RSS Feed

Hidi Patrik - Budapest Honvéd

NS - 2020. 01. 15. 9:49:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hidi Patrik - Budapest Honvéd

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja: a Budapest Honvéd szerződtette Hidi Patrikot. A legutóbb Kazahsztánban futballozó középpályás három évre írt alá nevelőegyesületével. A kispesti nevelésű középpályás legutóbb a kazah Jertisz Pavlodarban (oroszos átírásban: Irtis Pavlodar) futballozott, de november végén lejárt a megállapodása, így szabadon szerződtethető volt.

A Budapest Honvéd három évre szóló megállapodást kötött a 29 esztendős, korábbi korosztályos válogatott játékossal, aki kazah csapatában 2019-ben 35 tétmérkőzésen játszott, összesen egyszer volt eredményes.

Hidi a 2008–2009-es idényben mutatkozott be a Honvéd felnőttcsapatában. Ő az egyetlen aktív játékos, aki kispesti színekben legalább kétszáz NB I-es mérkőzésen lépett pályára – derült ki a fővárosi klub közleményéből.

Hidi 2017-ben bajnok lett a Honvéddal, majd a spanyol Real Oviedóhoz igazolt. 2018 őszén ismét a kispestieket erősítette.

„Amikor legutóbb a Honvédban játszottam, még nem adták át az akadémiai létesítményt, a körülményekben óriási változás történt a távozásom óta – mondta a honvedfc.hu-nak Hidi Patrik. – De nemcsak az épület változott, csapatépítésben, koncepcióban, médiamunkában, igazából minden irányban fejlődik a klub. Nagyon jó érzés, hogy újra itt lehetek, hiszen bármennyi változás történt, így is otthon érzem magam. Az emberek nagy részét ismerem, majd az újakkal is megismerkedem, örülök, hogy újra itthon vagyok, remélem, sikeres időszak áll előttünk. A kazahsztáni szerződésem lejárta után mindenképpen hosszú távú koncepcióban gondolkoztam, a családom és a saját szempontból is örülök, hogy sikerült a Honvéddal megegyezni.  Hároméves szerződést írtam alá, úgyhogy nem abban gondolkozom, hogy mikor mehetek újra külföldre vagy egy másik csapathoz, hosszú távra tervezek. Csak arra koncentrálok, hogy minél sikeresebb legyen az előttünk álló időszak, minél jobb eredményeket érjünk el.”

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ