Király Lindát nem érdeklik a pasik

Mix Online - Király Lindát nem érdeklik a pasik - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
blikk | 2019. 07. 10. 9:52:32
Király Lindát nem érdeklik a pasik Király Linda újra tündököl, csodálatos módon az utóbbi időben rengeteg felesleges kilótól sikerült megszabadulnia, a szerelmet viszont nem keresi, inkább magára szeretne koncentrálni.
Az énekesnőnek gyomorszűkítő műtétje után 25 kilótól sikerült megszabadulnia, azóta ahogy tud, rohan az edzőterembe, persze még gyógyszeres kezelés alatt áll és szigorúan diétázik is. Linda a Borsnak mesélte el mikor jött el nála az a pont, amikor már ő sem látott más megoldást, mint a műtét.

„A beavatkozás előtt alvászavarral és fáradtsággal küzdöttem, volt, hogy azt érzetem, mintha nem a saját testemben lennék. Amikor léböjtkúrán vettem részt, ötszáz kalória fogyasztása mellett napi tíz kilométert gyalogoltunk, de míg mások 10-15 kilót adtak le, addig én hármat híztam. Ott ismertem fel, hogy most már tennem kell valamit ” - vallotta be Király Linda.

Látványos fogyása pedig meghozta a várt eredményt, nemcsak, hogy újra bomba formában van, de sokkal több energiája is van azóta, egyelőre viszont azzal nem foglalkozik, hogy a férfiak mennyire érdeklődnek utána.

„Van, hogy észre sem veszem a visszajelzéseket, most nem ez van fókuszban az életemben” - kezdte Linda. „Ahhoz, hogy a magánéletemben is eljöjjön a változás, még tudatosítani kell magamban a kedvező eredményeket, ami nagyon nehéz, mivel hét évig voltam ebben az állapotban. Először most magamra szeretnék figyelni, hogy a külsőm harmóniába kerüljön a belsőmmel."