RSS Feed

Folytatódik a "fapuma" - forog az Üvegtigris 3.

Szerencsi Bori - 2010. 06. 16. 18:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Folytatódik a

Akciódúsabb jelenetekre számíthat a közönség az Üvegtigris harmadik részében, amit karácsony előtt mutatnak majd be. A már kultfilmmé vált első rész hangulatát megőrizve, a harmadik rész messze ellép az eddigi történettől; több jelenet is a fővárosban játszódik majd.

Ismét  összeállt az Üvegtigris 1. gárdája, hogy újabb elképesztő kalandokba keverjék a már jól ismert hat jó barátot, Lalit (Rudolf Péter), az amerikamániás büfést, Gabent (Reviczky Gábor), az autóneppert, Rókát (Gáspár Sándor), a piti csencselőt, Sanyit (Horváth Lajos Ottó), a félnótás hajléktalant, a Babettás Csokit (Csuja Imre), ), és a szaxizó Cingárt (Szarvas József).
                                                                           A forgatást június végén kezdjük, és előreláthatólag 34 napig tart - mondta Rudolf Péter (Fotó: Varga Gábor)Az Üvegtigris 3. egyik forgatási helyszínén, az Európa Hajón Kapitány Iván, a film operatőre elmondta, hogy az előző részekhez képest több helyszínen forgatnak, sokkal több statiszta játszik majd a történetben. Az ismert színészeken kívül kulcsszerepben láthatjuk Kamarás Ivánt, aki kizárólag a forgatás miatt érkezik haza a napokban Los Angelesből. Szintén újdonságként szolgál a nézőknek, hogy három női szereplő is megjelenik majd a filmben, ám az, hogy őket kik alakítják, egyelőre még titok. 
                                                                     Pataki Ági és férje Kovács Gábor producer (Fotó: Varga Gábor)


"Én egy plebejus lélek vagyok: szüleim első generációs értelmiségiek. Én azért szeretem az Üvegtigrist, mert úgy érzem, hogy ezekhez az emberekhez - ehhez a hat szerethető balfácánhoz - közöm van." - zárta gondolatait a forgatókönyvíró-rendező-főszereplő, Rudolf Péter.
                                                                        Róka és Gaben, Gáspár Sándor és Reviczky Gábor (Fotó: Varga Gábor)


Az Üvegtigris 3. forgatókönyvét Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda dramaturg és Rudolf Péter írták, az operatőr Kapitány Iván, a vágó Kiss Wanda, a rendező ismét Rudolf Péter.


Az Üvegtigris 3.-at december 16-ától láthatja majd a magyar közönség.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ