját Rost Andrea Koncerttel ünnepli pályafutásának 30., a milánói Scala-beli debütálásának 25. évfordulóját Rost Andrea szoprán december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ