RSS Feed

Vujity Tvrtko: miért hordok sapkát?

Új Szó Online - 2014. 05. 04. 8:00:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vujity Tvrtko: miért hordok sapkát?

A TV2 riporterének dunaszerdahelyi látogatásáról számol be a pozsonyi Új Szó Online. Vujity Tvrtko arról is mesélt, hogy Balogh Szilárd néven anyakönyvezték, de 18 évesen megváltoztatta a nevét. Semmi oka nincs, hogy miért hord sapkát, van haja, nincs tetoválása. És a fél feje sem hiányzik, tette hozzá.

Magyarországi horvátnak vallom magam - mondta a riporter. - Tehát horvát vagyok, horvát az anyanyelvem, anyukámmal és a gyermekeimmel horvátul beszélek. De! Piros-fehér-zöld a zászlóm, Isten áld meg a magyart a himnuszom, és magyar – horvát focimeccsen csak a magyaroknak szurkolok.
A kérdésre, hogy mikor volt a legnagyobb veszélyben, azt válaszolta, nem szeret erről beszélni, mert szerinte az elvonja a figyelmet a valódi témáról, illetve a riportja valódi hőséről. Most járt Ugandában,  tizenhétfajta védőoltást kapott, beszélt arról, hogy háromgyerekes családapa van egy 11 éves, egy 10 éves és egy 3 éves gyermeke. - Férje vagyok egy csodálatos hölgynek, ők kitöltik a mindennapjaimat - tette hozzá..
Faggatták arról is, miért van rajta sapka. - Semmilyen különleges oka nincs - magyarázta. - Van hajam, nem hiányzik a fejem fele, nincs tetoválásom. Az a jó a sapkában, hogy, ha leveszem a fejemről, akkor pl. a komáromi fürdőben senki nem ismer meg. Nekem nem az a rejtőzködés, ha a fejemen van a sapka, hanem ha nincs! 

   


Fotó: Papp Mónika
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ