RSS Feed

Érettségi - Véget értek az írásbelik

Befejeződtek az írásbeli érettségik, a vizsgák következő állomásaként június 8-án megkezdődnek az emelt szintű szóbelik - közölte az Oktatási Hivatal (OH) hétfőn az MTI-vel. A hivatal összegzése szerint a közép- és emelt szintű írásbeli vizsgák során 16 napon 1170 helyszínen mintegy 108 500 diák tett érettségit.

MIX videó

A legjobb fűszer a faszén füstje

Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

Hatoscsatorna

Vélemény

Dalia László

Két félidő kevés

Két félidő kevés Nem kevés a 90 perc, de magyar bajnokságban játsztahnának három félidőt is, akkor sem lenne több néző. S Csányi elnök úr, akihez fogható MLSZ elnök rég nem volt, maga is kénytelen volt beismerni, hogy sok minden történt a magyar fociban, de a néző nem lett több. Pedig izgalmas volt bajnokság, az utolsó fordulóban dőlt el, hogy melyik csapat játékosai viszik haza az aranyérmet.

Sport

Märtz Tamás 18 fős keretet hirdetett

Märtz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte bő, 18 fős keretét a júliusi, budapesti vizes világbajnokságra.

További videók

Kultmix

Jazzfesztivált rendez június közepén a tízéves Paksi Képtár

A Bacsó Kristóf Triád, a Dresch Quartet és a Juhász Gábor Trió lesz a vendége a tízéves Paksi Képtár által szervezett Paksi Jazz Fesztiválnak június harmadik hétvégéjén.

Életmód

Egészséget a retektől

A retket már az ókori Kínában és Japánban is nagyon kedvelték, gyógyszerként használták, és sok étel alapját képezte. Nem véletlen, hiszen vitamindús, magas a rost- és alacsony az energiatartalma, fogyókúrához is ajánlott és egész évben fogyaszthatod.

Egészséget a retektől
Amit a csicsókáról tudni kell

Amit a csicsókáról tudni kell

Íme 5 tény, amit a csicsókáról érdemes tudni! A történelmi Magyarországra Franciaországon és Olaszországon keresztül, még a burgonya megjelenése előtt jutott el, és a 17. században kezdett honosodni. Dudoros felülete miatt tisztítása nem egyszerű, de az új fajták gumói már simábbak.

BMW3

Bulvár

A nagy találkozás Michael Jordannel

Sokaknak nem adatik meg az életben, hogy együtt eddzenek kedvenc sportolójukkal. Dávid Kornélnak azonban igen, először 1997-ben vett részt edzésen az aktuális bajnok Bullsnál, amikor Michael Jordan is a Bikákat erősítette.

Nagyvilág

Loptak a Tito emlékkönyvből

A világ vezető politikusainak és közéleti személyiségének részvétnyilvánító bejegyzéseit és aláírásait tartalmazó lapokat lophattak el Josip Broz Titónak, Jugoszlávia egykori örökös elnökének emlékházából - számolt be róla a Vecernje Novosti című szerb napilap pénteken.

Galéria

Medvék parkja

Veresegyházon 1998. novemberében nyílt meg Közép-Európa egyetlen medvemenhelye. Az 5,5 hektáron elterülő együttes, 3,5 hektárnyi egybefüggő kifutójában kedvére játszhat ma is 39 barnamedve.

 

Archívum

Baseball magyar módra

A baseball két csapat által játszott labdajáték. A játék során a pitcher névre hallgató labdadobó egy ökölnyi méretű labdát hajít a másik csapat játékosa felé, akinek azt egy ütővel kell megütnie. A játék pontozása futásból és a játékterületen található jelzések (bázisok) megérintéséből adódik.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ