RSS Feed

Nem tiszta Magomed múltja

Évekkel ezelőtt egyszer már át kellett esnie nemzetbiztonsági szűrésen a festékes aktivistával bocsánatkérős videót forgató Magomed Dasajevnek, méghozzá éppen akkor, amikor a hontalanságát akarta bizonyítani. Úgy tudjuk, ekkor Debrecenben élt. Azt viszont még csak most vizsgálják, a csecsen származású férfi hogyan vesztette el az állampolgárságát, ami korábban orosz volt.

MIX videó

Hangulatos étterem Újlipóciában

Az éttermet 1913-ban alapították, abban a korban, amikor az evésnek még becsülete volt. Krúdytól Máraiig számos író a tanúja annak a világnak, amelyben egy jó ököruszály levesért akár órákat utaztak az értők.

OBB

Vélemény

Regös István

A szövetségről

A szövetségről Furcsán hat, hogy éppen egy internetes oldalon védelmezem a nyomtatott sajtót. Éppen akkor kezdtem a Mix Magazin kiadásának szervezését 2001-ben, amikor berobbant a világhódító internet. Erről az volt a véleményem, hogy a bolha köhög és a karaván halad. Magyarul, nem lesz hosszú életű az internet. Kollégáim óva intettek, hogy kitartsak a véleményem mellett, mert modernebbül gondolkodtak, mint én és jobban ismerték az internet bontakozó világát.

Sport

A csapatutasítás a nagy kérdés a Mercinél

Lewis Hamilton kifejtette véleményét a csapatutasításokról: a háromszoros világbajnok kiemelte, hallani sem akar arról, hogy a Mercedes mesterségesen dönti el a házon belüli küzdelmet, de azért akadhatnak kivételes helyzetek.

További videók

 • Őfelsége ellenzéke

  E karikatúrák nézegetése közben azon is eltöprenghetünk, hogy mi tűnt el végleg Hofival, akiről azt is leírták, hogy nagyobb hatással lenne a társadalomra, mint az összes párt együttvéve.

 • Hegyek, völgyek között...

  A budapesti Gyermekvasút évtizedek óta kanyarog a budai hegyek között. Ennek ellenére ma már csak kevesen ismerik ennek a közösségnek a belső életét.

 • Műfogsor a villamosról

  A köznyelv a talált tárgyak osztályaként ismeri, hivatalosan azonban a Budapesti Közlekedési Vállalat Ügyfélszolgálatán belül a Talált Tárgyak Kezelése a megnevezése.

 • A Pilates

  Tréning ahol a test és a lélek egységének megteremtése a cél.

Kultmix

Független színházi fesztivál Budapesten

A budapesti RS9 Színház RS9 OFF elnevezésű független színházi fesztiválja egyfajta szemleként önálló társulatok, vándorszínházak, kulturális egyesületek és kis színházi műhelyek darabjait vonultatja fel 2017. április 28-tól 30-ig.

Életmód

Ragaszkodunk a walkmanhez

A Jófogás és a GKI közös, médiafogyasztási szokásainkat vizsgáló kutatásából többek között arra is fény derül, hogy a lakosság felénél még van otthon kazettás magnó, de walkmanünket is féltve őrizzük.

Ragaszkodunk a walkmanhez
Az Eötvös-diákok nem kérnek ballagási ajándékot

Az Eötvös-diákok nem kérnek ballagási ajándékot

Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.

BMW3

Bulvár

Rékasi és a penészes kenyér

Közel két éve annak, hogy Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, amiből még sem fizikailag, sem pedig anyagilag nem lábalt ki teljesen. Úgy tűnik ugyan, hogy a műtétek sorozata véget ért, nemrég ugyanis kioperálták sérült lábából a csavarokat, de a rehabilitáció még tart.

Nagyvilág

Ünnep, háború, halál

Horogkeresztes parádékkal, népünnepélyekkel köszöntötte a náci rezsim 1937-ben Berlin 700. születésnapját. Az erődemonstráció egyszerre szólt az antifasiszta belső ellenzéknek és a külföldi kritikusoknak. A (németül jól beszélő) itáliai diktátor is meghívott vendég volt. Majdan - éppen 72 esztendővel ezelőtt - szinte egyszerre pusztult el Mussolini és Hitler.

Galéria

Bravó Szentendre!

Végre büszke lehettem egy magyar turista központra. Mindig arról írunk, hogy tömeg hömpölyög mondjuk a Velencei-lagúnák partján. Hát most Szentendre is feliratkozott a szenzációs turista célok közé.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ