RSS Feed

Ifjabb Knézy ismét nagyot mondott

444.hu - 2019. 11. 29. 16:52:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ifjabb Knézy ismét nagyot mondott

Ifjabb Knézy Jenő újra bebizonyította, hogy a magyar sportkommentátornak nincs párja. Mindig a futballközvetítések ünnepe, ha ifjabb Knézy Jenő köszön be a helyszínről. Ő a saját bevallása szerint sem az a fajta riporter, aki különböző adatokkal fárasztja a nézőket. -Nem akarok túlinformálni, a hangulatot, a mérkőzést akarom átadni - foglalta össze az ars poeticáját a tavalyi focivébén.

És ifjabb Knézy állja a szavát, mert valódi információt valóban nem ad át, a prekoncepcióit viszont nem fél megosztani a nézőkkel, amik aztán végigkísérik a meccset, alig zavartatva attól, hogy mi történik tényleg a pályán. Az állandóan magas színvonalat segít fenntartani, hogy eseménytől, játékosoktól, csapatoktól teljesen függetlenül folyamatosan 30-40 éves panelekben beszél, így a zsuga után vetődő hálóőröknél is jobban röpködnek a „jó kapusnak szerencséje van, szokták volt mondani”, kifejezések megállás nélkül. Ki tudna vitatkozni azzal, hogy a „Barcelona az a Barcelona”? 

Szerencsére a szerdai Barcelona-Dortmund BL-meccsre is őt küldte a köztévé. Ifjabb Knézy gyorsan túl akart lenni azon, mit olvasott össze a meccsről. Ha tippelni kéne, ez az egy cikk volt az. Knézy jó hosszan elővezette, hogy Messi, Suarez és Griezmann játéka nem passzol össze, Griezmann ebben a felállásban szenved. Közben már öt perce ment már a meccs, a hangulatátadás kissé háttérbe szorult a szakmázás mögött.  

„A Griezmann, Messi Suarez trió istenigazából soha nem lesz fönt együtt a pályán. Vagy ha együtt is fönt van, akkor sem lesz ez igazi”- mondta az 5. percben ifjabb Knézy. 

Griezmann közben - Knézyt is meglepve - nem is volt a pályán, a kispadon ült. A francia támadó a 26. percben állt be, miután Dembele megsérült. Ezután jöhetett volna a Knézy-tétel bizonyítása a gyakorlatban, ehelyett hat perccel később már a Barcelona vezetett két góllal, majd Suarez és Messi után Griezmann is gólt lőtt. 

Mit lehet ilyenkor mondani? Hát azt, amit a trió harmadik gólja után ifjabb Knézy: 

„Suarez, Messi és Griezmann a gólszerzők. És még mondja valaki, hogy ők együtt nem tudnak egyszerre játszani”. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ