RSS Feed

Mága Zoltán Marosvásárhelyen

Harminc árva gyermeknek nyújtottak segítséget Mága Zoltán 100 templomi jótékonysági koncertsorozatának első, marosvásárhelyi eseményével, ahol mintegy egymillió forint gyűlt össze - közölték a szervezők az MTI-vel. A támogatás teljes összegét helyben adták át a marosvásárhelyi Szent Erzsébet Társulás számára, amelyet Bakó Béla Pál ferences atya vett át.

MIX videó

Velence

Aggódnunk kell a világ e különleges szegletéért, a városért, mely maga a történelem. Tetszik, nem tetszik a víz az úr. Súlyosbítja a helyzetet a turisták áradata, de vajon megtilthatjuk-e bárkinek, hogy saját szemével fedezze fel a San Marcot, a palotákat, a sikátorokat. Higgyünk a csodában…

Hatoscsatorna

Vélemény

Harsányi Péter

A béke vagy te, Sport!

A béke vagy te, Sport! A fenti cím idézet báró Pierre de Coubertin, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyik alapítójának, Óda a Sporthoz című verséből. A téli olimpia kapcsán jutott ismét szembe, mikor Észak-, és Dél-Korea együtt vonult az olimpia megnyitóján Phjongcshangban, majd láthattam a két Korea egyesített női jégkorong válogatottját játszani.

Sport

Budapest lesz az e-sport fővárosa

Hétvégén Budapest lesz az e-sport fővárosa, ugyanis péntektől vasárnapig a BOK Sportcsarnokban rendezik a V4 Future Sports Festival pénzdíjas e-sportbajnokságot és -konferenciát. A szervezők közleménye szerint a nagyszabású rendezvény az első ilyen jellegű lesz Magyarországon.

További videók

Kultmix

Indiana Jones ismét visszatér

Steven Spielberg és Harrison Ford újra együtt fog dolgozni, jövőre az Indiana Jones kalandjai ötödik részét kezdik majd el forgatni az Egyesült Királyságban.

Életmód

Olasz Erős Pista

Paprika piros sportkocsi tündökölt Genfben. A V8-as Ferrari 488 Pista nem lesz tömegjármű. Az itáliai országúti rakéta komoly riválisa lehet a 100-as tempóra 3,1 másodperc alatt gyorsuló, vadiúj, alacsony kasznis Lamborghini.

  Olasz Erős Pista
Szezonnyitó autós fesztivál Budapesten

Szezonnyitó autós fesztivál Budapesten

Az idén március 23. és 25. között rendezik meg Magyarország legnagyobb autó-kiállítását és vásárát a Hungexpo területén, a budapesti vásárváros pavilonjaiban és külterületén 15 ország több mint 1000 járműve és 200 kiállítója mutatkozik be a szezonnyitó autós fesztiválon.

BMW3

Bulvár

Zana nélkül mit érek én?

A Zana nélkül mit érek én? című műsorban, április 20-án, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban lép színpadra Zana József, Koós János, Dékány Sarolta, Karda Bea, Körmendi Péter és kisegyüttese.

Nagyvilág

Victoria Beckham Kenyában jótékonykodik

Az egykori Spice Girl énekesnője, négy gyermek anyja, a Sport Relief projekt keretében Kenyában találkozott a Nairobi Box Girl projekt tagjaival, valamint felkereste a Nairobitól észak-nyugatra található Kibera nyomornegyedében található klinikát.

Galéria

Mini Magyarország Szarvason

Szarvason épült fel az ország egyetlen interaktív makettparkja, a mini Magyarország. A parkban több mint félszáz épített csoda minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a történelmi Magyarország közepén. Képeinken most elsősorban a budapesti látványosságok kicsinyített mását mutatjuk be olvasóinknak. 

Archívum

Párizsból szeretettel

Párizs megér egy misét, Párizs a fények városa, Párizs a divat fővárosa, Párizs a konyhaművészet hazája, Párizs a művészetek, kiállítások otthona... ezek nem csak szólamok, de ahhoz; hogy átérezzük a párizsi életmódot mindenképpen személyesen kell megtapasztalnunk. Ha Párizsban járunk, akkor érthetjük meg igazán, hogy a párizsi ember joggal büszke városára.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ