RSS Feed

Az EU feketelistája az adóparadicsomokról

Sajtóértesülések szerint nyolc ország, köztük Dél-Korea és az Egyesült Arab Emírségek is le fog kerülni jövő héten az Európai Unió adóparadicsomokról összeállított, jelenleg még tizenhét államot tartalmazó feketelistájáról, amelyet mindössze egy hónapja hagytak jóvá. Az uniós gazdasági és pénzügyminiszterek december elején fogadták el a listát, melyre az adóelkerülés ellen nem elég hatékonyan fellépő országok kerültek fel.

MIX videó

Berci Gyulaházán

A Gyulaházának ítélt egymilliárdból múzeumot, interaktív kiállítást szeretnének kialakítani, melyben megjelenik a magyar űrkutatás, a múltat, a jelent, a jövőt is bemutató nemzetközi űregyüttműködés.

Hatoscsatorna

Vélemény

Regös István

Azért is Mága!

Azért is Mága! Nem szeretem azt a véleményfordulatot használni, hogy „Mit akar ez a senki? Hogy merészeli a Parnasszusra jutott művészeket kritizálni, egyáltalán a szájára venni?” Nem szeretem ezeket a fordulatokat és zavar, ha egy sikertelen festő, író vagy zenész felcsap ócsárló, botcsinálta kritikusnak. Bosszant, ha valaki nem tudja csinálni, az tanítani akarja.

Sport

Asztalitenisz World Tour - Kedden rajt

A selejtezőkkel kedden elrajtol a 12 állomásból álló asztalitenisz World Tour-sorozat évnyitó, budapesti tornája: a 150 ezer dollár összdíjazású, s ezzel magyarországi viszonylatban rekorder viadalra 53 ország több mint 400 játékosa, köztük 23 magyar nevezett.

További videók

  • Több mint egy éven keresztül bujkált a rendőrök elől

    A budapesti nyomozók elfogták azt az érdi férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben csalás miatt.

  • Tánc, kikapcsolódás, és átalakulás = rúdtánc.

    Már biztosan sokféle sportot kipróbáltál, épp ideje, hogy a rúdtáncot is megismerd!

  • Őrizetben a csecsemőgyilkos

    A jelenlegi adatok, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a nő a napokban szülte meg gyermekét, akit ezt követően megölt. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nőt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Kultmix

Meghalt a The Cranberries énekesnője

A halál körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy az énekesnő Londonban éppen egy lemez felvételén dolgozott, és a Hilton Park Lane hotelben halt meg. A westminsteri rendőrség szerint reggel 9 órakor hívták őket a szállodához.

Életmód

A Suzuki pörög a legjobban

A legfrissebb előrejelzések szerint Kínában 2021-re több mint hatmillióval több új személygépkocsit fognak értékesíteni, mint 2017-ben. E mögött jócskán lemaradva, második helyen tanyázik az Európai Unió, aminek csekély számú növekvő eladási statisztikái csak az Egyesült Államok előzéséhez elegendők.

A Suzuki pörög a legjobban
Hogyan hódították meg a Földet a virágos növények?

Hogyan hódították meg a Földet a virágos növények?

Amerikai tudósok megfejtették, hogy hódították meg a Földet a virágos növények, melyek a ma élő növények 90 százalékát teszik ki - számolt be a BBC hírportálja.

BMW3

Bulvár

A világhírű magyar szamizdat

Hosszú riportot közölt a magyarországi médiahelyzetről és a Nyomtass te is! kezdeményezésről a holland Trouw (Hűség) című lap internetes kiadása. A Nyomtass te is! az állami propaganda ellensúlyozására jött létre Magyarországon. Így lett a Klubrádió után egy másik szamizdat, a Nyomtass te is! világhírű.

Nagyvilág

A kínai kapcsolat

Rupert Murdoch médiamogul volt felesége miatt figyelmeztette tavaly januárban az amerikai kémelhárítás Jared Kushnert, Donald Trump amerikai elnök vejét és főtanácsadóját - jelentette kedden a The Wall Street Journal című amerikai napilap.

Galéria

Arcok, pillanatok Nepálból

Kalandutazás Ázsia csodás országában, Nepál legszebb helyein, az egykori Malla királyok földjén. Swayambhunath, Patan, Pokhara, Pashupathinath, Bakthapur. Királyi városok, paloták, hindu szentélyek és buddhista sztúpák világába repítenek.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ