RSS Feed

Megoperálják Bárdosi Sándort

mti - 2019. 11. 30. 8:00:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Megoperálják Bárdosi Sándort

Az egykori élsportoló hamarosan újabb műtét elé néz. Bárdosi évek óta küszködik térdproblémákkal, szinte már le is mondott arról, hogy térde olyan lesz, mint egykor.

Ezúttal egy egészségügyi intézményben vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, a rendelők fertőtlenítése mellett egy-egy szakorvoshoz is ellátogattak, hogy segítségére legyenek. Bárdosi hosszasan elidőzött az ortopéd szakorvosnál, mint kiderült, nem véletlenül. A vizsgálat során komoly egészségi problémáiról vallott az egykori élsportoló.

„Sajnos a jobb térdemet már többször kellett műteni. Ez már megjárta a hadak útját, belső keresztszalag-szakadásom is volt tizenéve. Lazák a szalagok, az ízületi rés sincs rendben, nincs a legjobb állapotban a térdem” – mesélte a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Bárdosi, akinek újra kés alá kell feküdnie.„Komoly probléma van a térdemmel, eddig is volt már jó pár beavatkozás abban a reményben, hogy javul a helyzet. Sajnálatos módon újabb műtétre van szükség. Szinte már az egész országot, a legtöbb egészségügyi intézményt körbejártam már a térdproblémám kezelése miatt. Ebből a térdből talán már soha nem is lesz olyan, mint fiatalabb koromban volt” – tette hozzá Bárdosi, aki a mozgást is minimalizálta térdproblémái miatt. „Az ugrálással járó sportokat, mint a kézilabda és a kosárlabda nem javasolják. Valójában a birkózást sem annyira, így minimális terhelésnek teszem ki a térdem az utóbbi időben. Remélem, a műtét után javul majd a helyzet” – bizakodik a Sláger Reggel műsorvezetője. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ