Régi és új kocsik mustrája

Mix Online - Régi és új kocsik mustrája - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2017. 10. 09. 8:36:37
Régi és új kocsik mustrája Aki nem jutott el a vasárnap záródó berlini veterán bulira (Motorworld Classics 2017) az október 11-től Hollandiában, a hagyományos leeuwardeni Occasion Show sok évtizedes, histórikus négykerekűi között válogathat majd.
Október 15-én este, ha lehúzzák a rolót a tulipánföldi oldtimer mustra standjain, számos vásárlátogató már friss szerzeményével gurulhat haza. A 10 ezer euró alatti, öregecske Audik, VW Bogarak, Golfok, Passatok, az elnyűhetetlen nyitott, zárt, kombi Mercik, a fürge Porschék – a kamatmentes korszakban – befektetésnek is izgalmas vállalkozás lehet. A barkácsolók sem fognak unatkozni!

Az új modellről álmodozóknak érdemes Észak-Amerikába is átugraniuk. A hó végén Memphis, november legelején pedig Nashwille ad otthont egy-egy szakvásárnak (International Auto Show). Szintén az USA a házigazdája a három napos, fresnoi Central California Auto Show-nak, ahol az Európában kevésbé ismert típusokat is tesztelhetjük, fotózhatjuk november 19-én estig. A tengerentúli márkák EU-ban való üzembe helyezésekor – a jutányos vételárhoz – még hozzá kell csapni egy kisebb összeget, például a szállítási költségekre, néhány alkatrész, biztonsági felszerelés (világítótest stb.) cseréjére, s az új kocsi vizsgáztatására.