RSS Feed

Eddie Murphy szerint nincs olyan ember, aki ne ismerné

Blikk.hu - 2019. 12. 15. 17:42:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Eddie Murphy szerint nincs olyan ember, aki ne ismerné

Eddie Murphy-nek biztosan nincs szüksége biztatásra, ugyanis szerinte minden embernek ismernie kell a munkásságát. Ez pedig még csak a kevésbé meglepő dolog, amit elárult magával kapcsolatban.

Pénteken jelent meg egy hosszabb hangvételű interjú az IndeiWire oldalon a hollywoodi színész új filmjével kapcsolatban. Az interjúban több meglepő gondolatát is megosztotta a nyilvánossággal – számolt be róla a 24.hu.

Az egyik ilyen volt, amikor szóba került, hogy mi van azokkal az emberekkel, akik nem ismerik a nevét, amire egyszerűen a következő választ adta:

„Szimplán csak nem a valóság. Ha 15 évvel ezelőtt születtél, akkor is láttad a Shreket, láttad a Dreamgirls-t. Lehetetlen az, hogy vannak emberek, akik nem tudják, hogy kicsoda Eddie Murphy”

Az, hogy ezt az állítását mennyire gondolta komolyan, nem tudhatjuk, viszont erősen meglepett mindenkit, mikor elárulta, hogy nincsen számítógépe és húsz éve már a lapokat sem olvassa.

A hírekről pedig honnan máshonnan, mint a többi emberen keresztül értesül, mivel elmondása szerint arról, hogy mi történik a világban, a tapasztalásból és az emberek egymás közti kommunikációjából kellene informálódni. Azzal pedig sokkal bizalmasabb és erőteljesebb kapcsolatokat lehetne kialakítani.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ