Sógor show

Mix Online - Sógor show - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2019. 01. 13. 9:31:25
Sógor show A Volkswagen Golf nyolcadik nemzedéke és az aktuális Ford Focus egyaránt a kompakt kategória sztárjai lehetnek 2019-ben. Bécsben január 10-én nyílt meg a Vienna Autoshow, ahol természetesen a „Made in/by Germany” típusok riválisai is bemutatkoznak.
A négynapos osztrák mustrával párhuzamosan csábít Japánba egy másik rangos buli. A Tokyo Auto Salon érthetően az ázsiai modellekre fókuszál elsősorban, de európai és amerikai márkák is felbukkannak majd a standokon. A nyolcadik generációs Volkswagen Golfnak és az új köntösbe öltöztetett B-osztálybeli Mercinek lehet riválisa a 2019-es Audi A3-as, valamint a Peugeot 308-as következő nemzedéke. 

S mi vár a salzburgi publikumra  Ausztriában január 16. és 19. között? Az AutoZum elnevezésű seregszemlén BMW-kből, Porsche-kből sem lesz hiány. Ja, és emlékezetes, hogy jó húsz esztendeje debütált az Escortot váltó Focus széria. A cég ezen megbízható, de kissé unalmas modelljéből, többféle karosszéria variánssal és erőforrással eddig bő 16 millió példány értékesítettek világszerte – jobb- és balodali kormánnyal. A téli osztrák seregszemle izgalmas szereplője lesz a Golf-szegmensben az üde Kia Ceed, melynek 6 millió forint alatti alapára csábító. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körül van. Szintén takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó. S első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával.