RSS Feed

Tankcsapda: a sörtől Los Angelesig

Fresh Magazin - 2019. 11. 21. 17:00:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tankcsapda: a sörtől Los Angelesig

Egy magunkfajta rock and roll banda induláskor nem azon gondolkodik, mi lesz tíz, húsz vagy harminc év múlva, hanem azon, honnan lehetne megszerezni a következő sört - mondta Lukács László, a Tankcsapda lelke a Freshnek.

A Tankcsapda ősszel ünnepelte harmincadik születésnapját, amit  Los Angeles-i fellépéssel, új lemezzel, könyvvel és nagyszabású, körszínpados arénaturnéval ünnepeltek. Lukács az első évtizedüket "féktelen, ösztönös és bájosan amatőr évtizednek" írta le, a másodikhoz már az "öntudatra ébredés" illett, a harmadikhoz pedig a profizmusra való törekvés. 

A trió soha senkinek nem akart megfelelni, csak saját magának, mindig ragaszkodtak ahhoz, hogy azt csinálják, amit ők maguk szeretnének, hiszen a rock and rollnak éppen ez a lényege. A zenekarnak egyetlen korszakában sem volt két egyforma lemeze, mert mindig benne volt az együttesben az új utak keresése, az új dolgok megtalálása.

A Liliput Hollywood című lemezük érdekessége, hogy a cédéborítón az egykori kacsintós pénztárcához hasonlóan megelevenedik a kétdimenziós felület és mozgatására a címoldalon a három zenész átváltozik. 

Fotó: youtube.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ