Orosz grunge trió vad rockercsajjal Budapesten

Mix Online - Orosz grunge trió vad rockercsajjal Budapesten - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Kurcz Orsee | 2018. 09. 10. 13:00:17
Orosz grunge trió vad rockercsajjal Budapesten Szeptember 20-án Budapesten, az S8 Underground Clubban játszik az orosz grunge trió, a PRANA. A kilencvenes évek elejének seattle-i nagy négyesen szocializálódott zenekar ügyesen keveri a nirvanás alapokat a modernebb, metálosabb Foo Fighters-es vonallal. A banda élén nem egy klasszikus grunge arc, hanem egy karcos hangú, ízig-vérig vad rocker csaj, Natasha áll.
Hazájukban egyre nagyobb elismerésnek örvendő csapat már olyan világsztárokkal állt egy színpadon mint a Limp Bizlkit, a Guano Apes, a Black Label Society, a Skillet, a Rasmus, vagy épp a Red Fang.  De az európai közönségnek sem feltétlen ismeretlen a trio, hiszen a Seether 2014-es kontinens turnéján a PRANA melegített elő, így nálunk is találkozhattatok már velük. Akkor a Dürer Kertben adtak egy remek koncertet, most pedig az S8 a soros, hogy füstös, "kockás-inges" buli helyszínné varázsolódjon.
https://www.youtube.com/watch?v=qZlIuSIrTV8&feature=youtu.be
A buli hangulatról két hazai zenekar is gondoskodik majd. Kezdésnek a frissen visszatérő Powertrip fogja felszántani a deszkákat, grunge-tól sem idegen, sludge-os, arconcsapó metálzenéjével, majd a Grunge Punk Rockban utazó Witch Bone Garden-é a terep mielőtt színpadra lép a PRANA.

A MusicON és a Rockvilág.hu bemutatja:
"Where Grunge meets Sludge"
PRANA (RUS) + Witch Bone Garden, Powertrip
2018. 09. 20. Budapest
S8 Underground Club
Kerepesi út 26