RSS Feed

Rendhagyó album: Koncz Zsuzsa bikiniben

Huszonhat év után Koncz Zsuzsa végre hagyta meggyőzni magát, hogy ismét kellene már róla egy könyv. Olyan sokan és sokszor kíváncsiskodtak, mire vár, hogy megunta és áldását adta egy életrajzi kötetre. Így született meg végre ez a jórészt ismeretlen fényképekkel telezsúfolt album, amit Bródy el is nevezett képeskönyvnek. A vaskos album egyszerűen letehetetlen. Nem csupán azért, mert látható benne egy, a havannai tengerparton készült bikinis kép is Koncz Zsuzsáról. Arról a hamburgi hajókirándulásról nem készült kép, melyen Koncz Mick Jaggerrel beszélget, a könyv mégis nagyon a helyén van.

MIX videó

17 éves a Mix Magazin

A Mix Magazin 17-ik születésnapját ünnepelte.

Hatoscsatorna

Vélemény

Mogyorósi Géza

Az év emberei

Az év emberei Az 1933 elején Berlinben kancellári megbizatást kapó náci vezérnek alig öt esztendőre volt szüksége, hogy a tekintélyes amerikai Time magazin "Az év embere" elismerésre méltassa. A második világháború óta ezt a címet csupán három német kormányfő érdemelte ki. Hm!

Sport

A sárkányhajózás legnagyobb világbajnoksága Szegeden

Harminc ország több mint ötezer versenyzőjét várják Szegedre a Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség és a Magyar Sárkányhajó Szövetség által közösen szervezett 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokságra

További videók

Kultmix

José Carreras Budapestre érkezik

1990-ben három hihetetlenül tehetséges tenor újragondolta és megreformálta a komolyzenei koncert fogalmát: José Carreras, Plácido Domingó és Luciano Pavarotti. Az öltet gazda José Carreras volt, aki idén decemberben Budapesten is megmutatja, hogy mire képes a hangjával.

Életmód

Együttes erő: mozgás és táplálkozás

A márciusi zord, kiszámíthatatlan időjárás után áprilistól egyre melegebbek és hosszabbak a napok, és egyre több friss, hazai gyümölcs és zöldség közt válogathatunk, így ilyenkor minden adott ahhoz, hogy az újévkor megfogadott életmódváltásnak nekifussunk.

Együttes erő: mozgás és táplálkozás
Európa: négykerekű kedvencek

Európa: négykerekű kedvencek

Az Év autója címet a Volvo XC40-esnek ítélte 2018-ban a nemzetközi zsűri. Az öreg kontinensen tavaly is az európai típusok fogytak a legjobban az kereskedőknél. A bajnok a Volkswagen Golf/Jetta páros. A német verdák mellett - az idén alapításának 120. évfordulóját ünneplő - Renault gyár Clio-i voltak a legkelendőbbek.

BMW3

Bulvár

Artistanövendékek, fókák és arcfestés

Április 21-én tartották az idei Cirkuszi Világnapot, amit minden április harmadik szombatján ünneplünk. Ez az esemény a Cirkuszművészeti Világszövetség (Fédération Mondiale du Cirque) kezdeményezésére jött létre 2007-ben, eredetileg Európai Cirkuszvilágnapként.

Nagyvilág

346 hegymászó próbálkozik a Mount Everest meghódításával

A nepáli hatóságok 38 helyi és külföldi csoportnak adtak engedélyt arra, hogy a tavaszi szezonban megmásszák a Mount Everestet (Csomolungma), a csoportokban 346 hegymászó próbálkozik a világ legmagasabb hegycsúcsának meghódításával.

Galéria

Tizenhét éves a MIX Magazin

Elegáns és hangulatos partival köszöntötte tizenhetedik születésnapját a MIX Magazin a Hotel Hungária City Center rendezvénytermében. Közéleti személyiségek, politikusok, művészek, ügyvédek, cégvezetők, vendéglősök, újságírók, üzleti partnerek, szponzorok - egyúttal barátok - fogadták el meghívásunkat.

Archívum

Csak egy ugrás

Néhány évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egynapos kirándulást tegyünk Ausztriába. Bármilyen közel is van, egy világ választott el tőle. Ma már nincs akadálya annak, hogy akár Budapestről is kiugorjunk egy kis alpesi levegőt szívni. Semmering bájos kisváros, melynek hegyoldala télen a síelőké, nyáron a bringásoké. Nagyszerű az infrastruktúra, tökéletes a kikapcsolódás.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ