Bánatos bajor asszony

Mix Online - Bánatos bajor asszony - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2019. 04. 11. 17:00:04
Bánatos bajor asszony Németországban, az Európai Unió legmotorizáltabb tagállamában – ahol 50 millió gépjármű rója az utakat – a csapadékos-havas időszak beköszöntével különösen sok a súlyos közlekedési szerencsétlenség. A bajor zsaruknak pár hete sikerült kivonniuk a forgalomból egy részeges hölgyet.
Az osztrák határ felé vezető sztrádán tűnt fel egy 56 éves férfinak, hogy az előtte haladó Mercedes nem tarja a sávot. A cikk-cakkban suhanó limuzint egy fekete hajú, középkorú dáma vezette, aki röviddel később letért a délnémet Autobahnról. A sofőr riasztotta a rendőrséget megadva a csillagos modell rendszámát és a sztrádaleágazást, ahol utoljára látta a Mercit.

Az egyenruhások pár perccel később bekopogtattak a furcsa stílusban guruló asszonyhoz, aki azt állította, hogy autójának motorja csupán azért forró, mert éppen másik helyre parkolta át szeretett verdáját. A zsaruk kételkedtek a magyarázatban, pláne, hogy a 43 esztendős hölgynek korábban ittas vezetésért vonták be a jogsiját. Mivel azon a napfényes délutánon sem látszott színjózannak, a neubibergi nőt vérvételre vitték. Pech. A piás asszony Mercedesét az ügy kivizsgálásig lefoglalta a hatóság.