Sztárokkal kezdődik a Star Sixes

Mix Online - Sztárokkal kezdődik a Star Sixes - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
M. A. | 2017. 07. 11. 17:33:45
Sztárokkal kezdődik a Star Sixes Újra pályára lépnek a kilencvenes évek második felének és a kétezres évek elejének futballsztárjai. A Star Sixes elnevezésű tornát július 13-tól közvetít a Sport TV, ahol pályára lép majd Gerrard, Owen, Del Piero, Robert Carlos, Rivaldo, Ballack, Desailly, Deco, Puyol, Mendieta és még sokan mások is.

A szervezők a világ legnépszerűbb rendezvényhelyszínére, a londoni O2 Arénába négy napra összegyűjtik az elmúlt húsz év labdarúgásának kiemelkedő egyéniségeit, akik nemzeti csapataik színeiben vívnak meg 5+1-es kispályás focitornán egymással. 12 válogatott vág neki a Star Sixes-nek: Anglia, Brazília, Dánia, Franciaország, Kína, Mexikó, Németország, Nigéria, Olaszország, Portugália, Skócia és Spanyolország.

Aki kicsit is vevő a nosztalgiára, imádni fogja, ahogy Steven Gerrard Michael Owenhez vagy Rivaldo Roberto Carloshoz passzol, ahogy Deco, Gaizka Mendieta, Robert Pires vagy Jay-Jay Okocha bűvészkedik a labdával, ahogy Carles Puyol, Marcel Desailly vagy Rio Ferdinand szétrombol egy támadást, vagy ahogyan Del Piero esetleg Michael Ballack rohamozza Vitor Baía, Dida vagy Jens Lehmann kapuját.

A negyeddöntőket szombaton este, az elődöntőket, a bronzmeccset és a döntőt vasárnap este rendezik. A négynapos vetélkedésről a Sport1 és Sport2 mind a 26 találkozót élőben közvetíti. A mérkőzéseket Faragó Richard, Fülöp László, Gyulai Miklós, és Matuz Krisztián kommentálja.