Real Madrid: Mbappé jöhet 272 millióért?

Mix Online - Real Madrid: Mbappé jöhet 272 millióért? - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
NS | 2018. 07. 05. 17:05:26
Real Madrid: Mbappé jöhet 272 millióért? Napok óta téma a sportsajtóban, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Real Madridot, és a Juventushoz szerződik. Hogy ebből mennyi igaz, azt egyelőre nem tudhatjuk, de hogy ne unatkozzanak a szurkolók, most előkerült egy újabb őrületes pletyka. Baptiste Ripart szakíró szerint a Real Madrid megállapodott a Paris Saint-Germainnel Kylian Mbappé átigazolásáról!
A beszámolók szerint a Real Madrid és a PSG már meg is egyezett, a blancók 272 millió euróért vihetik el Mbappét, az összeget pedig négy részletben kell majd átutalniuk a párizsiak számlájára.

Példaképével játszhatna együtt Mbappé Madridban, ha CR marad (Fotó: Twitter)
A hír első hallásra őrültségnek hangzik, de több apróság is arra utal, tényleg lehet valami a pletyka mögött…

Egyrészt a hírről beszámoló Baptiste Ripart megbízható forrásnak bizonyult többször is a múltban, többek közt ő számolt be az elsők közt arról, hogy Antoine Griezmann szerződést hosszabbít az Atlético Madridnál, valamint, hogy a francia Thomas Lemar az AS Monacótól az Atlético Madridhoz szerződik.

Szintén erősíti a hírt, hogy Mbappé köztudottan imádja a Real Madridot, és gyermekkora óta a királyiaknak drukkol, többek közt Cristiano Ronaldo miatt. Ha tehát CR távozik a spanyol fővárosból, akkor is jó helyen van, ha marad, akkor pedig példaképével játszhatna együtt, ami még csábítóbb.

Az pedig már csak ráadás, hogy a PSG-nek minden eladott játékos nagyon jól jön, ugyanis az UEFA pénzügyi fair play szabályának egyre nehezebben tud csak megfelelni a párizsi gárda, amelynél további erősítéseket terveznek a nyáron.

A Real Madrid mindenesetre hivatalos honlapján azonnal reagált a hírre, és közölték, nem tettek ajánlatot a játékosért a PSG-nek.