RSS Feed

A két svájci-albán provokálta a szerbeket

A FIFA nem tűr semmilyen rasszista, homofób, kirekesztő és politikai megnyilvánulást a stadionokban. A mexikóiaknak azért kell vagyonokat fizetniük, mert szurkolóik a németek elleni meccsen homoszexuálisnak titulálták Manuel Neuer kapust. A náci karlendítés ugyancsak szankciókat von maga után. Borbély Zoltán, az MLSZ korábbi sajtószóvivője és jogi igazgatója szerint határeset a dolog.

MIX videó

A legjobb tűzoltó gépjárművezető

A verseny tavaly hagyományteremtés céljával indult, a teljes versenysorozatban összesen nyolcszázan vállalkoztak arra, hogy összemérjék tudásukat a többi indulóval.

Hatoscsatorna

Vélemény

Mogyorósi Géza

Fociünnep

 Fociünnep A 95. percben lőtt góllal e hétvégén a világbajnok NSZK megmenekült – egyelőre – a kieséstől, pedig a svédek sem voltak rosszak. A világbajnokság helyszínét a drukkerek kevesebb, mint harmada tartja megfelelő környezetnek. S a megkérdezettek 43 százaléka nyíltan ellenzi, hogy a labdarúgás nemzetközi showját az emberi jogokra (gyakorta) fittyethányó putyini birodalom egy tucat stadionjáb

Sport

Drámai mérkőzésen nyert a német válogatott

A címvédő Németország drámai küzdelemben, Toni Kroos 95. percben lőtt szabadrúgásgóljával 2-1-re legyőzte Svédországot az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának szombati, második fordulójában.

További videók

  • A legjobb fűszer a faszén füstje

    Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

  • Az Üzletemberek nyerték a IV. Footgolf Csúcs Kupát

    Negyedik alkalommal találkoztak a footgolf kedvelői a Footgolf Csúcs Kupán. A Footgolf Csúcs Kupán is azoknak volt nagyobb esélye jó eredményt elérni, akik az ügyességük mellett jól tudtak koncentrálni minden rúgásukra. Hiába volt egy-egy bravúros megoldás, a footgolf játékosoknak több mint hetvenszer kellett pontosan célozniuk a jó eredmény eléréséhez.

  • Hegyek, völgyek között...

    A budapesti Gyermekvasút kanyarog a budai hegyek között. Kevesen ismerik ennek a közösségnek a belső életét.

Kultmix

Jön az Egypt Station

A sejtések beigazolódtak: szeptember 7-én megjelenik Paul McCartney új stúdióalbuma. A 76 éves brit sztár legfrissebb hírlevele szerint az Egypt Station (Egyiptom állomás) című anyag a jelenben gyökerező színes utazás zenei állomások és korok között.

Életmód

Erdélyi túrák

A határontúl íródott, legszínvonalasabb magyar nyelvű szakkönyvek között tartják számon Vofkori László: Utazások Székelyföldön című kötetét. A 13 ezer négyzetkilométeres erdélyi régióról szóló, képekkel illusztrált mű második kiadását vehetjük már kézbe.

Erdélyi túrák
A Red Bull Air Race ára

A Red Bull Air Race ára

A Red Bull Air Race világbajnokság budapesti futama 2004 óta a turizmus és Magyarország turisztikai országmárkája szempontjából is jelentős hasznot hoz az országnak - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pénteken az MTI-vel.Sokan kritzálják ugyanis a budapesti városvezetést, hogy engedélyezte a futamot, amely nagy zaj- és porártalommal jár.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Huncut holland Hamburgban

Németországban bő 45 millió autó gurul, s mintegy 75 millió kerékpár van a polgárok tulajdonában. Egyes városokban több a bringa, mint az ember, míg például Hamburgban a megkérdezettek harmada sohasem pattan nyeregbe.

Nagyvilág

Csalódott brit autókereskedők

Németországban 2018-ban már több, mint egy millió friss verda kelt el - igaz csak kétötöd részben magánjárműként. A múlt évi 2,7 százalékos forgalom növekedést idén szeretnék túlszárnyalni a szalonok. Bezzeg Nagy-Britanniában, így júniusban is panaszkodnak a kereskedők.

Galéria

Nem hobbi MZ - moci mánia

Szászország fővárosában izgalmas időszaki tárlat várja a második világháború utáni motorkerékpár históriára kíváncsi publikumot. A 65 esztendővel ezelőtt alapított keletnémet „népi üzem”, a VEB Motorradwerk Zschopau MZ-jei a KGST országok határain túl is nagy népszerűségnek örvendtek. A rendszerváltás után privatizált, hányatott sorsú gyár termelése 2016-ban leállt. A drezdai Közlekedési Múzeum kiállítása a halhatatlan moci típus legszebb példányait prezentálja.
Archívum

A hegedű művészei

Mestersorozatunkban a hegedűsök következnek. A Belváros egyik kis utcájában leltük meg az egykori Semmelweis Tibor kis boltját, ahol ma is mesterfokon, reneszánsz hangulatban űzik a hegedűkészítést.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ