RSS Feed

A multikulti Coldplay mindennapi élete

Léderer Fruzsina - 2019. 11. 25. 13:00:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A multikulti Coldplay mindennapi élete

16 új track, 53 percnyi tömény érzelem - ezt a címkét társították a Coldplay legújabb albumához, amely már a nyolcadik a stúdiólemezek sorában.

Chris Martin zenekara különleges, multikulti lemezt adott ki, amelyről több dal máris teljesen elvarázsolta a rajongókat. Az elsőként bemutatott "Orphans” című dal klipje máris több, mint 40 millió megtekintésnél jár, a közönség hamar megszerette az "Arabesque” című szerzeményt, milliók könnyezték végig a "Daddy” című dal animációs klipjét, és a lemez címadó dala, az “Everyday Life” is nagyot ment a zenemegosztókon.

 A dupla albumot két részre osztotta a zenekar, a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a “Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

 Az Everyday Life azért is különleges kiadvány, mert a borítót a Coldplay gitárosának, Jonny Bucklandnak nagyapja, és az ő zenekarának egy 1919-es fotója inspirálta.

 A brit együttesnek olyan szenzációs slágereket köszönhetünk, mint a Spotify-on több mint 1 milliárd streamet generáló The Chainsmokers-el közös „Something Just Like This”, vagy a nagy sikerű „Paradise” című daluk, ami a YouTube-on több, mint 1 milliárd megtekintésnél jár.


Fotó: bbc.co.uk
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ