Havas Henrik megírja az omegás Benkő életregényét

Mix Online - Havas Henrik megírja az omegás Benkő életregényét - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Mixonline | 2019. 02. 08. 17:00:24
Havas Henrik megírja az omegás Benkő életregényét A Bestnek adott nyilatkozatában Havas Henrik azt is megemlíti, hogy életrajzot ír Benkő Lászlóról, az Omega együttes billentyűséről. Az életrajz nyilvánvalóan az Omega regénye is lesz.
Merthogy az Omegának nincs szerencséje a  zenekar történetéről szóló könyvekkel. A legrégebbi magyar rockegyüttesről máig nem jelent meg teljes zenekari életrajz. Tudunk arról, hogy készült egy negyven órás hangfelvétel, amely korábban egy könyv alapját jelentette volna, de ez máig csupán hangszalagon van, egyetlen sor nem került belőle egyetlen könyvbe sem. Évekkel ezelőtt Kóbor Jánost biztatta az Alexandra Kiadó, hogy írja meg a saját élettörténetért. A zenekar énekese el is kezdte, de idővel abbamaradt a folytatás. Legutóbb pedig Mihály Tamás írt egyfajta botránykönyvet  az együtteséről, melyben több zenésztársáról kritikusan fogalmazott, volt is sértődés és a médiában vívott szópárbaj rendesen.
Most pedig készülőben Havas Henrik könyve, amely Benkő László cseppet sem eseménymentes életéről és persze az Omega históriájáról is szól majd.