RSS Feed

Piszkosul jóképű moszkvai csibész a Vörösmarty Színházban

Vörösmarty Színház - 2020. 01. 06. 13:00:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Piszkosul jóképű moszkvai csibész a Vörösmarty Színházban

A 2020-as évet Ljudmilla Ulickaja óriási sikerű regényéből készült színdarabbal nyitják Székesfehérváron, a Pelikán Fészekben. Az Odaadó hívetek, Surik különleges látványvilággal tárul a nézők szeme elé. (Képünk az olvasópróbán készült.)

 Az Odaadó hívetek, Surik különleges látványvilágot kínál majd,, az egész Surik-valóság egy nagy kötött, fonalakból, gombolyagokból álló, szürreális világ lesz. Surik életének fonalát a nők gombolyítják, és ő hűségesen hagyja magát. Hol ennek, hol annak. Kikerülhetetlen, hogy az igaz szerelem is rátaláljon, de a kötésminták nem változnak, egy sima, egy fordított. 

Surik egy piszkosul jóképű moszkvai csibész. Szerelemgyerek, viharos születése után idős apja balesetben meghal. Surik neveltetését nagyanyja veszi erős kezébe, majd halála után anyja próbálja irányítani a sorsát, aki maga is gyermek még. Surik a nők álma, a nők játékszere, a nők áldozata, a nők bűnbakja. A nők szövik, gombolyítják élete fonalát, de merre gurul ez a gombolyag?

Surik világát Kerkay Rita álmodta színpadra, a címszerepben Benkő-Kovács Gergő, életének nőit pedig Varga Lili, Varga Mária és Ballér Bianka játssza. Az előadás zenéjét Burján Gabi szerzi, és hegedűn kíséri majd. 


Fotó: vörösmartyszinhaz.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ