Egy csók és más semmi a Tháliában

Mix Online - Egy csók és más semmi a Tháliában - Nyomtatható változat

főoldal - Kultmix
Chernel Erika | 2019. 10. 09. 13:00:19
Egy csók és más semmi a Tháliában Október 12-én mutatja be a Thália Színház Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István Egy csók és más semmi című romantikus zenés vígjátékát Juronics Tamás rendezésében.
Történetünk egy ügyvédi irodában kezdődik, központi figurája a sztárügyvéd, dr. Sáfrány (Vida Péter), akinek egyéb ügyei mellett válóperes kuncsaftjai is megsokasodtak. Mindenkinek valamilyen titka, szeretője vagy egy jó kis pletykája van.

Sáfrány mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem. Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is alkalmatlan?

A szerzőt annyira elragadta a fantáziája, hogy törvényszéki aktákban keresett sztorit egy zenés komédiához. Csodálatos színpadi és filmsiker lett belőle. Akik pedig először hallották Eisemann zenéjét, hazavitték magukkal, és tovább adták. Ma is a fülünkben van.

A romantikus, zenés vígjáték szereplői: Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt, Vida Péter, Molnár Piroska, Hevesi László, Mórocz Adrienn, Tamási Zoltán, Nagy Viktor, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Udvarias Anna, Tóth Eszter. 

Zenei vezető: Dinyés Dániel
Rendező: Juronics Tamás 

Bemutató: 2019. október 12.