Drakulics elvtárs és a vérvörös Mustang

Mix Online - Drakulics elvtárs és a vérvörös Mustang - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Maróti Tímea | 2019. 08. 03. 17:00:44
Drakulics elvtárs és a vérvörös Mustang Az Isteni műszak című fekete komédiával igazi kultrendezővé vált Bodzsár Márk egy hetvenes években játszódó vígjátékkal tér vissza a hazai mozikba. Címe: Drakulics elvtárs. A filmben a stand-up sztár, Bödőcs Tibor is szerepet kapott. (Képünkön.)
Vérvörös Mustang dübörög a Kádár-kori Budapest félhomályos utcáin. A kocsiban egy vámpír ül, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon.

A nyugatról érkező idegen rögtön az állambiztonság célkeresztjébe kerül, és a kommunista rezsim bajszos James Bondjai mindent elkövetnek, hogy megszerezzék tőle az örök élet titkát.

Az Isteni műszak című fekete komédiával igazi kultrendezővé vált Bodzsár Márk egy hetvenes években játszódó vígjátékkal tér vissza a hazai mozikba.

A DRAKULICS ELVTÁRS nagy sikerre számíthat, részben az impozáns szereposztás (Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili mellett Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Rába Roland, Kerekes Éva, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Vinnai András, Rezes Judit és Znamenák István játszik a filmben), részben a vad fantáziajátékot és a történelmi valóságot egyedien ötvöző történet miatt.

A film a tervek szerint október 31-én kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.