Dr. Csernus arról, hogy egy életünk van

Mix Online - Dr. Csernus arról, hogy egy életünk van - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Regös Gábor | 2019. 06. 12. 17:00:30
Dr. Csernus arról, hogy egy életünk van Megjelent dr Csernus Imre új könyve Egy életed van címmel. (divany.hu) A doki stílust és hangnemet váltott. Elhagyta a nagyváros lüktető, zsúfolt, agresszív közegét és élvezi a lelassult és békés nyugalmat. Talán csak a fehér ing maradt, a külseje is megváltozott, kicsit pocakosabb lett.
Feltűnő a nyugalom, ami árad körülötte. Befejezte a magánpraxist, már csak sportcsapatokat vállal. Azt mondja, hogy soha nem bánja meg a döntéseit, ha valamit befejez, annak oka van, és ha valaminek vége van, mindig valami új lép az életébe. Jelenleg főleg borászkodik, és imádott írni. Mert ennek a könyvnek itt volt az ideje. Ír benne életről, halálról, döntésekről, még a daganattal is foglalkozik, amit hamarosan leoperálnak az arcáról. 

Állítása szerint kijavította az életében, ami miatt ez a daganat létrejöhetett. Szóval, dr Csernus rátalált a békére a magánéletében és a munkájában is. Az egyik legfontosabb mondata a könyvében: “Akinek nincs önbizalma, az nem érdemli meg a boldogságot.” Lehet vele vitatkozni, vagy egyetérteni, de ha érdekel valakit, hogy pontosan mit ért ezen a szerző, elolvashatja a könyvben. Én mint nagy dr. Csernus-rajongó szinte biztos, hogy el fogom olvasni. Kíváncsi vagyok hogy a harsányságától, extravagáns stílusától megszabadult, látszólag megszelídült dr. Csernus ezúttal milyen életvezetési tanácsokat ad az új könyvében.