A szlovák–magyaron nem lesz telt ház

Mix Online - A szlovák–magyaron nem lesz telt ház - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
NS | 2019. 03. 13. 8:15:32
A szlovák–magyaron nem lesz telt ház Magyarországon az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a válogatott Eb- vagy vb-selejtezőire, kiváltképp, ha valamelyik szomszédos ország csapata az ellenfél, általában elég gyorsan, elővételben elkapkodják a szurkolók a belépőjegyeket, Szlovákiában más a helyzet.A nagyszombati City Arenában jelen állás szerint nem várható telt ház.
 Miközben itthon a jövő vasárnapi, Magyarország–Horvátország Eb-selejtezőre néhány nap alatt, a jövő csütörtöki, Szlovákia elleni idegenbeli mérkőzésre pedig néhány óra alatt elkapkodták a magyar szurkolók a belépőjegyeket, a Nagyszombatban rendezendő Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőre, a hazai szektorokba még mindig mintegy hétezer jegyet árusítanak, miközben a jegyértékesítés már hetekkel ezelőtt megkezdődött.

A szlovák válogatott szövetségi kapitánya, Pavel Hapal ma hirdette ki a keretét a jövő heti, Magyarország és Wales elleni Eb-selejtezőre, és a sajtótájékoztatóján a jegyeladásról is beszélt.

Elmondta, a 19 200 belépőjegyből eddig 12 500-at adtak el a Magyarország elleni, hazai találkozóra. Ha figyelembe vesszük, hogy ebből mintegy kétezret a vendégszurkolók vásároltak meg, illetve, hogy várhatóan a felvidéki magyarok is nagy számban látogatnak ki a mérkőzésre, valószínűleg nem kell attól tartani, hogy a szlovák szurkolók elnyomják a magyar tábor hangját. Persze, jövő csütörtökig még bárki vásárolhat belépőjegyet, aki rendelkezik szlovákiai lakcímmel.