RSS Feed

Az olimpia bajnok tornász túl van a műtéten

M. A. - 2019. 11. 27. 9:23:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az olimpia bajnok tornász túl van a műtéten

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Berki Krisztián szerencsésen túl van a vállát érintő beavatkozáson, sőt már a varratszedésen is átesett, és bizakodva néz előre.

Berki szeptember végén, a tornászok olimpiai kvalifikációs stuttgarti világbajnoksága előtt sérült meg újra korábban már műtött vállán, ezért került sor megint egy beavatkozásra. A tornász elárulta, hogy a műtét jól sikerült, mindössze egy napot töltött kórházban, vállát kitisztították, a letört darabokat eltávolították és a csavart is kiszedték. Rögzítőt is csak egy napig hordott, és már megkezdte a gyógytornát, fájdalma jelenleg nincs.

„Nagyon örülök, mert jól érzem magam, nem fáj a vállam. Elég gyorsan lezajlott a beavatkozás, reggel bementem, ugyanúgy, mint amikor az angoloknál műtöttek, a nyakamba is kaptam egy érzéstelenítőt az altatás mellett. A műtét napján mesterem, Kokó bá már este hazavitt, és az injekció miatt fájdalomcsillapítót is csak egyszer-kétszer kellett bevennem” – nyilatkozta a tornász.

Berki elmondta, hogy az orvosi kontrollok függvénye, hogyan haladnak tovább a rehabilitációval. Szerencsére a szövetségnek köszönhetően egy komolyan felszerelt rehabilitációs szoba is van, benne oxigéngép, vákumgép, bioptron lámpa. „Ahogy engedik, a komolyabb gyógytornát is elkezdem és az erősítést is. Nagyon bizakodóan nézek a jövő elébe” – tette hozzá Berki Krisztián.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ