RSS Feed

Fekete karácsony az olajtermelőknek

Az olajkitermelő országok múlt héten elfogadott napi 1,2 millió hordós kitermeléscsökkentésének hatására az eddig zuhanó olajár újból megindult fölfelé, ennél sokkal többre azonban nem lehet számítani – tájékoztat a K&H Alapkezelő. A befektetőknek azonban nincs min aggódniuk, hiszen a stabilan alacsony olajár támogatóan hat a gazdasági növekedésre.

MIX videó

Báli szezon a gardróbban

Hamarosan kezdődik a báli szezon, milyen az ideális estélyi.

OBB

Vélemény

Váczy András

Herbál és pálinka

Herbál és pálinka Ülök a dányi kocsmában. Izé… pub-ban. Szombat koradélután félház, férfiemberek váltanak eszmét a söntéspultnál ebéd utáni leeresztő „energiaitallal”. Kávét iszom, bambulok.

Sport

Bővítik a Veszprém Arénát

A 2022-es férfi kézilabda-Eb-re új sportcsarnok épül Szegeden, ami 2021 szeptemberére készül el, míg Veszprémben 8500-asra bővítik az arénát, a debreceni Főnix-csarnokot pedig felújítják. Ezek részleteiről beszélt bővebben Bardóczy Gábor, a 2022-es kézilabda-Európa-bajnokság kormánybiztosa a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

További videók

  • Az idén is nagy sláger a szaloncukkedli

    Az édességpiac legkeresettebb terméke minden esztendőben a szaloncukor, melyből az idén 3.500 tonna eladására számítanak, ami 6 milliárd forintos forgalmat jelent. Ez jócskán megelőzi a csokimikulások 435 tonnáját és négy milliárd forintos forgalmát.

  • A Duna gyöngyszeme

    Budapest parkjainak jelképe is lehetne a Duna ékessége, a Margitsziget. Jelenlegi formája a Duna szabályozásakor alakult ki.Több neve is volt az idők során, a legismertebb ezek közül a Nyulak szigete.

  • Szembeszéd

    Szemlátomást nem becsüljük meg a szemünket, erről és sok másról is beszél dr. Nagy Zoltán Zsolt Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának az igazgatója.

Kultmix

A Yerma az Ódry Színpadon

Molnár G. Nóra IV. éves fizikai színházi koreográfus hallgató készített előadást Lorca Yerma című drámája nyomán, melynek bemutatójára december 12-én 19 órakor az Ódry Színpadon kerül sor.

Életmód

3000 gyerek óriáskerekezhetett ingyenesen

Hagyományteremtő céllal december 7-én adventi jótékonysági napot tartottak az óriáskeréken gyermekek részére. 3000 gyermek próbálhatta ki ingyenesen és láthatta Budapest főbb nevezetességeit teljes körpanorámában. Néhány szerencsés mellé ráadásul egy-egy híresség is beült a kabinba.

3000 gyerek óriáskerekezhetett ingyenesen
Filmmel és borral népszerűsítik a Balatont

Filmmel és borral népszerűsítik a Balatont

A tavalyi évben megközelítette az 5,8 milliót a balatoni régióban a vendégéjszakák száma, ami idén akár további kétszámjegyű növekedést mutathat szakértők szerint. Hazánk egyik legjelentősebb turisztikai régiójában évek óta az egyik legfontosabb fejlesztési cél, hogy a szezont a néhány hónapos nyári időszakról egész évesre tolják ki, most ehhez egy film is társult.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Sophia Loren, Louis Amstrong és a többiek

Németország egyik legnagyobb hotelje az 1958-ban átadott InterContinental Berlin a Budapester Strasse legendás épületei közé tartozik. A szálloda illusztris vendéglistája lélegzetelállító. Hiszen Conrad Hilton úr szállójában olyan sztárok hajtották álomra fejüket, mint Marlene Dietrich, Maria Callas és Sophia Loren.

Nagyvilág

Becsületsértési per Navalnij ellen

Becsületsértési pert indított Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus ellen kedden Moszkvában Viktor Zolotov , az orosz nemzeti gárda (Roszgvargyija) igazgatója.

Galéria

Velence, te csodás!

Már több mint 600 éve áll ez a meseváros. Lassan-lassan benépesült, és az ember Velencén keresztül bebizonyította, hogy micsoda hatalmas tehetségpotenciál áll a rendelkezésükre. Szinte hihetetlen, hogy az akkori technológiával fel tudták építeni ezt a vízben álló mesevárost, ami azóta is pompázik, és az egész világról idevonzza a turistákat. Itt aztán hatalmas tömegben együtt menetel és nézi a gondolákat a Dózse-palotát, fekete, fehér, sárga, vörös, az összes földrész képviselteti magát. 

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ