Migráns gyerekek a kémiai szakkörben

Mix Online - Migráns gyerekek a kémiai szakkörben - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Mixonline | 2018. 09. 11. 13:00:08
Migráns gyerekek a kémiai szakkörben A múlt szombati Rádiókabaré egyik jelenetében tanévnyitóról szóló számot hallottunk, melyben migráns gyerekeket igyekeztek a terrorista szervezetek bomba-, vegyi és biológiai fegyver-szakértő utánpótlásaként feltüntetni.
Valahogy imigyen: Felhívjuk a figyelmet arra a rendkívüli szorgalomra, melyet a migránsok gyerekei a kémia szakkörben tanúsítanak! A szám előadója még kisebb hatásszünetet is tartott, hogy leessen a tantusz. Felettébb ízléses és igazán szórakoztató, mi több, trendi poén volt, ráadásul bizonyíték arra, hogy mégis létezik kormánypárti humor. Amiről sokáig azt gondoltuk, ugyanúgy nem létezik, mint zöld ló. 

Mi, akik néhányan a rádiókészülék előtt ültünk, nem szakadtunk meg a röhögéstől. Inkább felidéztünk egy Sándor György nevű zsenit, az idézett jelenet írója nyilván nem az ő köpenyegéből bújt ki. De hát nem is onnan bújhatott ki. Sándor György ugyanis humoralista, vagyis mindabban, amit tőle mindig is láttunk és hallottunk, abban volt/van humor és morál.