Hanza-városi kocsi mustra

Mix Online - Hanza-városi kocsi mustra - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2019. 02. 09. 17:07:22
Hanza-városi kocsi mustra A február 10-én záró Elba-parti járműshow (Autotage Hamburg) szellős kedvence lehet a BMW Z4-es. A csúcsverzióban (M40i) 340 lóerős, V6-os roadsterrel a 200 feletti robogás – pénzes – szerelmeseit célozzák meg a bajor mérnökök. Az ő munkájukat dícséri a BMW X4-es következő nemzedéke is.
A Hanza-metropoliszban vasárnap estig körvonalazódik, hogy továbbra is divatosak maradnak-e a fürge kocsik? Miközben a dízel típusokat egyre nehezebb eladni. A Porsche már nem is kínál ilyen erőforrással friss modellt. A legendás német márka vetélytársa a brit Aston Martin. 2019 egyik sztárja lehet a 2+2 üléses, 1,28 méter alacsony DBS Superleggera. A 100-as tempóra 3,4 másodperc alatt gyorsuló, 725 lovas országúti rakéta közel 100 millió forintos árából az Audi A1-es második generációjából több példányt is vásárolhatunk és három  darab, méretes Q8-asra is lecsaphatunk. A környezetkímélő, új Jaguar I-Pace és Mercedes EQC riválisa lesz az Audi e-tron limuzin.

A nyár skalpolt kedvence lehet a BMW Z4-es. A csúcsverzióban (M40i) 340 lóerős, V6-os roadsterrel a 200 feletti robogás – pénzes – szerelmeseit célozzák meg a bajor mérnökök. Az ő munkájukat dícséri a BMW X4-es következő nemzedéke is. Szintén az SUV divat tartósságát tükrözi a novemberben piacra dobott X5-ös sikere. A még tágasabb és modernebb küllemű X7-es széria 2019-től csillog majd a BMW szalonok vitrinjében. A szerényebb igényű – pénztárcájú – vevőknek a franciák a Citroën Berlingo harmadik generációját prezentálják – 7 millió forint alatti induló áron!