RSS Feed

Frankfurt után Los Angeles

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 11. 24. 17:56:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Frankfurt után Los Angeles

A Majna-metropoliszban szeptember 22-ig tartott az idei jármű prezentáció. Aki lemaradt a németországi mustráról, annak tartogat néhány meglepetést a november második felében megrendezésre kerülő Los Angeles Auto Show. Pláne, hogy a Hessen tartományi bulin viszonylag kevés amerikai típust láthattunk.

Kaliforniában, november 22-től egyeseket bozonyára a VW T-Roc skalpolt változata hoz lázba, míg másokat a Golf régen várt nyolcadik nemzedéke. Az Audi V8-as, RS6 modelljelzéssel a száguldás szerelmeseit csábítja majd az amerikai városba. A sok száz lovas, sportos RS6-osnál szolídabb az Audi Q3-as új generácója. A már kupé verzióban is megvásárolható novum nagyobb testvére, az A5-ös és a Q7-es széria pedig ráncfelvarráson esett át. Az SUV mezőnyben toborozhat híveket magának, az alapkivitelben három hengeres, 115 lóerős Volkswagen T-Roc Cabriolet. 

Alighogy bemutatkozott Frankfurt am Mainban a - 45 éve piacra dobobott - VW Golf legfrissebb változata, már ott tolakodnak a tengerentúli szalonban a riválisok. Például az elsőkerék meghajtásúvá varázsolt BMW 1-es és a dögös Ford Focus ST. A modernebbé korbácsolt Opel Astra – akárcsak a régi Kadett – a Golf szegmensben szeretne nyomulni. Természetesen az Egyesült Királyságban is, igaz ott Vauxhall emblémával! 2020-ban sem lesz könnyű dolguk az Opel/Vauxhall kereskedőknek, noha a dizájnerek kitettek magukért. Más. Részben a {nem túl sikeres} BMW i3-as moduljaira épül az elektromos, környezetbarát, fürge Mini Cooper SE. Jövőre kerül az európai kereskedésekbe, a Tesla ellenfelének szánt Porsche Taycan: a nyúlánk, négyajtós elektro-rakéta ára az USA-ban állítólag 200 ezer dollár alatt marad. Lehet kezdeni a tantusz dobálást a malac perselybe!  

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ