RSS Feed

Semjén viziói Európáról

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint a legnagyobb probléma a migrációval, hogy "ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük". A KDNP elnöke csütörtökön egy váci fórumon osztotta meg a gondolatait a témában. A KDNP elnöke immár nemcsak a vadászathoz ért, hanem az iszlámnak is nagy szakértője, mert ahogy mondja "ahol muzulmánok vannak, ott előbb-utóbb a sáríát be kell vezetni..."

MIX videó

Az EDWARD üzenet

A józsefvárosi Deák Diák Általános Iskolában rendezték meg szeptember 21-én a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) által indított közlekedésbiztonsági programot. A EDWARD (European Day Without A Road Deathprojekt célja, hogy ezen a napon Európában egy halálos áldozata se legyen a közúti közlekedési baleseteknek.

Hatoscsatorna

Vélemény

Regös István

Szegény Zsuzsa!

Szegény Zsuzsa! Egy picit szégyellem magam és egy kicsit büszke is vagyok. Büszke vagyok arra, hogy a Mix Online-on én írtam először Demcsák Zsuzsa tündökléséről és bukásáról. De szégyellem, ha csak kis százalékban is, szigorú írásom közrejátszott Zsuzsa bukásában. Mert dehogy akartam, hogy elveszítse a munkáját az ATV-ben! Szó se róla, a mai televíziós piacon van nála rosszabb, gyengébb műsorvezető is.

Sport

Szoboszlai fontos gólja

Szoboszlai Dominik góllal járult hozzá csapata, a Liefering 3:0-s győzelméhez az osztrák labdarúgó-bajnokság másodosztályában. Az ellenfél a Blau-Weiss Linz volt, a pénteki meccset végigjátszó 16 éves magyar játékos a vezető gólt szerezte.

További videók

  • Édes Napok

    A hetven kiállító által készített csokoládékat, kürtös kalácsot, fánkokat, fagylaltokat és süteményeket kóstolhattak a vendégek.

  • Idén 25 éves a Remíz

    Idén ünnepli születésének 25. évfordulóját a Remíz Étterem.

  • Boci Boci Szürke

    A szürkemarha igazi hungarikum

Kultmix

Tolcsvay Berlinben penget

Az ősszel ismét a német főváros vendége volt Koncz Zsuzsa, mivel meghívást kapott Frank Schöbel német slágerénekes berlini gálaműsorába. A hajdani NDK szupersztárja "Frankie Boy" hamarosan 75. születésnapját ünnepli, s ebből az alkalmából az MDR tv-csatorna az Admiralspalastban klassz bulit rendezett.

Életmód

Mitsubishi, Bentley és a többiek

Móricz Zsigmond legendás regénye jutott eszembe, amikor először láttam a párizsi szalon legújabb brit és japán terepnyűvőjét. Rokonok - gondoltam, döbbenten pislogva a Land Rover Discovery és a Mitsubishi Ground Tourer márkájú monstrumokra. 2017-ben aztán a Bentley luxus batárja is megjelent a piacon.

 Mitsubishi, Bentley és a többiek
Land Rover Defender német-módra

Land Rover Defender német-módra

Német technológiával élesztené újra a legendás Land Rover Defender terepjárót egy brit befektető - írja az Automobilwoche hírportál a Handelsblatt értesülésére hivatkozva. A Land Rover Defender robosztus terepjárót 68 éven keresztül gyártották, amit a Jaguar Land Rover (JLR) 2016-ban az egyre szigorodó járműbiztonsági előírások miatt állított le.

BMW3

Bulvár

Orbán zöld ingének titka

Puzsér Róbert kritikus, megmondóember és Bencsik Gábor Demokrata-újságíró Facebook-párharcából derült ki Orbán Viktor zöld ingének igaz története - vette észre a 444.hu. Orbán Viktor miniszterelnök világítóan zöld ingben jelent meg Tusnádfürdőn, majd pár héttel rá Kötcsén is.

Nagyvilág

Motoros felvonulás a szűrésért

A világ 90 országának 600 városában 70 ezer motoros felvonulása hívja fel a figyelmet a prosztatarák megelőzésére és a szűrés fontosságára egy időben vasárnap; a budapesti vonulásra 220-an regisztráltak. A Distinguished Gentleman's Ride (DGR) a világ legnagyobb motoros jótékonysági eseménye.

Galéria

Rendőrségi helyszínelők országos versenye

A VII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt tartották Móron. Az ország valamennyi megyéjéből két fős helyszínelő csapatok érkeztek, hogy összemérjék tudásukat, ki a legjobb a közúti, illetve a vízi baleset, a gyilkosság helyszínelésében, a szimulációs versenyben. Kilenc helyszínen rendeztek olyan balesetet, amelyek mindegyike szakmai kihívást jelentett.


 

Archívum

Baseball magyar módra

A baseball két csapat által játszott labdajáték. A játék során a pitcher névre hallgató labdadobó egy ökölnyi méretű labdát hajít a másik csapat játékosa felé, akinek azt egy ütővel kell megütnie. A játék pontozása futásból és a játékterületen található jelzések (bázisok) megérintéséből adódik.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ