Aleska végre megmutatta a pasiját

Mix Online - Aleska végre megmutatta a pasiját - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
24.hu | 2019. 07. 12. 12:48:50
Aleska végre megmutatta a pasiját A légtornász már tavaly decemberben is posztolt közös képet a párjával, de abból nem derült ki, hogy kiről van szó. Mostanra azonban addig fejlődött a kapcsolatuk, hogy Aleska úgy döntött, megmutatja a férfit.
A montenegrói nyaralásukon készült képeken így mindenki láthatja az utánpótlás-futballedzőként dolgozó Hornyák Ádámot.

Most gondoltuk úgy, szeretnénk közös képeket kitenni, megmutatni szerelmünket a világnak. A kapcsolatunk nem friss, de eljött a pillanat, amikor éreztem, nem akarom tovább rejtegetni Ádámot - kezdte a Blikknek Aleska, aki arról is beszélt, hogy kapcsolatában nem okoz feszültséget a múltja.

Azt gondolom, egy felnőtt, értelmes ember nem az alapján ítéli meg a kedvesét, hogy az hat-hét évvel korábban mit csinált. Sokkal inkább az alapján, jelenleg milyen vele a kapcsolata. Ádám tudta, amikor belevágtunk, hogy úgymond a velem való „csomag” a múltammal együtt jár, de ő ezt különösebb nehézség nélkül kezeli, kettőnk között nem okoz problémát. Tudom, hogy valamilyen szinten megbélyegzett a korábbi életem, de ezen nem lehet és nem is szeretnék változtatni. A párom éppen olyan férfi, akire mindig is vágytam. Amiben kell, abban maximálisan hasonlítunk.