RSS Feed

X-Faktor - Zsűriszerelem

index, blik - 2019. 11. 22. 10:36:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

X-Faktor - Zsűriszerelem

Tegnap már megírtuk, hogy először még a STAR Magazin pedzegette, majd végül az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Péter is elismerte egy közös képpel, hogy egy párt alkotnak. A nézők nem mindig voltak túl boldogok az X-faktor zsűrijének döntésétől, de megnyugtató, hogy legalább a zsűri két tagja boldog.

A Blikk forrása elárulta, hogy már a mentorházban közel került egymáshoz a két énekes, ám ekkor még nem lehetett tudni, mennyire gondolják komolyan.  

Barátságnak indult a kapcsolatuk, Bogi élvezte a szingliséget, de az érzelmeknek nehéz parancsolni. Amikor a válogatóknak vége lett, és jó pár napot együtt töltöttek augusztusban a mentorházban, akkor vált egyértelművé: talán többet éreznek a másik iránt- nyilatkozta a Blikk forrása a lapnak. 

Kollégáik azt hitték, csak egy múló románcról lesz szó, ám tévedtek. Dallos Bogi és Puskás Petit egyre többször lehetett együtt látni az X-Faktoron kívül is. Egyre többször tűnnek fel kettesben a városban, valamint a baráti társaságokkal is járnak bulizni. Ilyenkor kevésbé óvatosak, kézen fogva járnak, ölelik, csókolják egymást- mesélte Dallos Bogi barátnője a Blikknek.

Az énekesek mentortársa, ByeAlex is gratulált Instagramján a párnak, bár viccelődve megkérdezte Puskás Petitől, mi lesz így az ő kapcsolatukkal. 

Ma olvastam a bulvárokban hogy Puskás Peti és Dallos Bogi egy pár. Sok sok boldogságot! De akkor... most VELÜNK mi lesz Puskás!? PELEX 4 life!!!! * helyette most már PEGI?-írta a sztár közösségi oldalán. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ