A bulvár is magyarosch

Mix Online - A bulvár is magyarosch - Nyomtatható változat

főoldal - Vélemény
Dalia László | 2017. 02. 17. 8:00:33
A bulvár is magyarosch Nehéz kenyér a bulvár, aki egyszer belekóstolt, bajosan szabadul. Ritka az a művész, aki kerüli az efféle nyilvánosságot és a magánéletét megtartja magának. Persze, egy színész vagy zenész akár lubickolhat is a bulvárban, amíg képes irányítani a róla szóló híreket. Ha viszont olyan információk is kikerülnek, amelyek nincsenek kedvére, futhat a jó híre után.
Most már szappanoperává dagadt a Hajdú-Sarka páros válása, újabb és újabb morzsák kerülnek elő, s megértük azt a szégyent is, hogy egy celeb, aki ebből él, figyelmezteti a párost, hagyjanak fel a teregetéssel. A bulvár persze telhetetlen, hiszen ez egy kis ország, kevés sztárral, sok celebbel és már Kiszel Tünde naptárait is kétszázszor megénekelték. S ha már hírmorzsa sincs, előkeresik a régi történeteket, hogy ki mikor vesztette el a szüzességét, mikor találkozott először ufókkal, és miért nem lett világsztár. A történeteknek fele sem igaz, csak egy név, egy arc kell hozzá, hogy az olvasó elhiggye.

A legjobb szakemberek és a legokosabb laikusok próbálták megfejteni, miért gyenge ötven éve a magyar foci, de ez máig nem sikerült senkinek. A magyar bulvár is gyerekcipőben jár, bugyuta meséket közöl, s azokat gyakran együtt ötlik ki a főszereplővel. Ócska szélhámosból lesz handabandázó playboy, akire műsorokat építenek. Miközben volna itt egy-két igaz történet is, de azokba senki sem mert belegabalyodni.Holott egy német vagy angol bulvárlap nemcsak azt közli, amikor babazsúr van Beckhaméknél vagy családi kirándulás Joliéknál, hanem azt is, amikor áll a bál. 

A magyar bulvárban még nem divat magánnyomozót, paparazzit fogadni, legfeljebb politikai lejáratásnál vetnek be külhoni nagyágyúkat, hiszen ennek ára van és nem is kevés. A magyar focista, aki modellekkel hetyeg és külföldi csapatánál bulit rendez, sőt lányokat szállít csapattársainak, kimarad a hírekből, ahogy az a színész is, aki több barátnőjét eltángálta rendesen. Ám a kollégája, akit volt barátnője erőszakért perelt, már nem úszta meg sem a börtönt, sem a nyilvános kipellengérezést. Az sem hír, hogy az egyik külföldön játszó magyar focista minden évben felajánl egymillió forint értékű berendezést egy kórháznak. Pedig erről is lehet szívszorító mesét írni és ez még igaz is volna.